Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото

Контрол на теглото

Контрол на теглото Контролът на теглото е балансиращ акт, а калориите са част от това уравнение. Изпод диети може да ви обещае, че броене на въглехидрати или ядене на планина от грейпфрут ще направи паунда капка. Но когато става въпрос за загуба на тегло, Това е калории, които се броят. Загуба на тегло идва да изгаряне на повече калории, които сте приели в. Можете да направите това, като намалите допълнителните калории от храни и напитки и увеличавате изгорените калории чрез физическа активност.

След като разберете това уравнение, вие сте готови да зададете вашите цели за отслабване и да направи план за достигането им. Не забравяй, че не трябва да го правиш сам. Говорете с вашия лекар, семейство и приятели за подкрепа. Също така планирайте интелигентно: Предвиждайте как ще се справите със ситуации, които предизвикват вашата решимост и неизбежните незначителни неуспехи.

Ако имате сериозни здравословни проблеми поради теглото си, Вашият лекар може да предложи операция за отслабване или лекарства за Вас. В този случай Вие и Вашият лекар ще трябва да обсъдите подробно потенциалните ползи и възможните рискове. 

Здравни новини

Оцелелият от Ебола може да е започнала най-новото огнище - 5 години по-късно

Публикувано на вторник, 16 март 2021

Генетичният анализ установи, че сегашното избухване на ебола в Гвинея вероятно е започнало с оцелял от избухването на 2014-2016 г., чиито тестиси са приютили спящ вирус.

Няколко страни спират употребата на ваксина срещу АстраЗенека

Публикувано на понеделник, 15 март 2021

Редица държави са спрели с използването на ваксината AstraZeneca COVID- 19 поради съобщения, че ваксината може да бъде свързана с кръвни съсиреци.

"Расова разлика" в сърцето здраве се промени малко за 20 години

Публикувано на понеделник, 15 март 2021

Нови изследвания показват, че чернокожите американци, които живеят в селските райони са два до три пъти по-вероятно да умрат от диабет и високо кръвно налягане в сравнение с белите селски хора.Контрол на теглото
comments powered by Disqus