Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве  /  Повдигане на гърдите след кърмене

Реконструкция на гърдата и повдигане след кърменето

Реконструкция на гърдата и повдигане след кърменето 

Кърменето

Какво е кърменето? Кърменето е много важна част от периода след бременността и е от съществено значение за здравословното развитие на новородено бебе. Кърменето помага бебетата да развиват силни връзки с майката и също така може да помогне за подобряване на развитието на вътрешните органи. Кърмата съдържа много витамини и други важни хранителни вещества, които са от решаващо значение за развитието на мозъка и нервната система.
Това е потвърдено в множество клинични проучвания, че кърменето е най-ефективните в предотвратяването на здравни проблеми и усложнения.
За съжаление, значението на кърменето за всички бебета често се пренебрегва. Кърменето е мощен терапевтичен инструмент и перфектен начин за комуникация между майка и бебе.

Как кърменето влияе върху гърдите форма

Въпреки че една дама може да бъде напълно щастлива с бюста си през целия си живот, това удовлетворение може да изчезне след кърменето. Фактът, че това се случва на много жени, е добре известен. Когато птозата се поставя в нито една от тези жени не може да игнорира външния вид на гърдите си. Птозата е здравен термин, но това просто означава увиснала гърда.

Ptosis after Breastfeeding
Птоза след кърмене
Кърменето причинява трансформацията на формата и не жена някога е в състояние да запази еластични бюста през възрастта. Детското лагер също може драстично да промени формата, естеството и размера на бюста. Процесът на кърмене често причинява загуба на еластична, корнея на кожата, и промяна на гърдите' жлези.
Формите на женското тяло и гърдите вече не изглеждат като преди бременността и за съжаление тези промени не са обратими сами по себе си - освен ако жената не започне да се грижи за външния си вид и иска да възстанови младежки гърди и фигура.
Въпреки това, с въвеждането на новите техники и методи за повдиганена гърдите , жените вече не трябва да свикват с saggy гърдите си, защото имат многобройни начини за възстановяване на гърдата след кърменето.

Реконструкция на гърдата

Популярността на реконструкцията на гърдата се разраства, и въз основа на американската статистика повече от 300,000 дами поиска операция за реконструкция на гърдите всяка година. Жените са привлечени от този начин на решаване на проблема с лоша гърдата външен вид след кърменето, защото операцията не отнема много време.

Breast Reconstruction Surgery
Хирургия за реконструкция на гърдата
В рамките на максимум 5 часа една дама може да има добре оформен бюст. Няма нужда да напускате кариерата за дълго време или да се притеснявате за отношенията, защото в една седмица жените започват общия си живот, ако няма постоперативни проблеми. Но винаги има притеснения за определени рискове след операцията.
Освен това, не всеки е психологически готов да избере хирургия на увеличаване на бюста.
Също така, цената е много висока, тъй като операцията може да се наложи да се извърши в болница под обща анестезия. В допълнение към самата операция, разходите за следоперативни процедури и рехабилитация често са по-високи от разходите за самата операция.

Жена, която избягва хирургия на гърдата, но избира да има повдигане на гърдите има алтернатива. Какво да направите, ако една жена иска да остане далеч от странични ефекти, свързани с операцията? Тези, които се страхуват от операция, но искат да имат еластични млади гърди избират хапчета за естествен растеж на гърдата.

Продукти за реконструкция на гърди

По-големите гърди често са свързани с по-женствена изглеждащ вид, но някои жени не са в състояние да ги постигне поради естествени процеси на стареене и свързани с бременност усложнения.

Breast Reconstruction Options
Опции за реконструкция на гърдата
Нека да разгледаме най-популярните продукти за реконструкция на гърдата, които могат да бъдат полезни при възстановяването на младежкия вид на женските гърди.

 • Хормонална терапия. Този вид на гърдата здраве продукти могат да имат синтетични хормони в техния състав. Тези хормони за уголемяване на гърдите може да доведе до сериозни здравословни проблеми, дори рак. Но основната опасност е за нероденото дете и репродуктивната система на майката. Освен това, дългогодишните проучвания на този недоказан метод не са извършени още и това означава, че много други странични ефекти не са невъзможно.
 • Инжекции с хормони. Това е много опасен метод за инжектиране на хормони право в гръдната тъкан. Може да забележите някои резултати, но страничните ефекти са много по-лоши. Хормон инжекция може да предизвика огромно количество подуване в гърдите. Също така, гръдната тъкан, която е била инжектирана с хормони е много чувствителна и може да кърви често.
 • Операция на гърдата. Може да имате белези от тъкан и имплантите могат да се повредят. И много често гръдните импланти са причина за неправилна диагноза, когато става въпрос за рак на гърдата. Най-сериозните усложнения при хирургическа реконструкция на гърдата са тежка инфекция, кръвоизлив и усложнения от кървене.
 • Помпи за кърма . Този метод може да предизвика вашите гърди обезобразяване или дори рак на гърдата. Дълго време помпа за кърма е много опасно. Едно проучване, направено във Великобритания е показал, че използването на помпи за кърма за продължителен период е опасно за здравето на жените. Някои жени са се оплакали от болезнени болки в гърдите, които по-късно са били повредени от над изпомпване.
 • Упражнения . Специалните упражнения за гърди, насочени към подобряване на здравето на гърдите, са доста безопасни и не скъпи, но няма доказани доказателства за тяхната ефективност. Докато те са полезни за цялостното здраве, за сърце и кръв система и подобряване на жените мускулен тонус, те не физически промяна на гърдата тъкан, защото тя не съдържа мускули. Единственият начин да се подобри размера на гърдите е да се увеличи обема на гърдата тъкани, и това е мястото, където гърдата упражнения се провалят.
 • Бельо. Има голям избор от сутиени или корсети, които могат да направят гърдите ви изглеждат великолепни само до момента, когато трябва да ги свалите. Те изглеждат страхотно, когато ги носите, но са много скъпи. Носенето на специални бельо може да осигури анормална форма на гърдата. За много жени е неудобно да ги свалим по време на интимни срещи. Формата на гърдите в бельото обикновено изглежда много кръгла и добре дефинирана, но самите гърди все още остават saggy.
 • Хапчета за гърди. Здравето на гърдите хапчета съдържат само естествени билкови съставки. Те нямат синтетични хормони, или химикали, или оцветители, или консерванти. Хапчета за уголемяване на гърдите може да направи гърдите твърди, по-големи и по-млади. Естествени продукти за здравето на гърдите няма да ви навреди. Всички компоненти влизат в кръвния поток и се абсорбира от него, като по този начин трябва да изберете продукта за здравето на гърдите без никакви химически вещества. В случай, че не вземете органичен продукт, може да сте изложени на риск от получаване на сериозен медицински проблем, като рак на тумора.

