Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото

Контрол на теглото

Контрол на теглото Контролът на телесното тегло е балансиращ акт, а калориите са част от уравнението. Упр диети може да ви обещае, че преброяване въглехидрати или ядене на планина от грейпфрут ще направи килограми капка. Но когато става въпрос за отслабване, това е калории, които се брои. Загуба на тегло се свежда до изгарянето на повече калории, които сте приели. Можете да направите това чрез намаляване на излишните калории от храна и напитки и увеличаване на калории изгорени чрез физическа активност.

След като разберете това уравнение, сте готови да зададете целите си за отслабване и да направите план за достигане до тях. Не забравяй, че не е нужно да го правиш сам. Говорете с вашия лекар, семейство и приятели за подкрепа. Също така, планирайте интелигентен: Очаквайте как ще се справите с ситуации, които оспорват решимостта ви и неизбежните незначителни неуспехи.

Ако имате сериозни здравословни проблеми поради теглото си, Вашият лекар може да предложи операция за отслабване или лекарства за вас. В този случай вие и Вашият лекар ще трябва да обсъдите обстойно потенциалните ползи и възможните рискове.

Създаване на записи

Диетата с намалено съдържание на въглехидрати може да бъде от полза за пациенти с диабет тип 2

Публикувано на понеделник, 12 август 2019

Пациентите с диабет тип 2 подобряват способността си да регулират нивата на кръвната захар, ако ядат храна с намалено съдържание на въглехидрати и повишен дял на протеин и мазнини.

Намиране на начини за намаляване на риска от диабет тип 2 при майките

Публикувано на понеделник, 12 август 2019

Университет на Южна Австралия изследователи са привлекателни за по-голяма подкрепа механизми да помогне на жените , диагностицирани с гестационен диабет връщане към или поддържане на здравословно тегло след бременност.

Нов подобрен модел за синдром на загуба на рак кахексия

Публикувано на сряда, 07 август 2019

Нов модел на свързани с рака кахексия обещава да помогне на учените да разберат защо пациентите с рак показват тежка загуба, което от своя страна може да кара развитието на по-добри терапии.Контрол на теглото
comments powered by Disqus