Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Производство на сперматозоиди след 40

Производство на сперма След 40. Как стареене засяга броя на сперматозоидите и мъжката плодовитост.

Производство на сперма След 40. Как стареене засяга броя на сперматозоидите и мъжката плодовитост. Ако сте над 40, шансовете са, че имате нисък брой сперматозоиди и мисля за увеличаване на производството на сперма. Почти всеки възрастен мъж се нуждае от него и причините им може да са различни. На първо място помага за засилване на плодовитостта, но това не е един мотив за него. Помага на оргазъма да стане по-интензивен тогава.

И все пак, този порив сам по себе си няма да даде необходимия резултат, ако човек просто седи и не предприеме стъпки, за да достигне тази цел. Резултатите са невероятни и ефектът върху благосъстоянието на възрастните мъже всъщност е забележителен с него, защото по този начин се подобряват мъжката енергия, потентността и количеството еякулация. Според проучванията, по-големи еякулация повишават нивата на серотонин хормон който е известно да помогне за регулиране на настроението и социалното поведение, апетит и храносмилането, сън, и памет.
Въпреки това, повечето мъже харесват факта, че оргазъмът се оказва по-интензивен.
Проблемът е проучен от учени също. Анализът им работи допълнително помагат на мъжете да се справят с проблема.

Мъж сексуално здраве

През последното десетилетие са извършени много изследвания за мъжкото сексуално здраве. Доставчиците на здравни услуги предполагат използването на хранителни добавки за боравене с мъжките сексуални проблеми. Ако намерението ви е да увеличите производството на сперма, няма по-добър подход да направите това, отколкото като хранителни добавки, Които са направени с тази функция в ума.

Там са били други алтернативи, както и проучени от тях но хранителни добавки се оказа най-удобен начин за увеличаване на производството на сперматозоиди. Използването им беше прието за ефективно и безвредно в сравнение с упражненията за пениса.

Стареене промени в мъжката репродуктивна система

Много мъже изпитват значителни промени в тялото си по време на 40-те години. Повечето хора са чували за увеличаването на телесните мазнини, но има повече промени в мъжкото тяло, включително мъжката репродуктивна система.

Мъжката репродуктивна система преминава през значителни промени, след като човек навърши 40. Промените могат да доведат до намаляване на сексуалното здраве, намаляване на мъжката плодовитост, обем на спермата, произведена от мъжете и др.
Aging Changes in Male Reproductive System
Стареене промени в мъжката репродуктивна система
По време на 40-те си години тестисите на мъжа преминават през поредица от промени и тези промени може да имат последствия за плодородието и качеството на спермата му. Има увеличение на необичайните сперматозоиди , които често се класифицират като "мъртви".

Неотдавнашен научен документ, публикуван в Международния вестник по андрология, установи, че броят на сперматозоидите, подвижността на сперматозоидите, и цялостната плодовитост на човека са негативно засегнати от повишени нива на анормални сперматозоиди. Констатациите са наблюдавани при мъже от всички раси и възрасти.
Хартията също така установи, че увеличаването на необичайния брой на сперматозоидите е свързано с дегенерация на тестисите, причинена от стареене. Дегенерация причинява увеличаване на увреждането на ДНК на сперматозоидите и увеличаване на анормалните сперматозоиди.

В допълнение към аномалиите на сперматозоидите, може да има и спад в полово влечение и еректилна дисфункция. Повишените нива на анормални сперматозоиди влияят на вероятността децата на мъжа да имат генетични заболявания и да причинят увеличаване на спонтанните аборти. Проучванията на мъже, които са имали спонтанен аборт, са установили, че спермата им съдържа повече сперматозоиди, които са имали увреждане на ДНК.

Нараства загрижеността за въздействието на проблемите със спермата върху плодовитостта на мъжете. Проучванията предполагат, че проблемите със спермата, причинени от стареене, могат да доведат до безплодие в 30% от случаите на мъжко безплодие. В някои случаи това може да е било неоткрити досега.

Как стареенето засяга броя на сперматозоидите и мъжката плодовитост?

Как стареенето влияе на броя на сперматозоидите и мъжката плодовитост? Стареенето засяга мъжката плодовитост и броя на сперматозоидите по много начини. Тъй като годините минават, хормоните и ензимите в тестисите, които са отговорни за производството на сперматозоиди, работят по-малко ефективно. Тестисите в крайна сметка ще започнат да произвеждат по-малко сперматозоиди.

Aging Affects Sperm Count and Male Fertility
Стареенето засяга броя на сперматозоидите и мъжката плодовитост
Има два често срещани начина, че възрастта оказва въздействие върху мъжката плодовитост.

