Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото

Контрол на теглото

Контрол на теглото Контролът на теглото е балансиращ акт, а калориите са част от това уравнение. Изпод диети може да ви обещае, че броене на въглехидрати или ядене на планина от грейпфрут ще направи паунда капка. Но когато става въпрос за загуба на тегло, Това е калории, които се броят. Загуба на тегло идва да изгаряне на повече калории, които сте приели в. Можете да направите това, като намалите допълнителните калории от храни и напитки и увеличавате изгорените калории чрез физическа активност.

След като разберете това уравнение, вие сте готови да зададете вашите цели за отслабване и да направи план за достигането им. Не забравяй, че не трябва да го правиш сам. Говорете с вашия лекар, семейство и приятели за подкрепа. Също така планирайте интелигентно: Предвиждайте как ще се справите със ситуации, които предизвикват вашата решимост и неизбежните незначителни неуспехи.

Ако имате сериозни здравословни проблеми поради теглото си, Вашият лекар може да предложи операция за отслабване или лекарства за Вас. В този случай Вие и Вашият лекар ще трябва да обсъдите подробно потенциалните ползи и възможните рискове.

Здравни новини

Диабет тип 2 е по-разпространен в индианци и Аляска

Публикувано на четвъртък, 28 май 2020

Тип 2 диабет (T2D) засяга американски индианци и Аляска Местните приблизително три пъти по-висок от скоростта на белите американци и е тясно свързан с непропорционално високите стойности на сърдечно-съдови заболявания като инфаркти и инсулти, Според Американската сърдечна асоциация научните данни "Сърдечно-съдови здраве в индианци и Аласка местните жители,"Публикувано днес в флагмановия списание обращение на асоциацията.

Ранното излагане на анестетици може да причини нарушение на употребата на алкохол при юноши

Публикувано на четвъртък, 28 май 2020

Ранно излагане на анестетици може да направи юноши по-податливи на развитието на алкохол употреба разстройство (AUD), според нови изследвания от Binghamton университет, държавен университет в Ню Йорк.

Периодично гладно не работи за всеки, проучване намира

Публикувано на Вторник, 26 май 2020

Затлъстяването е световен здравословен проблем. През 2016 г. 650 милиона души са били с наднормено тегло и този брой се увеличава. Лайфстайл модификация чрез намален калориен прием и физическа активност може да помогне ограничаване на затлъстяването.Контрол на теглото
comments powered by Disqus