Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Криза на средната възраст и андропауза

Криза на средната възраст и Андропауз. Как да се лекува Andropause Естествено?

Криза на средната възраст и Андропауз. Как да се лекува Andropause Естествено? 

Здравето на стареене мъжете

Когато хората видят, че енергията на младостта и силата на човека отшумяват, когато достигнат 40, те изпитват смесени чувства. Що се отнася до физическите фактори, те имат косопад, безсъние, проблеми с паметта и др. Такива неща влошават нещата и влошават ситуацията.

Те загуба мотивация, се чувстват раздразнени и гума много скоро. В някои случаи те могат да бъдат подложени на хиперхидроза и зачервяване на лицето, проблеми с теглото, мускулите и болките. Еректилната дисфункция е друг неприятен симптом. Резултатът от това е депресията.

Криза на средната възраст

Почти всеки човек в кризата на средната възраст ще изпита поне един от горните симптоми. Степента на гореспоменатите проблеми въздействие може да варира, но често е доста опустошително. Тази криза в средата на живота влияе на мъжете и качеството им на живот, което намалява с по-голямото си време.

Midlife Crisis
Криза на средната възраст
Освен това, тя може да доведе до остеопороза и сърдечни проблеми. Това е до вас да решите дали искате да направите състоянието по-лесно и да се премахнат симптомите на стареенето. Лицето трябва да следва стратегията, която обединява различни аспекти като диета, контрол на стреса, намаляване на тютюна и прием на алкохол.

Сексуално здраве на стареене мъже

Мъжкото сексуално здраве също се променя с възрастта на мъжа. Сексуалното здраве зависи от половия хормон, наречен тестостерон. Andropauseили обикновено позната като мъжка менопауза, е хормонално състояние, което се случва при мъжете след определена възраст. Има физически причини за това състояние и това се случва, когато нивото на тестостерон намалява малко по малко. Този процес започва от около 30 и след това има 10% спад на всеки десетилетие.

Тъй като тестостерон е хормон, който помага за поддържане на сексуално либидо, създаване на сперма, гениталиите и тялото коса, мускулна маса, и костната тъкан, последиците от andropause постепенно се появяват като човек става по-стар.
Както вече бе отбелязано, andropause е менопауза като състояние в стареене мъже. Но какво точно е andropause, как се различава от женската менопауза и как да се лекува andropause по естествен път? Да разберем.

Какво е Андропауза?

Свързаните с възрастта промени при мъжете водят до ниско производство на тестостерон и промени в сексуалното здраве, характеризиращи се с липса на либидо и нарушена сексуална функция. Тъй като има нисък тестостерон да се захрани мъжкото либидо, тя засяга мъжката сексуалната активност, броя на сперматозоидите и концентрацията, физическа енергия, и сила.

Промяната в хормоните може да засегне емоционалното здраве. Това условие се нарича андропауза.
Andropause
Андропауз и хормони
Това се случва през постепенна фаза от време в средната възраст, с хормонални нива значително намалява като мъжете продължават стареене. Тя е различна от менопаузата при жените по пътя на нейното начало.

Хормоналните промени, дължащи се на спирането на овулацията при жените, отбелязват появата на менопаузата, която се случва бързо след възрастта. Въпреки това, при мъжете, нивата на тестостерон продължават да отпада през годините много постепенно.

Кога се установява Андропауз?

Обикновено мъжете след 50-годишна възраст страдат от спад в нивата на тестостерон. Някои мъже изпитват спад доста рано поради нездравословен начин на живот, болести или лекарства. Мъжете имат най-високите нива на тестостерон в юношеството и младостта си. След 30-годишна възраст, нивата на спад с един процент всяка година.

Андропаузи симптоми

Симптомите на andropause могат да се появят, когато мъжете достигнат края на 40 или в началото на 50-те години. Някои от тези общи симптоми са:

 • Загуба на сексуално желание
 • Еректилна дисфункция
 • Нисък брой сперматозоиди
 • Нисък обем на спермата
 • Липса на енергия
 • Ниска мускулна маса
 • Промени в настроението
 • Депресия
 • Безсъние
 • Умора
 • Повишена коремна мазнина
 • Затруднение в концентрацията
 • Намаляване на костната плътност
 • Развитие на мъжки гърди
 • Косопад
 • Горещи вълни
 • Намаляване на размера на тестисите

Andropause и еректилна дисфункция

Един от основните проблеми на andropause е еректилна дисфункция. Това може да бъде най-голямата грижа за мъжете и първата причина защо мъжете искат да разберете как да се лекува andropause естествено. По време на andropause, Когато нивата на тестостерон падне твърде бързо или са паднали от половината от своите върхови нива, сексуално здраве при мъжете започват да страдат. Вие също така започнете да изпитвате други по-горе обсъжданите симптоми.

