Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото

Контрол на теглото

Контрол на теглото Контролът на теглото е балансиращ акт, а калориите са част от това уравнение. Изпод диети може да ви обещае, че броене на въглехидрати или ядене на планина от грейпфрут ще направи паунда капка. Но когато става въпрос за загуба на тегло, Това е калории, които се броят. Загуба на тегло идва да изгаряне на повече калории, които сте приели в. Можете да направите това, като намалите допълнителните калории от храни и напитки и увеличавате изгорените калории чрез физическа активност.

След като разберете това уравнение, вие сте готови да зададете вашите цели за отслабване и да направи план за достигането им. Не забравяй, че не трябва да го правиш сам. Говорете с вашия лекар, семейство и приятели за подкрепа. Също така планирайте интелигентно: Предвиждайте как ще се справите със ситуации, които предизвикват вашата решимост и неизбежните незначителни неуспехи.

Ако имате сериозни здравословни проблеми поради теглото си, Вашият лекар може да предложи операция за отслабване или лекарства за Вас. В този случай Вие и Вашият лекар ще трябва да обсъдите подробно потенциалните ползи и възможните рискове.

Здравни новини

Сутрешното гадене повишава риска от депресия

Публикувано на сряда, 14 октомври 2020

Тежкото сутрешно гадене увеличава риска от депресия както по време на бременност, така и след това, са открити нови изследвания.

Коктейлът антитела може да предложи клинична полза за превенция и лечение на COVID-19

Публикувано на събота, 10 октомври 2020

През юни, две проучвания в науката съобщи антитяло коктейл срещу SARS-CoV-2 разработен от проучвания при хуманизирани мишки и възстановяване на пациенти. Двата коктейла антитела са предназначени да свързват вируса, за да се намали рискът от появата на лекарствена форма.

Пациентите с генерализирана епилепсия имат по-висок риск от OSA, отколкото при

Публикувано на сряда, 30 септември 2020

Хората с генерализирана епилепсия, които имат пристъпи, възникващи от двете страни на мозъка едновременно, имат по-висок риск от обструктивна сънна апнея (OSA) в сравнение с пациенти, които имат фокална епилепсия, където гърчовете от една област на мозъка, според проучване на Rutgers.Контрол на теглото
comments powered by Disqus