Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Лекарства, които увеличават еякулацията

Лекарства, които увеличават еякулация

Лекарства, които увеличават еякулация 

Какво е еякулация?

Еякулация е процес, през който спермата се изхвърля от мъжки reproductory тракт по време на оргазъм. Това е естествената цел на мъжката сексуална стимулация и финалната фаза за естественото зачеване.

Еякулация в много случаи може да възникне спонтанно докато спи (обикновено по време на като "мокър сън") и в някои редки случаи, то също може да възникне поради заболяване на простатата.

Еякулация проблеми

Там са основно 4 вида на еякулация проблеми:

 • Anejaculation - това е типа на условието където лицето не е способно да еякулира сперма. При този тип мъжкото тяло все още може да усетите удоволствието с оргазъм и телата им все още могат да произвеждат сперматозоидите, но по време на кулминацията, няма сперма идва напред през пениса.
 • Dysejaculation - при този тип на еякулация, лицето е в състояние да произвеждат сперма по време на оргазъм, но по време на еякулация, те може да минават през силна болка. В процеса на лицето да се наложи да мине през болезнено усещане за парене в областта на слабините, когато спермата се еякулира.
 • Ретроградна еякулация - в този вид на еякулация спермата пътува в обратна посока и достигне в пикочния мехур, а не идва от уретрата. Този тип на еякулация проблем се намира в тези мъже, които имат склероза или диабет. Обаче този тип на еякулация физически не е вредно, но то засяга мъжки стерилитет. Също лицето може да претърпи различни усещане по време на процеса на еякулация. Този тип на еякулация е известен също като "сух идват", както в процеса на лицето може да изпитат оргазъм, но той може да не е в състояние да освободи всички спермата от пениса.
 • Преждевременна еякулация - също известен като Бързо еякулация, това е едно явление, в което лицето постоянно чувства, че той е без или с малко контрол над времето на натрупването към еякулация.
Искате да увеличите размера на вашата сперма за да имат по-дълъг еякулация? Ако така, тогава лекарства, които повишават еякулация определено са решение, което търсят. Те ще ви помогне да произвеждат повече сперма както и да имат повече секс.

Лекарства, които увеличават еякулация

Разбира се трябва да знаете как работят тези лекарства. Те помагат на тялото да има това, което наистина трябва и в количеството трябва да бъде. С други думи Вашият организъм получава достатъчно хранителни вещества, които ви позволяват да имат по-добър оргазъм и еякулация. Днес то е широко разпространено да се интересуват от промяна на някои неща от сексуалния си живот като сперматозоидите натоварване, подвижността, качеството на спермата и като цяло мъжката Фертилност.
Лекарства, които увеличават еякулация може да ви помогне с всички факти, посочени: качеството на спермата, подвижността и неща харесва.
Природна медицина да се увеличи броят на спермата е предназначена да помогне на мъжете да увеличи обема еякулация пет пъти. И, разбира се, това означава по-дълго и незабравимо оргазми. Освен подобряване си еякулация, тези лекарства влияят си оргазми както извор. Обаче най-важното е, че вашият ерекция ще станат по-силни и по-трудно това, което ще доведе до having повече сила.
Като резултат вашия сексуален партньор ще имат по-добри чувства прекалено.
Съгласно резултатите от клиничните изпитвания, натурални продукти , насочени към увеличаване обема са могат да допринесат за по-добро общото изпълнение, доколкото се отнася до сексуалната активност. Поради високо качество ejaculations хората засили сексуалното си живот и се чувстват напълно удовлетворени.

Ръководство: Как да изберем природна медицина да се увеличи броят на спермата?

Първият въпрос, който идва, когато искате да ги купуват, е как да направят правилния избор. В това ръководство , ние се опитахме да очертая няколко неща, които могат да изискват вашето внимание.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Как да изберем природна медицина да се увеличи броят на спермата?
Преди закупуване на продукт, моля, отговорете на следните въпроси:

 • Има 100 % натурални съставки в лекарство, което ще придобие? Не забравяйте, че имате нужда безопасен и естествен продукт , който няма да предизвика странични ефекти но ще ви позволи да получите желания ефект.
 • Беше тествания продукт и какви са били резултатите? Не забравяйте, че само клинично тествани продукти, които са приети от лекарите, могат да се считат за безопасни. Само тези добавки може да ви помогне да отстраните проблемите си.
 • Можете да се доверите продукта, ако производителят предлага пълна парите обратно гаранция в случай, че не сте напълно доволни с продукта и разумен.
 • Погледнете чрез препоръки за природни лекарства, които искате да купите. Ако хапчетата са наистина ефективни, ще има определено се някои реални успехи.
 • Има ли някакви подкрепа на клиентите? Редовете за поддръжка на клиенти трябва да бъдат достъпни през цялото време чрез различни средства, включително електронна поща и телефон, или по някакъв друг начин, така че можете да помолите въпроси и да получите задоволителен и професионални отговори.
 • Какви мнения могат да бъдат намерени в независими форуми? Становищата намерени там са верни, защото производителите на техните уеб-сайтове ще покаже положителни референции само.
Намери форум или сайт преглед да ви помогне да направите своя избор. Например "сперматозоидите том" дискусионен форум е място, където можете да прочетете успехите и неуспехите на истински мъже, които имат всички видове на опит с лекарства, които повишават еякулация и може да отговори дори и най- трудни въпроси за тези продукти.

