Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото  /  Апетит и загуба на тегло

Апетит и загуба на тегло

Апетит и загуба на тегло 

Апетит и загуба на тегло

Загуба на апетит и тегло вървят заедно ръка за ръка. Не можете да управлявате вашия загуба на тегло без контролиране на вашия апетит. Тук ние ще говорим за това как можете да направите точно това. Ние също така ще говорим за значението на диета с ниско калорични.

Много хора четете това ще се чувстват, че загуба на тегло не е възможно и дори повече, може да са вече се отказали. Не мисля за секунда, че загуба на тегло не е възможно. Това е и вие сте го в можете да отслабнете. Това е само въпрос на хранене правото храни и получаване на вашия апетит под контрол.

Апетита и глад

Нека поговорим за разликата между апетита и глад. Апетитът е желанието за храна. Това е точно това, което звучи като. Това е тялото си, Желаейки да ям нещо. Тя може да бъде от скука или просто навик докато правиш нещо като Гледане на телевизия. Гладът от друга страна, е на химическа реакция към нивата на инсулина в кръвта. Просто казано, след като нивата на инсулина достигне определена точка, тялото ви казва, че е време за ядене. Серия от химични реакции се проведе и Вие започнете да се чувствате гладни. Всеки знае екстремни глада от чувство за нервност и може би дори малко светлина начело. Това е в резултат на химическа реакция в тялото си поради ниските инсулинови нива.

Яденето на нискокалорийна диета е задължително за загуба на тегло. Това е важно да ядат по-малко калории, отколкото консумирате, когато сте с наднормено тегло. Това е, как да отслабнете с течение на времето. Тялото ви ще изгаря мазнините вместо калории от храната. Да отслабнете вие винаги трябва да се яде по-малко калории, след това можете да използвате. Това ще доведе до тялото ви използва калории, съхранени под формата на мазнини. Резултатът е си панталони и други дрехи, чувство малко провиснал. Това е нещо, всеки, който има опит загуба на тегло знае всички много добре.

Как да контролирате апетита си?

Как да се храните по-малко калории, когато вашите апетит е извън контрол? Това е въпрос, много хора с наднормено тегло са си задават. Част от решението е да се научите как да контролирате апетита си. Вие трябва да reteach себе си как да се хранят. Това не е толкова луд, колкото звучи. Вашият нов здравословен начин на живот ще изисква много промени.

Диета е само един от тях и там е вероятно някои упражнения в магазина за вас, както добре. Вие трябва да горят калории, и единственият начин да направите това е упражняване. Обучение контрол самостоятелно е трудно, но това е един ценен урок, който всеки се нуждае. Вие не сте първият и вие със сигурност няма да бъде последното, което го губи, когато видят торта. Разликата е, скоро ще имате силата да каже не на тази торта.

Научите как да контролирате апетита си отнема време. Повечето хора трябва инструмент за да им помогне по пътя. Този инструмент идва под формата на потискащи апетита. Тя ще ви даде сили да се научите как да контролирате апетита си. Това е практика, научих и тя няма да дойде да ви през нощта.

Ето защо апетит потискащи са добро решение. Те ще ви даде възможност да получи сцепление на апетита, което е първата стъпка да го контролира. От там ще успеете да се изправи си тегло загуба гола глава и накрая да може да направи положителна промяна в живота си.

Научете как да контролирате апетита си 


comments powered by Disqus