Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве  /  Повдигане на гърдата след кърмене

Реконструкция на гърдата след кърмене

Реконструкция на гърдата след кърмене 

Кърменето

Въпреки, че една дама може да бъде напълно щастлив с нея бюст през целия си живот, този удовлетворение може да изчезне след кърмене. Когато птоза задава в нито един от тези жени може да пренебрегне външния вид на гърдите си. Птоза е здравето термин, но това просто означава, увиснала гърди.

Кърменето доведе до трансформация на формата и няма жена някога е бил в състояние да запазят еластична бюст чрез възраст. Дете, носещи също може драматично да промени формата, естеството и размера на бюста. Кърменето процес често причинява загуба на еластичност, житен кожата и смяна на гърдите жлези.

Реконструкция на гърдата

Популярността на реконструкцията на гърдата се увеличава и въз основа на статистиката на американския повече от 50000 дами искане реконструкция на гърдите хирургия всяка година. Жените са привлечени от този начин на решаване на проблема с появата на лошата гърда след кърмене, тъй като операцията не е отнема много време.

В рамките на максимум 5 часа една дама може да има оформен бюст. Няма нужда да напусне кариера за дълго време или се тревожи за отношенията, защото в една седмица, жените започват техните общи живо ако няма след хирургическа проблеми. Но винаги има загриженост за определени рискове след операцията. Освен това не всеки е психически подготвен да изберете Гръдно подкрепление операция. Тези, които се страхуват от операцията но искат да имат еластична малки гърди изберете билкови лечители.

Продукти за реконструкция на гърдата

Най-популярните и лесни за употреба продукти билкови гърдата реконструкция. Продукти обикновено са пълни с растителен естроген, който се казва, за подобряване на гърдата тъкан. Един повече полза от продукти за реконструкция на гърдата е тяхната наличност - няма изискване за посещение при лекар за да ги получат. Продукти за реконструкция на гърдата повишаване нивото на естрогена в организма на една дама и бюст тъкани Старт отглеждане.

Общата продукти за реконструкция на гърдата често съдържат следните съставки, като ви бюст-голям:

  • Глухарче е известно, че има много растителни естрогени. Можете да вземете си издънки или корени или и двете, или като допълнение или като чай. Друг добър мотив да използване глухарче е, че повишава собствената енергия и ви кара да живеят по-дълго.
  • Dong Quai корен ви предоставя силна фитоестрогени, Dong Quai е източник на елементи, които може да увеличи бюст. Този корен се използва като билкови лечение по време на менструация. Тя помага за премахване на спазми.
  • Копър може да ви помогне да развият формата на вашия бюст, ако го добавите към гел или масло за бюст кожа. Можете също така да опитате копър напитка. Копър е отдавна установени афродизиак или сексуален стимулант.
  • Сминдух има дълга история. Тя се казва, че дами от Източна хареми взе семената на това растение за увеличаване на гърдите си. Сминдух включва стероидни прекурсори и женски хормони. Тези компоненти са в състояние да допринесе за повишаване на тъкани на бюста. Тя включва също голям брой фитохимикали, които допринасят за растежа на гърдите.
  • Wild Yam обикновено се използва с тилчец заради своите естествени хранителни вещества. Тези два вида билки в комбинация се подобри гърдите растат. Но какво е по-важно, див сладък картоф може да помогне по време на PMS или лечение менопауза проблеми.
  • Pueraria Mirifica подобрява женски характеристики, подобрява твърда бюст, както и качеството на епидермиса. Тя помага да осуети синдром на менопаузата и подобрява състоянието на кожата в раздела на бюста, в частност. Тя също има качества, против стареене и подобрява циркулацията на кръвта.
Различни комбинации от тези природни съставки са от основно значение за по-голямата част от гърдата реконструкция продукти. Прочетете етикета докато приемате хапчета на гърдата и гарантира ли всеки елемент в медицината. Ако изберете полезни разширяването хапчета гърдите, можете да сте сигурни, че вашият бюст ще бъде прекрасно по-пълно, кръгъл и наистина възхитително и големи в рамките на 30 дни.

Прочетете повече за продукти за реконструкция на гърдата 


comments powered by Disqus