Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Еректилна дисфункция при възрастни

Еректилна дисфункция при възрастни. Как да се лекува либидото проблеми?

Еректилна дисфункция при възрастни. Как да се лекува либидото проблеми? Еректилна дисфункция при възрастни може да бъде провокирана от различни причини. Тези причини могат да включват възраст, физическо и психическо здраве. Дори хронична умора или стрес може да има голямо въздействие върху този проблем.

Някои действия трябва да се извършват, за да се постигне и поддържа по-трудно ерекция. Ако нещо въздейства върху някои от тези атрибути или сложното равновесие сред тях, проблемите с ерекцията са вероятната последица.

Фази на ерекция

Има 3 основни фази на ерекция при мъжете:

 • Възбуда. Това е първото нещо, което стартира процеса. Мъжете наблюдават, чуват, докосват и миришат и всички тези сетива допринасят за сексуалната възбуда. Мисли за човека също така доведе до възбуда.
 • Отговор на нервната система. Повишен кръвен поток, който променя размера на пениса е възможно, защото мозъкът дава знак на нервна система и активира кръвта.
 • Реакцията на кръвоносните съдове. Когато кръвоносните съдове са облекчени, нищо не пречи на притока на кръв.

Не физически причини за импотентност

 • Емоционални състояния. Най-типичните нефизични фактори са напрежението, тревожност и изтощение. Ерекция дисфункция също може да бъде случайно усложнение на психични проблеми като депресивни разстройство.
 • Емоциите, които демонстрират към партньора си – или които се показват от вашата вина, като например горчивина, твърдост или спад в лихвата, също могат да бъдат причина за импотентност.

Физически причини за импотентност

Ако еректилна дисфункция е от физически характер, причините могат да бъдат, както следва:

 • Неврологично увреждане от дългосрочни проблеми с диабета
 • Високо кръвно налягане, сърдечно заболяване
 • Лошото кръвоснабдяване на пениса в резултат на сърдечно-съдови нарушения
 • Специално лекарствено лечение
 • Операции на простатата (за да бъде по-точна, за рак)
 • Проблеми с ендокринната система
 • Проблеми на гръбначния стълб
 • Хормонални проблеми
 • Алкохолизъм, злоупотреба с наркотици, верига за пушене

Еректилна дисфункция при възрастни

Еректилна дисфункция при възрастни също може да бъде един от ранните признаци на медицински проблем може да не сте наясно.

Causes of Erectile Dysfunction in Adults
Причини за сексуална дисфункция при възрастни
Физическите и психологически причини са взаимозависими. Само Специалистът може да разбере какво е причинило това разстройство.

Почти всеки се нуждае от бързо решение на проблемите си. Ние не искаме да прекарват дни или месеци прави различни тестове и Виждайки редица специалисти , както посъветваха нашия семеен лекар, за да разберете, че сме в добро здраве. А ако искаш по -голям пенис, по-добър сексуален живот, по-добър контрол над ерекцията си , за да бъдеш по-добър любовник?
За щастие, има някои решения за лечение на проблеми с либидото в днешно време

Лечение на еректилна дисфункция

Можете да използвате хирургично лечение; Това обаче може да бъде както скъпо, така и опасно. Никой, който е подходящ човек, не би изхвърлил 4000 долара само за да получи ранен орган и живот на съжаление. Вашата застраховка, разбира се, няма да включва хирургия, така че бъдете готови да платите много.

Treatment of Erectile Dysfunction in Adults
Лечение на сексуална дисфункция при възрастни
Един от начините за лечение на еректилна дисфункция при възрастни е да се използват помпи за пениса. Но помнете, че това устройство е опасно.
Вие със сигурност ще получите желания резултат с вакуумна помпа, но трябва да се уверите, че всичко се извършва правилно, тъй като не искате да направите някаква грешка, която ще доведе до увреждане на пениса.
Не се опитвайте да увеличите пениса си, използвайки го!

Как да се отнасяме към проблемите на либидото безопасно?

Има наистина добри продукти за лечение на либидото , но други продукти не са толкова добри. Някои производители инвестират много пари в разработването на нови продукти, и тези нови лечения за еректилна дисфункция се появяват на пазара всеки ден.

Трябва да се опитате да намерите най-добрите методи. Как да се лекува проблеми с либидото и избягване на странични ефекти от хирургия, помпи, и рецепта лекарства?