Еректилна дисфункция при мъжете е много често по време на края на 40-те и 50-те дължи на голям спад в нивата на тестостерон. Липсата на основен полов хормон в мъжкото тяло оказва неблагоприятно влияние върху сексуалното желание. Мъжете започват да изпитват загуба на либидото и също така не успяват да извършват по време на сексуална активност.
Andropause
Андропауза и импотентност
Ниските нива на тестостерон също засягат функционирането на сексуалния орган, което причинява проблеми с ерекцията по време на сексуалната активност. Мъжете не успяват да постигнат и поддържат ерекция по време на сексуална активност, което води до нулева удовлетвореност и удоволствие. Нисък тестостерон и еректилна дисфункция също са свързани с ниското производство на сперматозоиди и намаляване на концентрацията на сперма.

Като цяло желанието да се занимава със сексуална активност, ерекция и сексуална активност значително затрудняват появата на андропауза и спад на хормоналните нива.

Как да се предотврати Андропауза?

Основният въпрос, който всички мъже имат в ума си е "как да се предотврати andropause?"

Ето някои естествени промени, които трябва да приложите в живота си, за да предотвратите набора от андропаузи и да поддържате повишаване на хормоналните нива, за да се предотврати еректилна дисфункция, загуба на коса, липса на физическа сила и други основни симптоми:

 • Промени в начина на живот
 • Здравословно хранене
 • Упражнения

Промени в начина на живот

Факторите на начина на живот са изключително отговорни за ранно или бързо ипровоз. Много от симптомите на andropause се дължи на лайфстайл проблеми като алкохолна зависимост, тревожност, стрес, депресия, липса на сън, и лоша диета.

Промяна на начина на живот чрез подобряване на вашата диета и намаляване на тютюнопушенето и консумацията на алкохол. Най-големият спусък е стрес и тревожност, което води до голяма промяна в хормоналните нива. Проблемите във връзка, финансовите притеснения, кризата на средната възраст и други проблеми играят важна роля в andropause. Опитайте се да премахнете тези причини, за да доведе без стрес, спокоен живот.

Здравословно хранене

Здравословното хранене е един от най-добрите начини за предотвратяване на andropause. Мъжете се нуждаят от протеини, витамини, и минерали за поддържане на мускулната маса и помощ в производството на тестостерон. Цинкът, омега-3 мастните киселини, витамин D са жизненоважни за производството на тестостерон. Включва постно животински протеин, морски дарове, риба тон, сардини, стриди, ядки, зелени листни зеленчуци, и нискомаслени млечни продукти в редовната диета.

Упражнения

За да се предотврати иропауза, трябва да остане в подходяща форма и да се упражнява редовно. Упражняването запазва кръвното налягане в контрол и елиминира други заболявания като диабет и затлъстяване, които могат да се притиснат и да се ускори иропауза. Подобрява кръвообращението, подобрявайки функционирането на репродуктивните органи. Упражнения също са от съществено значение за правилното хормоналното производство в тялото, особено подпомагане на тялото в производството на повече тестостерон.

Мъжете трябва да участват в най-малко тридесет минути на редовни упражнения дневно за насърчаване на производството на тестостерон в тялото. Участвайте в някои спорт или практикуват сърдечно-съдови упражнения всеки ден, за да се запази и да запази вашата мъжественост.

Andropause възможности за лечение

Andropause
Възможности за лечение с Андропауза
Въпреки че няма да намерите лек за кризата в средата на живота си, можете да направите качеството на живота си по-добре чрез някои andropause възможности за лечение, които могат да ви помогнат в битката с andropause последици. Най-популярните подобрители на ерекцията се произвеждат под формата на така наречените хапчета за ерекция.

Тези хапчета всъщност са нищо повече от хранителни добавки за andropause лечение. Те могат да донесат положителни промени в сексуалния ви живот, което ще ви помогне да подобрите качеството на живота си като цяло. Не вярвайте на тези, които казват такива хапчета не си струват парите, изразходвани.

Това е от съществено значение, защото сексът е движеща сила, която влияе на живота ни и връзката ни. Сексът е тясно свързан с емоциите и не можем да го вземем отделно. Жените предпочитат тези мъже, които са силни и добри в леглото. Искат мъжете им да имат сексуална сила. И разбира се, те не са копнеещи да прекарат живота си с онези мъже, които страдат от andropause и последиците от него.

