Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото

Контрол на теглото

Контрол на теглото Контролът на телесното тегло е балансиращ акт, а калориите са част от уравнението. Упр диети може да ви обещае, че преброяване въглехидрати или ядене на планина от грейпфрут ще направи килограми капка. Но когато става въпрос за отслабване, това е калории, които се брои. Загуба на тегло се свежда до изгарянето на повече калории, които сте приели. Можете да направите това чрез намаляване на излишните калории от храна и напитки и увеличаване на калории изгорени чрез физическа активност.

След като разберете това уравнение, сте готови да зададете целите си за отслабване и да направите план за достигане до тях. Не забравяй, че не е нужно да го правиш сам. Говорете с вашия лекар, семейство и приятели за подкрепа. Също така, планирайте интелигентен: Очаквайте как ще се справите с ситуации, които оспорват решимостта ви и неизбежните незначителни неуспехи.

Ако имате сериозни здравословни проблеми поради теглото си, Вашият лекар може да предложи операция за отслабване или лекарства за вас. В този случай вие и Вашият лекар ще трябва да обсъдите обстойно потенциалните ползи и възможните рискове.

Създаване на записи

Ползи за здравето от "сух януари"

Публикувано на вторник, 14 януари 2020

Нова година често означава списък с резолюции за промяна, като например въздържане от пиене на алкохол, спиране на тютюнопушенето или живот по-здравословен начин на живот. От една "Dry януари" стана изключително популярна, защото мотивира хората да се въздържат от пиенето на алкохол поне 30 дни.

Загуба на езика мазнини подобрява сънна апнея

Публикувано в понеделник, 13 януари 2020

Лекарите вече знаят, че загуба на тегло може да бъде ефективно лечение за подобряване на сънна апнея, въпреки че причините за това са останали неясни. Сега, нови изследвания е открил, че намаляването на езика мазнини е ключът към защо Дебел загуба помага в случаи на обструктивна сънна АПНЕЯ (OSA).

Лекарите на връх Синай подчертават важността на ранното откриване, лечението на болестта на щитовидната жлеза

Публикувано на неделя, 12 януари 2020

Януари е месец на осъзнаване на щитовидната жлеза, и лекари от Хилда и J. Лестър Габриел отдел на ендокринология, диабет и костно заболяване и Министерството на Отларологология – глава и врат хирургия в планината Синай здравна система подчертават важността на това да съзнаваш симптомите, които може да са свързани с болестта на щитовидната жлеза.Контрол на теглото
comments powered by Disqus