Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота  /  Как да се отървете от акне на тялото

Как да се отървете от акне по тялото

Как да се отървете от акне по тялото Не е толкова лесно да се отървете от акне. Особено ако това е тялото акне (сред него, обратно акне е известно да са най-трудните за премахване и шията Акнето е най-болезнено). Сега са разработени различни медикаменти за лечение на акне , но разбира се не всички от тях могат да бъдат полезни в конкретния случай. Например древните медицина предлага да намажете пъпки с sap от жълтурчета.

Лекарства за лечение на акне

Как да се отървете от акне по тялото? Много източници предложи втвърдяване акне със салицилова киселина. Има също така специални кремове, които се продават в магазини на наркотици и които можете да опитате. Друг добре познат съставка, която е често използван в лекарства за лечение на акне е бензоил пероксид, която може да се използва да избършете увредена кожа.

Често добри резултати са постигнати чрез прилагането на бензоил пероксид или салицилова киселина за избърсване acnes и след това размаже с кремове, съдържащи алфа-киселини - тези кремове помощ да се избърсва мъртвите кожни клетки, които предотвратяват изсушаването на кожата). За съжаление, тези химикали често се въвеждат опасни странични ефекти: раздразнения и обриви.

Има природни акне лечение лекарства за лечение на акне по тялото. Тези продукти идват под формата на хапчета, които лечение на акне от отвътре и кремове, които ясно кожата от отвън. Тези лекарства за лечение на акне са абсолютно безопасни, но често помогне бавен тогава рецепта лекарства.

За пример потърпевш може да забележите първото подобрение след първото приложение на бензоил пероксид, и това може да отнеме няколко дни, за физически акне продукт да ви помогне. Все пак много от тялото акне болните предпочитат природни акне лечение лекарства, защото те лечение на акне на тялото, без странични ефекти.

Има също така специални миещи средства предназначени за лечение на акне. Накисване в гореща вана може да бъде полезен както и, особено ако използвате гореспоменатите измивания.

Как да се отървете от акне по тялото?

Има някои неща, които не трябва да правите с вашата акне по тялото. Първо във всеки случай вие не трябва да търкам, го поп нито премахване по някакъв подобен начин. Единственото нещо, което трябва да направите е да се мият си акне и го третират с крем или друг препарат. Пречистване, Мак или надраскване акне може да доведе до още по-големи проблеми с кожата си. Можете също така не трябва да носят твърде дебели и груби дрехи; не забравяйте, че всяко триене срещу акне тялото ще го дразни.

Но както е случая с всяко друго заболяване най-ефективният начин е да не разберете как да се отървете от акне по тялото. Най-ефективният начин е да се предотврати акне. Ето защо вие трябва да бъдете внимателни при избора на дрехи за обучение, имат редовни душ или баня, обърне внимание на вашата диета, особено ако имате някакви свръхчувствителност, по-добре, се грижат за вашето здраве и риск от акне, както и други проблеми с кожата си, ще се намали значително.

Намерете най-добрите акне лечение лекарства 


comments powered by Disqus