Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Контрол на теглото

Контрол на теглото

Контрол на теглото Контролът на телесното тегло е балансиращ акт, а калориите са част от уравнението. Упр диети може да ви обещае, че преброяване въглехидрати или ядене на планина от грейпфрут ще направи килограми капка. Но когато става въпрос за отслабване, това е калории, които се брои. Загуба на тегло се свежда до изгарянето на повече калории, които сте приели. Можете да направите това чрез намаляване на излишните калории от храна и напитки и увеличаване на калории изгорени чрез физическа активност.

След като разберете това уравнение, сте готови да зададете целите си за отслабване и да направите план за достигане до тях. Не забравяй, че не е нужно да го правиш сам. Говорете с вашия лекар, семейство и приятели за подкрепа. Също така, планирайте интелигентен: Очаквайте как ще се справите с ситуации, които оспорват решимостта ви и неизбежните незначителни неуспехи.

Ако имате сериозни здравословни проблеми поради теглото си, Вашият лекар може да предложи операция за отслабване или лекарства за вас. В този случай вие и Вашият лекар ще трябва да обсъдите обстойно потенциалните ползи и възможните рискове.

Създаване на записи

Растежен хормон действа директно на мозъка да пести енергия , когато тялото губи тегло

Публикувано на петък, 12 април 2019

Изследователи в Университета на Сао Пауло в Бразилия са открили, че растежен хормон (GH), който стимулира узряването на скелета и линейни костен растеж, както и помага за поддържане на тъканите и органите през целия живот, също действа директно на мозъка да пести енергия , когато тялото губи тегло.

Актуализация на Паркинсон-хидратация, осведоменост и откриване

Публикувано на петък, 12 април 2019

Изследователите са установили, че пиенето на адекватно количество вода дневно може да намали риска от симптоми на прогресивна невродегенеративни заболявания като Паркинсон.

Изследователите откриват пътека, допринасяща за мастни чернодробни заболявания

Публикувано на четвъртък, 11 април 2019

Изследователи от Каролинския Институтет са намерили протеин, който е критичен регулатор в развитието на мастни чернодробно заболяване при мишки, според проучване, Публикувано в дневника на природата комуникации.Контрол на теглото
comments powered by Disqus