Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото

Контрол на теглото

Контрол на теглото Контролът на теглото е балансиращ акт, а калориите са част от това уравнение. Изпод диети може да ви обещае, че броене на въглехидрати или ядене на планина от грейпфрут ще направи паунда капка. Но когато става въпрос за загуба на тегло, Това е калории, които се броят. Загуба на тегло идва да изгаряне на повече калории, които сте приели в. Можете да направите това, като намалите допълнителните калории от храни и напитки и увеличавате изгорените калории чрез физическа активност.

След като разберете това уравнение, вие сте готови да зададете вашите цели за отслабване и да направи план за достигането им. Не забравяй, че не трябва да го правиш сам. Говорете с вашия лекар, семейство и приятели за подкрепа. Също така планирайте интелигентно: Предвиждайте как ще се справите със ситуации, които предизвикват вашата решимост и неизбежните незначителни неуспехи.

Ако имате сериозни здравословни проблеми поради теглото си, Вашият лекар може да предложи операция за отслабване или лекарства за Вас. В този случай Вие и Вашият лекар ще трябва да обсъдите подробно потенциалните ползи и възможните рискове. 

Здравни новини

COVID ваксинации най-бавни в най-трудните удари държави

Публикувано на сряда, 13 януари 2021

Надпреварата на американското правителство да пребори пандемията с ваксините - наречен операция "Warp Speed" - се е спукала в последната си фаза: Да се надигаха зле дози за обществеността.

Проучване: Колежите са COVID "Суперспаси"

Публикувано на сряда, 13 януари 2021

В някои кампуси, 1 в 5 студенти са били заразени с вируса до края на есента срок. Четири от училищата са имали повече от 5000 случая.

"Микробиота" може да повлияе на COVID-19

Публикувано на сряда, 13 януари 2021

Дисбаланс в microbiome може да предизвика продължи възпалителни симптоми, често се нарича "дълги разстояния" COVID, изследователите добавя.Контрол на теглото
comments powered by Disqus