Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото

Контрол на теглото

Контрол на теглото Контролът на телесното тегло е балансиращ акт, а калориите са част от уравнението. Упр диети може да ви обещае, че преброяване въглехидрати или ядене на планина от грейпфрут ще направи килограми капка. Но когато става въпрос за отслабване, това е калории, които се брои. Загуба на тегло се свежда до изгарянето на повече калории, които сте приели. Можете да направите това чрез намаляване на излишните калории от храна и напитки и увеличаване на калории изгорени чрез физическа активност.

След като разберете това уравнение, сте готови да зададете целите си за отслабване и да направите план за достигане до тях. Не забравяй, че не е нужно да го правиш сам. Говорете с вашия лекар, семейство и приятели за подкрепа. Също така, планирайте интелигентен: Очаквайте как ще се справите с ситуации, които оспорват решимостта ви и неизбежните незначителни неуспехи.

Ако имате сериозни здравословни проблеми поради теглото си, Вашият лекар може да предложи операция за отслабване или лекарства за вас. В този случай вие и Вашият лекар ще трябва да обсъдите обстойно потенциалните ползи и възможните рискове.

Създаване на записи

Медицински център Мърси за установяване на центъра на Мериленд

Публикувано на вторник, 26 ноември 2019

Отбелязано bariмична специалист Kuldeep Сингх, MD, FACS, МАГИСТЪРСКА степен, FASMBS, се присъедини към Мърси медицински център, за да се създаде нова клинична програма: Мериленд Bariрична център в Мърси, планирано да отвори през януари 2020. Д-р Сингх ще поведе новия център като медицински директор.

Затлъстяване тийнейджъри, изложени на риск от мозъчно увреждане, предлага ново проучване

Публикувано на вторник, 26 ноември 2019

Ново проучване, което се представя на годишната конференция на радиологично общество на Северна Америка (МФС) съобщава, че ЯМР сканирането на мозъка показва признаци на мозъчно увреждане при юноши със затлъстяване – и че тези признаци могат да бъдат резултат от възпаление на мозъка.

ЯМР показва признаци на мозъчно увреждане при юноши със затлъстяване

Публикувано на понеделник, 25 ноември 2019

Биомедицински изображения на мозъци с наднормено тегло са показали признаци на увреждане, които могат да бъдат свързани с възпаление.Контрол на теглото
comments powered by Disqus