Медицина за увеличаване на подвижността на сперматозоидите и брой на сперматозоидите

През годините медицинската наука е бил в състояние да проектират някои лекарства , които помагат на хората да се отървете от някои здравни проблеми, от която те може да са претърпели в продължение на години. По същия начин ако някой има въпроси, свързани с производството на сперматозоиди, качеството на сперматаили подвижност на сперматозоидите, той може да определено се отървете от това като приемали някои лекарства.
Има основно 2 основни вида на сперматозоидите лекарства.
Първите една - медицина да се увеличи броят на спермата - е предназначена да увеличи броя на сперматозоиди и на общия обем на семенната течност. Тези лекарства също така да подобри качеството на оргазъм! Втората една - медицина за увеличаване на подвижността на сперматозоидите - подобрява скоростта на сперматозоиди, което е необходимо за добро мъжката плодовитост.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Медицина за увеличаване на подвижността на сперматозоидите и брой на сперматозоидите
Ето списък на най-широко разпространение лекарства за увеличаване на подвижността на сперматозоидите граф и сперма:

 • Гонадотропни хормони - Гонадотропни хормони съдържа hCG и hMG, които стимулират тестисите за продукция на сперматозоиди и тестостерон. Това лекарство в някои случаи се използва в комбинация с други репродуктивни технологии (Арт) с цел увеличаване на производството на брой на сперматозоидите. Някои от общоприетите марки на пазара включват Novarel и Pregnyl.

  Общото потребление на Гонадотропни хормони включва два или три инжекции на седмица и му лечение цикъл трае в продължение на поне шест месеца. В редки случаи ако броя на спермата все още не стане нормална след шест месеца лечение цикъл, добавянето на hMG режим се прави лечението и цикъла на лечение е разширена до една до две години.
 • Кломифен - кломифен като нестероидни лекарство помага за увеличаване на производството на фоликуло-стимулиращ хормон (FSH), хормони на хипофизата и лутеинизиращ хормон (LH). Това лекарство насочва тестисите да произвеждат здрави сперматозоиди и да секретират тестостерон. Лекарството обикновено се консумират три пъти в седмицата, но му цикъл на лечение може да варира от три до шест месеца в зависимост от резултата. Един дори да консумират наркотици в ниско количество за две години, в случай на хормонално ниво става нормална.
 • Letrozole - Letrozole се препоръчва от лекарите, тъй като то помага за увеличаване нивата на тестостерон в тялото, което допълнително помага за увеличаване на брой на сперматозоидите. Медицина, накратко, се използва за лечение на всички въпроси, отнасящи се до броя на сперматозоидите. Letrozole трябва да се консумират веднъж седмично (едно хапче) или както е предписано от лекар.
 • Бромокриптин - медицина се използва като контрол хапче, което помага за предотвратяване на освобождаването на хормона пролактин в мъжкото тяло. Хормон пролактин, което води до намаляване на нивата на тестостерон в мъжкото тяло могат да бъдат елиминирани с това лекарство. Бромокриптин е най-подходящ за тези мъже, които страдат от сперматозоидите увреждане поради hyperprolactinemia.
 • Имипрамин - имипрамин е полезен при лечение на ретроградна еякулация. Медицина обръща процеса на необичайни еякулация на спермата от пикочния мехур и обратно в пениса.
 • Синтетичен тестостерон хапчета, инжекции или gelsare - много лекари препоръчват синтетични тестостерон хапчета, инжекции или gelsare в началото на по-ниско ниво на тестостерон в мъжкото тяло. Причината за това е, че гел форма е много по-безопасно отколкото хапчето форма.
 • Антибиотици и противогъбични лекарства - проблеми, свързани с плесени и бактериални инфекции на репродуктивната система се третират с помощта на антибиотици и противогъбични лекарства.

