Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Еректилна дисфункция при възрастни

Еректилна дисфункция при възрастни

Еректилна дисфункция при възрастни Еректилна дисфункция при възрастни може да се провокира от различни причини. Тези причини могат да включват възраст, физическо и психическо здраве. Дори хронична умора и стрес може да има голямо влияние върху този проблем. Определени действия трябва да се извърши за постигане и поддържане на ерекция-трудно. Ако нещо влияе върху някои от тези атрибути или сложни равновесието между тях, проблеми с ерекцията са вероятните последици.

Фази на ерекция

 • Възбуда. Това е първото нещо, което стартира процеса. Мъже наблюдават, чувам, докосване и миришат и всички тези сетива допринасят за сексуална възбуда. Мисли на лицето също доведе до възбуда.
 • Отговор на нервната система. Повишено кръвно поток, което променя размера на пениса е възможно, защото мозъка дава знак на нервната система и активира кръв.
 • В отговор на кръвоносните съдове. Когато кръвоносните съдове са облекчени, тогава нищо не пречи на притока на кръв.

Не физически причини за импотентност

 • Емоционални условия. Най-типичните nonphysical фактори са напрежение, тревожност и изтощение. Ерекцията дисфункция може да бъде случайно усложнение на психични проблеми като депресивно разстройство.
 • Емоции, които проявяват към вашия партньор - или които са показани от вашия партньор - като горчивина, твърдост или намаляване на интерес може да бъде причина за импотентност.

Физическите причини за импотентност

Ако еректилна дисфункция е на физическата природа, причините могат да бъдат както следва:

 • Неврологични травма от дългосрочни Диабетна проблеми
 • Лошо кръвоснабдяване на пениса като резултат от сърдечно-съдови заболявания
 • Специално на наркотици лечение
 • Операции на простата (за да бъдем по-точни, за рак)
 • Проблеми с ендокринната система
 • Проблеми на гръбначния стълб
 • Хормонални проблеми
 • Алкохолизъм, наркотици, верига пушачи

Еректилна дисфункция при възрастни

Еректилна дисфункция при възрастни може да бъде един от първите признаци на медицински проблем може да бъде наясно.

Физически и психологически причини са взаимозависими. Само специалист може да разберете на какво се дължи това заболяване.

Почти всеки има нужда от бързо решение на проблемите им. Ние не искаме да прекара дни или месеци прави различни тестове и виждам редица специалисти, както са обявени от нашия семеен лекар да разберете, ние сме в добро здраве. И какво, ако просто искате по-голям пенис, по-добър сексуален живот, по-добър контрол върху ерекцията си така, че да бъде по-добър любовник всички начини?

За щастие, има някои решения днес.

Лечение на еректилна дисфункция

Можете да използвате хирургично лечение; обаче това може да бъде скъпо и опасно. Никой не е достатъчно човек ще изхвърлите четири хиляди долара само за да получи ранени орган и живот на съжаление.

Един от начините за лечение на еректилна дисфункция при възрастни е да използвате пенис помпи. Но забравяйте, че това устройство е опасно. Вие със сигурност ще получите желания резултат с вакуум, но трябва да се уверите, че всичко се извършва правилно, тъй като не искате да направите някаква грешка, която ще доведе до увреждане на пениса. Не се надявайте да уголемите пениса си го използвате.

И накрая, има пениса устройства, които работят като принуждава на съединителната тъкан. В този случай броят на клетките произвеждат увеличения, които подобряват мъжката ерекция и предотврати дисфункции. Така че за сега това е най-безопасният аксесоар продукт на пазара. Въпреки това не очаквайте пениса устройства , за да дава добри резултати през нощта! Те са в състояние на такива чудеса като закупуването им днес и получаване на по-дълъг и по-силни пениса до следващата сутрин.

Вие ще трябва да прекарват времето си и да инвестират значителни усилия за постигане на желания резултат. Но вие ще го обичам!

Прочетете недвижими коментарите в пениса устройства форум 


comments powered by Disqus