Продукти за лечение на либидото

Продукти за лечение на либидото принадлежат към популярния пазарен сегмент получаване на милиард долара. Цифрата се покачва и това казва, че любопитството на продуктите от този вид е огромно, защото сексуалността е високо оценена в днешно време. Почти всеки човек се опитва да подобри сексуалното си здраве, сексуалното желание и сексуалната си функция.
Но наистина ли е вярно, че потребителите се радват на качеството и безопасността на всички налични стратегии?

Либидото възможности за лечение при възрастни

Нека да разгледаме най -известните продукти за лечение на либидото в днешно време и да оценят тяхното удобство, безопасност и ефективност. Вижте списъка с продукти. Изберете този, който вероятно е най-подходящият за вас:

 • Хирургия

  Erectile Dysfunction Surgery
  Сексуална дисфункция хирургия
  Въпреки всички странични ефекти, хирургия все още се счита за най-предпочитаният избор в списъка на продукти за лечение на либидото за тези, които не са ангажирани с финансови въпроси. Има изобилие от методи за лечение на загуба на либидо с хирургия , започвайки с рязане на сухожилията, свързващи пениса с тялото и завършващ с телесните мазнини инжекции под кожата.
  След такива операции може да се наложи някои повече операция намеса за коригиране на резултатите от предишния.
  Честите нежелани реакции са както следва: белези, проблеми с чувствителността и мастни бучки и натрупване, където не се очаква да бъдат натрупани. По-екстремни ефекти са импотентност, уриниране проблеми и болки. В допълнение към страничните ефекти, цената е просто твърде висока-от 4000 USD до 10000 USD и дори повече.
 • Хапчета, кремове, лосиони

  Erectile Dysfunction Pills
  Сексуални дисфункция хапчета
  Следващата група продукти включва хапчета, кремове, пластири, мехлеми, лосиони и различни средства от идентичен клас. Широко известно е, че проблемите на ерекцията също могат да бъдат третирани с различни полезни билки.

  Трудността тук е, че когато тези билки се качват в полето, изсушени и доставени на купувача без подходящи знания и опит, те не може да се очаква да бъде с идентично високо качество и ефект през цялото време. Може да има само конкретна комбинация от съставки с изпитани от времето формула, намерена в най-добрите хапчета за пениса.
 • Устройства Extender

  Erectile Dysfunction Devices
  Устройства за сексуална дисфункция
  Избор номер три- Разширители, подобни на помпи и други теглителни устройства. За разлика от така наречените традиционни вакуумни помпи, които са твърде скъпи и осигуряват ниска производителност, разширения на пениса са много по-безопасен избор и могат да се използват всеки път, когато имате нужда от него. Вакуумни помпи могат да се използват за получаване на ерекция. Но много вакуум налягане може да забрани кръвоносните съдове в пениса за дълъг период от време.

  Разширителите и други устройства могат да бъдат добри продукти за лечение на либидото. Но трябва да ги използвате внимателно.
  Когато не бързате, можете да постигнете невероятните резултати.
  Тези устройства за пениса работят като принуждават съединителната тъкан. В този случай броят на клетките произвежда увеличава, което подобрява мъжката ерекция и предотвратяване на дисфункции.
 • Кегел и jelqing упражнения

  Erectile Dysfunction Exercises
  Упражнения за сексуална дисфункция
  Упражнения са сред най-рентабилни методи за лечение на проблеми с либидото, намерени в класа на естествени продукти за лечение на либидото.

  Тези упражнения за лечение на либидото могат да се извършват у дома, където никой няма да ви притеснява. Ще имате запис на сайта с упражненията или да ги закупите на DVD-та. Като ги правите, ще започнете да изпитвате допълнително удоволствие от сексуалния си живот и да получите повече контрол над вашата еякулация.
  Разбира се, ще трябва да работите усилено, за да получите резултатите.
  Но го сравни с различни методи. Други техники са скъпи, опасни и не толкова ефективни, колкото искате. Сега можете да видите всички предимства на този метод.

Сключването

Така че за сега пениса устройства са клинично доказано, че са най-безопасните либидото аксесоар продукт на пазара. Въпреки това, не очаквайте пениса устройства да достави резултати през нощта! Те са неспособни на такива чудеса като купуването им днес и получаването на по-дълъг и по-силен пенис до следващата сутрин. Преди да използвате тези разширители, Научете внимателно указанията. Следвайте ги и можете да бъдете доволни от промените, които тези разширители ще направят.

Вие ще трябва да прекарват времето си и да инвестират значителни усилия за постигане на желания резултат. Но ще ви хареса!
Научете как да лекувате еректилна дисфункция при възрастни 


comments powered by Disqus