Билкови реконструкция на гърдата

Един от най-лесните начини за възстановяване на формата на гърдите след кърменето или подобряване на външния вид на стареене на гърдите е избора билкови продукти за реконструкцияна гърдата . Това е чудесен начин за жените да подобрят здравето си, да получите тласък под формата на по-здрави гърди, или просто да получите страхотно изглеждащ тяло.
Продуктите обикновено са пълни с растителен естроген, който се казва, за подобряване на гръдната тъкан. Още една полза от продукти за реконструкция на гърдата е тяхната наличност - няма изискване за посещение на лекар, за да ги получите. Продукти за реконструкция на гърдата повишават нивото на естроген в тялото на една дама, и бюст тъканите започват да растат.
Breast Reconstruction Herbs
Гърдата реконструкция билки
Продуктите за разширяване на гърдата може да се използва като решение за повдигане на гърдите в почти всяка възраст след пубертета. Продукти за реконструкция на гърдата също могат да спомогнат за увеличаване на сексуалното влечение при повечето жени. В допълнение към промените във външния вид, продуктите за реконструкция на гърдата увеличават самочувствието на жената и могат да подобрят цялостното качество на живот.

Общата продукти за реконструкция на гърдата обикновено съдържат следните билкови съставки, което ви bust-големи:

 • Глухарче е известно, че има много билкови естрогени. Можете да вземете неговите леторасти или корени, или и двете, или като добавка или като чай. Друг добър мотив да използвате глухарче е, че тя повишава нечий енергия и ви кара да живеете по-дълго. Тя също така ви дава допълнителна издръжливост и ви дава тласък на вашата издръжливост, така че можете да подобрите вашите фитнес резултати!
 • Dong Quai корен ви осигурява със силни фитоестрогени, Dong Quai е източник на елементи, които могат да увеличат бюста. Този корен се използва и като билково лечение по време на менструация. Помага за премахване на спазмите. Няма научни изследвания, но тя е била използвана за лечение на някои от проблемите, причинени от менструалния цикъл и менструалния болка.
 • Копър може да ви помогне да развие формата на бюста си, ако го добавите към гел или масло за бюст кожа. Можете също да опитате резене напитка. Резенето също е отдавна установен афродизиак или сексуален стимулант. Резенето е съществена съставка в многобройните рецепти на индийската кухня. Тя се счита за най-секси подправка в света.
 • Сминдух има дълга история. Тя се казва, че дами от Източни хареми взеха семената на това растение, за да увеличи гърдите си. Сминдух включва стероид прекурсори и женски хормони. Тези компоненти са в състояние да допринесе за подобряване на тъканите в бюста. Тя също така включва голямо количество фитохимикали, допринасящи за растежа на гърдите. Всички те са отговорни за растежа и развитието на гърдите след бърза загуба на тегло.
 • Дивият ям обикновено се използва със сминдух поради естествените си хранителни вещества. Тези два вида билки в комбинация подобряване на гърдите растат. Но това, което е по-важно, див сладък картоф може да помогне по време на PMS или лечение на менопауза проблеми. Всъщност е много полезно за тези, които страдат от проблеми с менопаузата. В едно проучване, проведено от италиански изследовател, жени, които са били диагностицирани с проблеми с менопауза и са били дадени див yam подобрили условията си в 57% случаи и забелязаха по-малко симптоми в 86% случаи.
 • Pueraria Mirifica подобрява женските черти, подобрява твърдо бюста, и качеството на епидермиса. Той помага да осуети менопаузата синдром, и подобрява състоянието на кожата в частта на бюста, по-специално. Той също така има анти-стареене качества и подобрява кръвообращението. Продуктът е много популярен сред жените с широка гама от форми на тялото и е особено подходящ за зрели жени, които отчаяно се нуждаят от по-добра форма на бюста.
Различни комбинации от тези естествени компоненти са фундаментални за по-голямата част от продуктите за реконструкция на гърдата. Прочетете етикета, докато приемате хапчета за гърди и се уверете, че знаете всеки елемент в лекарството.
Ако изберете билкови хапчета за уголемяване на гърдите, можете да бъдете уверени, че бюстът ви ще бъде чудесно по-пълен, кръгло, и наистина възхитителен и голям в течение на 30 дни.
И можете да се чувствате уверени, че резултатите ще бъдат постоянни,и бюста ви ще бъде по-голям и по-кръгъл за цял живот!

Прочетете ревютата на хапчета за реконструкция на гърдата 


comments powered by Disqus