Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Криза на средната възраст и андропауза

Средната възраст криза и Andropause

Средната възраст криза и Andropause 

Средната възраст криза

Когато мъжете видят тази енергия на младежта и мъжествен сила отшумяват като те достигат до 40 те опит смесени чувства. Що се отнася до физическите фактори те имат загуба на коса, безсъние, проблеми с паметта и др. Такива неща да влоши и влошаването на състоянието. Те загуба на мотивация, се чувствате раздразнени и много скоро се уморяват. В някои случаи те могат да преминават хиперхидроза и лицева зачервяване, проблеми с теглото, мускулите и болки. Еректилна дисфункция е друг неприятен симптом. Резултатът от това е депресия.

Andropause

Почти всеки човек в неговата средната възраст криза ще се опита най-малко един от горните симптоми. Степента на споменатите по-горе проблеми, въздействието може да варира, но често е доста опустошителни. Andropause е състояние, менопаузата, като при стареене мъже. Има физически причини за това състояние и това се случва, когато нивото на тестостерона намалява малко по малко. Този процес започва от около 30 и след това има спад 10 % от всяко десетилетие. Тъй като Тестостеронът е хормон, който подпомага за поддържане на сексуалното либидо, сперма създаването, гениталиите и косми по тялото, мускулна маса и костната тъкан, последиците от andropause постепенно се появяват като човек получава по-големи.

Тази криза в средата на живот влияе върху мъжете и качеството им на живот, че намалява, докато тялото получава по-големи. Освен това тя може да донесе до остеопороза и сърцето проблеми. Това е до вас да решите, ако желаете да улесни състоянието и премахване на симптомите на andropause. Човек трябва да следва стратегията, която обединява различни аспекти, като диета, стрес контрол, намаляване на приема на тютюн и алкохол.

Обработката на Andropause

Въпреки че няма да намерите лек за вашия средата на кризата живот, можете да направите на качеството на живота си по-добре посредством andropause лечение продукти, които могат да ви помогнат във вашата битка с andropause последици. Най-популярните подобрители на ерекция се произвеждат под формата на пениса хапчета. Те може да донесе положителни промени във вашия сексуален живот, който ще ви помогне да се подобри качеството на живота си като цяло. Не вярвайте на тези, които вярват на такива хапчета не са си струва парите, похарчени.

Това е от съществено значение, защото секс е движеща сила, която засяга нашия живот и нашата връзка. Секс е тясно свързан с емоции и ние не може да го взема отделно. Жените предпочитат тези мъже, които са силни и добри в леглото. Те искат мъжете им да има сексуална жизненост. И разбира се, те не са готови да прекарат живота си с тези мъже, които страдат от andropause и неговите последици.

Въпреки че всички мъже искат да бъдат сексуално силно, много мъже е трудно да купуват andropause лечение продукти, тъй като те не се чувстват комфортно да го направят или сметнат за обидни за своето его и тяхното мъжество. За щастие днес много мъже са в състояние да приеме, че те могат да се нуждаят от помощ и да купуват тези продукти.

Andropause лечение продукти помагат за подобряване на ситуацията от различни гледни точки. На първо място те помагат за преодоляване на andropause. След това те се подобри сексуалния живот на един човек. Използването му мъже имат по-добра ерекция, и на дебелина и дължина също се подобряват. Трето: Много важно е също така подобряване на общото здраве на човека. Четвърто: притока на кръв получава по-добре, което води до подобряване на разпространението в тазовата област. И последно, но не на последно място е че продукти, повишаване на мъжкото либидо направи чудеса с една връзка, защото Сексът е отделен от него. Съвсем ясно е, защо все повече и повече хора започват да се доверите на хапчета и често ги използват.

Намерете най-добрите пениса хапчета 


comments powered by Disqus