1. Намаляване на производството на тестостерон

Мъжете могат да започнат да произвеждат по-малко тестостерон, мъжкият полов хормон, който е от съществено значение за мъжкото сексуално здраве. И производството на тестостерон е засегната от много различни фактори, включително:

  • Хормонални смени, като спад в човешки растежен хормон (HGH) или нивата на естроген, което често се случва с възрастта
  • Лайфстайл фактори, като колко алкохол, сода и бързо хранене мъжете ядат
  • Диета, особено вида на дебелите мъже ядат

2. Намаляване на производството на сперматозоиди

В допълнение към спада в производството на тестостерон, има и намаляване на броя на сперматозоидите - брой на сперматозоидите, които се произвеждат при по-възрастни мъже. Загубата на производството на сперматозоиди и броя на сперматозоидите се случва на всички възрасти, въпреки че може да е по-забележима, когато се среща при по-възрастни мъже.

Стареене и качество на спермата

Стареенето засяга качеството на спермата по два различни вида въпроси, физически и химически, обяснява д-р Стивън Шайнберг, репродуктивен ендокринолог и директор на мъжки програми за плодовитост в Weill Cornell Medicine в Ню Йорк Сити. "Освен физически проблеми като лошо хранене и черен дроб, който не функционира оптимално, има и химически въпроси", обяснява той. "Когато спермата се съхранява, тя се разгражда с течение на времето, което може да е заради химикалите в диетата. Това може да доведе до спермата има по-ниска подвижност и функция."

"Колкото по-дълга семенна течност се съхранява, толкова по-вероятно е да страда от химически проблем, както и от физическа", продължава Шейнберг. "Спермата се съхранява в рамките на епидидимиса, където има достатъчно място спермата да се събере, а спермата, която се съхранява твърде дълго, е най-вероятно да има физически проблем."
Шайнберг отбелязва, че ключовият фактор в качеството на спермата е възрастта: Има само толкова много сперма може да се съхранява, ако става влошена. Всъщност, когато сперматозоидите застаряват, може да е твърде късно да се направи нещо по въпроса, тъй като има момент, в който няма промяна в качеството на спермата.

Шейнберг подчертава също, че всички мъже, които страдат от проблеми с безплодието, без значение каква е причината, трябва редовно да имат изследвана сперма. "Ако спермата е с лошо качество, важно е да опитате и да определите дали има физически или химически проблем", обяснява той. "Ако има физически въпрос, има мерки, които могат да бъдат предприети за подобряване на качеството на спермата."

Как да увеличите производството на сперма?

Много жени признаят, че не искат да останат с партньора, който не ги задоволява сексуално. Всички тези жени искат да имат партньор, който може да им даде напълно удоволствие. Жените харесват мъже, които събуждат сексуалното си вълнение и ги харесват. Харесват мъжете, които раздвижват кръвта си. Сред най-влиящите фактори е способността на човека да задоволи своята дама.

Това е огромна причина за естествени добавки. Има разнообразие от средства и естествени добавки, което позволява на мъжете да увеличат производството на сперма. Приемайте в мулти-витамин на дневна база и тялото ви ще бъде снабдяван с основни хранителни вещества, които са толкова полезни, когато организмът е изчерпан.

Ето още няколко съвета как да увеличите производството на сперма след 40:

  • Пий повече вода.
  • Какво е повече, не забравяйте, че редовни физически упражнения ще поддържа тялото си годни и вашата мъжка функция на прилично ниво.
  • Бъдете по-внимателни към менюто си и направете избор в полза на хранителната диета вместо нездраволюбиви закуски и преработени продукти.
  • Откажете се от пушенето, но ако нямате воля да го направите, опитайте се да контролирате този лош навик. Вземете под внимание отрицателното му влияние върху вашата сперма, неговия обем и качество.
  • Алкохолът е друг навик, който ще трябва да контролирате. Опитайте се да го използвате в умерени суми.
  • Не подценявай какво значи почивката за теб. Необходимо е за вашето здраве, както и за добър сън.
  • И най-сетне трябва да кажем, да имате активен приятен сексуален опит през цялото време - това ще ви поддържа във добре и енергично.

Най-добрите продукти за увеличаване на производството на сперматозоиди

Има много начини за увеличаване на производството на сперматозоиди при възрастни мъже. Сред тях приемът на естествени добавки, които увеличават производството на сперматозоиди след 40 има една от водещите роли.

Има чудесен избор от такива продукти в онлайн магазините днес.
Всички тези продукти могат да дадат невероятен ефект и да увеличат производството на сперма след 40.
Този ефект се основава на медицински одобрена формула на висококачествени съставки. Резултатът е наистина впечатляващ - от прекомерен стадий на сексуален живот до увеличеното количество на производството на сперматозоиди. Дори усещането ще бъде по-бяло и хомогенно.

Но никой освен теб не може да реши какво да избереш. Просто един лекар може да даде подходящ съвет и консултация е строго препоръчително. Има много различни начини, но трябва да се вземе окончателното решение. В случай, че желаете да увеличите производството на сперма, няма за какво да се притеснявате. Трябва да сте упорити и това ще ви помогне да постигнете целта си.

Увеличете производството на сперма след 40 


comments powered by Disqus