Хранителни добавки за Andropause

Ключът към премия здраве при мъжете и запазване на мъжествеността е правилното хранене. Мъжете изискват повече калории от жените и трябва да ядат храни, богати на протеини и влакна. Млечни продукти, постно протеини, и растителни протеини са важни да се запази тяхната сила и репродуктивното здраве непокътнати.

Въпреки това, храните често не са адекватни, за да ви предостави необходимото количество витамини и минерали. Когато не успеете да приемете необходимото количество витамини и минерали чрез храната, репродуктивното здраве може да страда.
Andropause
Естествени добавки за лечение andropause

Физически лечение за Andropause

Имате нужда от естествено лечение за andropause. Това обикновено са хранителни добавки, съдържащи необходимите витамини, билки, или минерали, за да засили вашето сексуално здраве по време на такива времена. Тези добавки са най-добрите andropause възможности за лечение, тъй като те попълване на хранителни вещества, липсват в тялото. Те помощ в естественото производство на мъжкия хормон, наречен тестостерон.

Ето някои от жизненоважни хранителни вещества в повишаване на тестостерон добавки за лечение на проблеми с нисък тестостерон, подобряване на сексуалното здраве, и лечение andropause естествено:

 • D-аспарагинова киселина
 • Дехидроепиандростерон
 • Цинк
 • Билкови добавки

D-аспарагинова киселина

Повишаване на тестостерон добавки може да съдържа този есенциална естествена аминокиселина, наречена D-аспарагинова киселина. Изследвания показват, че тази аминокиселина има свойствата да увеличи лутеинизиращ хормон при мъжете, вземане на Лайдиговите клетки в мъжкия репродуктивен орган произвеждат повече тестостерон. Той също така подобрява производството на сперматозоиди и здравето.

Dhea

DHEA или дехидроепиандростерон е хормон секретиран от надбъбречните жлези и поддържа оптимални нива на тестостерон. Добавки, съдържащи DHEA действа като анаболен стероид, помага да се справят с необходимите нива на тестостерон. Когато хората възраст и andropause започва да се определя в, DHEA добавки може да помогне за увеличаване на нивата на мъжкия хормон.

Цинк

Цинкът е един минерал, който е жизненоважен за мъжкото репродуктивно здраве. Мъжете с ниски нива на тестостерон се възползват изключително от добавките към цинка. Тя помага да се лекува безплодие и повишава мъжки репродуктивно здраве. Като цинк добавки е от съществено значение по време на andropause за подобряване на сексуалното здраве.

Билкови добавки

В допълнение към витамин и минерални добавки, има други билкови добавки за andropause лечение на пазара. Билки като ashwagandha, Сминдух, женшен, и Йохимбе работят чудеса при хора с ниско нива на тестостерон. Тези билки подобряват производството на тестостерон, по този начин подпомагане в производството на сперматозоиди, граф, сперматозоиди здраве, подвижност, и либидото.

Как да се лекува Andropause Естествено? Сключването.

Андропаузите са често срещани и могат да се случат на всеки като природен феномен. Въпреки това, Тя може да се контролира, ако търсите естествени andropause лечение опции в точното време.

Andropause
Андропауз може да се лекува!
Докато яденето прав и лайфстайл промени може да ограничи появата на andropause, предоставяне на тялото си с правилния витамин и минерални добавки помогне тласък мъжки сексуално здраве. Тези естествени начини помощ в естественото производство на оптимално количество мъжки полов хормон да запази вашата мъжественост и плодородието в продължение на години.

Въпреки че всички мъже искат да бъдат сексуално силни, много мъже смятат, че е трудно да се купуват andropause продукти за лечение, тъй като те не се чувстват комфортно да го направят или те го смятат за обидно за тяхното его и мъжество. За щастие, днес много мъже успяват да се научат как да се лекува andropause естествено и да приеме, че те може да се нуждаят от някаква помощ и купуват тези продукти.

Ползите от естествени продукти andropause лечение

Естествените продукти за лечение на андропаузата помагат да се подобри ситуацията от различни точки.

 • На първо място, те помагат да се преодолеят andropause.
 • Второ, те подобряват сексуалния живот на един мъж. Използването му мъжете имат по-добра ерекция, а обиколката и дължината също се подобряват.
 • Трето: Много важно е, че цялостното здраве на човека също се подобрява.
 • Четвърто: кръвният поток става по-добър, което води до подобрена циркулация в областта на таза.
 • И не на последно място е, че мъжкото либидо аксесоар продукти правят чудеса с една връзка, защото сексът е основа на него.
Това е съвсем ясно защо все повече и повече мъже започват да се доверяват на естествени andropause лечение хапчета и често ги използват.

Увеличаване на нивата на тестостерон и лечение andropause естествено
comments powered by Disqus