Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа


Начало / за възрастен център по здравеопазването

За възрастен център по здравеопазването

About Adult Health Care Center

Добре дошли в Възрастен Здравният център. Ние сме единственият сайт в интернет, който предоставя статии и рецензии за възрастен заболявания, нарушения и условия в най-популярните езици.

За нашия сайт

Гледам здраве и медицинска информация може да бъде чувствителен, но важна задача, така че е жизнено важно да използвате уеб сайтове, които може да предостави достоверна информация, подкрепена от науката и изследванията. Ние предоставяме ценни и постоянно актуализиране статии , които включват новите иновации в здравеопазването, научни изследвания и медицински технологии. Ние сме надежден източник на всички медицински и здравни нужди, Възрастен здравни грижи център в съответствие с най-добрите стандарти за надеждни здраве информация.

Ние имаме международен здравна мрежа, която се присъединява към сайтове на 20 различни езика с над 2 милиона годишен посетител сесии по целия свят.
Нашата мисия е да споделят здраве и здравни науки с вас!
Присъединете се към нашите дискусии и коментар на нашите статии, получавате актуализации от нашите бюлетини и достъп до допълнителна информация, брошури и PDF копия на съдържанието ни!

За нашия екип

Нашият екип включва здравето и науката писатели, сътрудници, оценки, както и медицински специалисти и журналисти от множество области. Те работят на производството на съдържание за възрастни здравни грижи център, с правилното изследвания и проверка на качеството да се гарантира, че всички статии са актуални, надеждни и разбираем за научно ангажирани аудитория.

Нашите най-сътрудници включват:

Лукас Botin

Клиничен фармаколог, MD. Главен изпълнителен директор на възрастен център по здравеопазването
Инес Obregon

Храненето, микробиология, физиология, магистър
Джери Kouvan

Психология, д-р главен изпълнителен директор на YourWebDoc.com
Дженифър Грийнуд

Дерматология, магистър
Борис Logan

Неврологията, магистър
и още много други...

Искате ли да се присъедините към екипа на център за възрастни здравни грижи? Ние постоянно търсим за здравни експерти, които да ни помогнат да развием нашето съдържание. Ако сте талантливи и изключително страстен за здравни грижи за възрастни, искаме да ви разкажа за как можем да работим заедно.

За нашите съдържание

Възрастен Здравният център предоставя статии за много здраве и здравни теми, тези статии и коментари са базирани на нашата уникална гледка и са създадени и прегледани от здравни експерти и професионалисти. Ние се стараем да доставят високо качество, актуални коментари.

Съдържанието, което публикуваме на нашия сайт е рецензент до наш тояга на здравни експерти и медицинските журналисти. Нашите членове предоставят най-новите актуализации от достоверни източници, включително медицински списания, известия от федералните здравни агенции, както и анализи на най-новите здравни тенденции. Нашите опитни преводачи общуват ежедневно с Топ медицински експерти, осигуряване на задълбочени проучвания, актуализации и трикове, които обогатяват нашите здравни новини и съдържание.

Нашите съдържание е публикувана в съответствие с насоките за медицинската и здравна информация сайтове в интернет.

Disclaimer

Медицинска помощ

Моля, бъдете наясно, на здравето и здравеопазването информация, намерени на сайта на възрастен Здравният център не е предназначен да замени съвет от лекар или лекар. Ако имате или подозирате, здравен проблем, трябва да търсите професионален медицински съвет преди действащи върху всяка информация можете четете на нашия сайт.
Никога не незачитане професионален медицински съвет или забавяне в това търсене заради нещо, което сте прочели в всеки интернет сайт!

Реклама и банери

Възрастен център по здравеопазването могат да получат финансиране от реклами и банери. Нашите банери и други реклами, които не са насочени към конкретни потребители и могат да бъдат поставени на място според нашите съдържание интереси. Всички реклами са различават от останалите с подходящ етикет.