Неща, за да се избегне, ако искате да се увеличи броят на спермата и обема еякулация

Има някои неща, за да се избегне, ако искате да увеличите обема за граф и еякулация на спермата. Обикновено това са лоши навици, които влияят отрицателно върху производството на сперматозоиди, качеството на спермата и подвижността.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Неща, за да се избегне, ако искате да се увеличи броят на спермата и обема еякулация
Това са най-общи неща, за да се избегне:

 • Избягвайте прекомерната употреба на алкохол и наркотици - прекомерната употреба на наркотици и алкохол е не само вредно за здравето, но то също така намалява граф и сперматозоиди здраве сперматозоиди. Няколко проучвания показват, че използването на кокаин, алкохол, марихуана и други подобни лекарства в високо качество намалява производството на сперматозоиди.
 • Кажете не на пушенето - пушенето последователно намалява броя на спермата на лицето и поради това трябва да се избягва.
 • Избягвайте консумация на соеви продукти - соеви продукти обикновено съдържат фитоестрогени, съединение, което намалява производството на сперма и тестостерон свързване. Такива продукти, по-ниско надолу сперматозоиди мобилност, също и следователно трябва да се избягва.
 • Избягвайте няколко рецепта лекарства - има няколко предписани лекарства, които потенциално може да намали производството на сперматозоидите. Намаляване на консумацията на няколко такива медикаменти може да донесе на брой на сперматозоидите обратно към нормалния или дори по-високи.

Естествени начини да се увеличи броят на спермата и обема еякулация

Много хора смятат, че броя на сперматозоидите може да бъде подобрено единствено чрез консумирането медицина да се увеличи броят на спермата , но в действителност, подвижността на сперматозоидите може да се подобри по естествен начин!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Естествени начини да се увеличи броят на спермата и обема еякулация
Тези естествени начини да се увеличи обема на спермата граф и еякулация включват:

 • Правилното сън и физически упражнения – редовните упражнения и като на сън от поне 7-8 часа през нощта може да доведе до подобряване или повишена сперматозоиди се брои. Проучвания също разкри, че представя 16-седмично аеробно упражнение програма на най-малко 50 минути три пъти седмично може да увеличи обема на спермата и подвижността си.
 • Консумирането на витамини и калций - изследвания е установено , че храните с калций и витамин D пряко въздействие здраве сперма. Тези хора, които консумират по-малко на витамин D в диетата са намерени да имат по-нисък брой сперматозоиди. Следователно да се увеличи на сперматозоидите граф и сперматозоиди мобилността се препоръчва да се вземат в храните, която е богата на витамини и калций.
 • Увеличете приема на храни, богати на антиоксиданти - антиоксиданти помага при дезактивиране и премахване на свободните радикали, както и други съединения, които увреждат няколко клетки, отговорни за производството на сперматозоидите. Има няколко проучвания, които показват витамини и минерали, действащи като антиоксиданти молекули, които директно помагат в производството на брой на сперматозоидите.
  Някои от антиоксиданти, които допринасят за брой здрави сперматозоиди включват: коензим Q10, глутатион, витамин C (аскорбинова киселина), витамин Е, селен, аз-карнитин.
 • Прием на цинк и фолиева киселина - има ограничени изследвания които показват, че отнема комбинация от цинка и Фолиевата киселина помага за повишаване на цялостното здраве на сперма, включително брой общо сперматозоиди и концентрацията на спермата.
 • Ashwagandha - през годините, Ashwagandha е бил използван като традиционната медицина за лечение на няколко форми на сексуална дисфункция. Ashwagandha, който е също така известен като индийски женшен, ако консумират за 90 дни поне 675 mg на ден, може да повиши броя на сперматозоидите и неговото здраве - това също е потвърдено от клинични проучвания. Ashwagandha е лесно достъпна в магазини за здравословни храни и могат да бъдат закупени онлайн, един може да го консумират по редовни, докато всичко стане нормален.
 • Увеличаване приема на здравословни мазнини - здравословни мазнини или така наречените полиненаситени мазнини, които включват Омега-6 и Омега-3 са благоприятни за развитието на спермата мембрана. Следователно да увеличат броя на спермата и се радвате на здрави еякулация, един трябва да приема такива съединения на регулярна основа.
 • Прием Сперматозоиди приятелски хранителни вещества - това е без съмнение казва, че яде храни, богати на здравословни хранителни вещества и съединения, които позволяват тялото да се извари всички от тях правилно. Ние трябва да вземат добавки, които са богати на витамини, антиоксиданти и минерали, но има случаи, когато тялото не всички от тях абсорбира лесно.
  Следователно, най-добрият начин за консумация на всички от тях е от ядене на храна, която е богата на сперматозоидите-приятелски хранителни вещества.
  Например отнема храни като цитрусови плодове, орехи, повечето черупчести, най-много риба, пълнозърнест и зърна, тъмен шоколад, броколи, чесън, банани, женшен, куркума, спанак, аспержи, ферментирали ядки и семена може да помогне сперматозоидите граф-повишаване.

Заключение

Не забравяйте, природни лекарства за еякулация подобрение трябва да съдържа само тези природни елементи, които са 100 % сигурна. Ако решите природни лекарства, Вашият ejaculations ще бъде фантастично, и вие няма да изправят всички нежелани странични ефекти.

Намери лекарства, които увеличават еякулация 


comments powered by Disqus