Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве  /  Женско либидо след менопаузата

Женски либидото след менопауза

Женски либидото след менопауза  Нисък женски либидото може да бъде резултат от физически промени в женското тяло след менопаузата , както и социални и емоционални проблеми. Много възрастни жени изпитват сухота на влагалището, което също намалява сексуалното желание. Това условие може да бъде причинено от неправилно хормонални промени и намалява нивото на някои хормони. Ако на хормонално ниво е правилен и тестостерон е нормално или близко до нормалното, жени нямат проблеми със смазване.

Ако една жена не отговори сексуално, тя може да е трудно да се постигне оргазъм или може да настъпи много слаб. Въпреки че по-голямата част от жените са способни да доведат до множество оргазми, те лесно могат да губи тази способност и всеки отстранен изобщо.

Понякога жените страдат от безплодие поради ниско либидо след менопаузата. В този случай тялото на жената просто отказва да се чувстват някои сексуално желание и произвеждат хормони, необходими за овулация.

Либидото лечение

Някои билки са открити за подобряване на жените репродуктивните им системи и техния сексуален живот след менопаузата. Също така има хапчета за либидото лечение , което може да увеличи либидото на жените и енергия и да се върнете си интерес към секса, че те са имали в младостта си. Най-известните компоненти на продукти за лечението на либидото са екстракт от листа от Малина, Damiana листа, женско биле корен, корен от валериан, черен Cohosh корен, корен от джинджифил.

  • Екстракт от листа от Малина е тоник за жени и така наречените бременност билка. Тя подобрява способността на раждането на дете.
  • Женско биле корен се използва за укрепване на надбъбречните жлези и тогава, хормоналната функция на тялото на жената. В същото време Дончев крилото е известен либидото лечение ефект от древни времена.
  • Корен от валериан може да помогне за преодоляване на стреса, който е една от причините за ниските женски либидото.
  • Черно cohosh корен и джинджифил корен също повишаване на либидото след менопаузата. Те могат да балансират хормоните ниво и се считат за добри сексуални стимуланти.
Възрастни жени , които вземат хапчета за лечение на либидото след менопауза с всички тези компоненти забележите такива подобрения като твърда вагинално контракции, по-големи гърди, по-спокоен сън, по-редовни периоди с по-малко болезнени спазми.

Хапчета за лечение на либидото

Като цяло, хапчета за лечение на либидото , създадени за жени преследва две основни цели: да подобри интимен живот и укрепване на отношенията със съпруг или партньор. Тъй като жените са по-чувствителни и емоционални, им сексуален апетит често е нестабилна и те са склонни да губят желание за секс заради някои трудности, социални и физически. Липсата на редовни сексуални отношения след известно време значително влияе върху цялостното благополучие. Тя прави жените жадуват за все повече и повече сън и почивка, те губят енергия за секс, Старт, живеещи в настроението и депресии.

Още едно нещо, на продукти за лечението на либидото може да направи за вас е да реши някои от проблемите на безплодие, които могат да бъдат причина за много проблеми с партньора. В много случаи трудности с бременността може да навреди на отношенията поради напрежението между партньорите.

Такива продукти са докладвани да бъдат абсолютно безопасни. Не е необходимо за жените да се притеснявате за опасни ефекти и някои вредни резултат, защото няма да има нито един от тях. Тези продукти са 100 % безвредни. Освен това те не изискват рецепта от професионалисти.

Женски либидото след менопауза

Никой продукт може да гарантира пълна обработка на женски либидото след менопаузата. Въпреки това тези хапчета са предназначени за подобряване на плодородието и подобряване на репродуктивното здраве. Жените също да забележите Повишена сексуалното желание и резултати, което ги прави по-добър партньор и подобрява сексуалното си живот. Сексуални проблеми могат да възникнат от време на време в представители на двата пола, но вие може да намали техния брой, когато използвате хапчета за лечение на либидото.

Прочетете форум за хапчета за лечение на либидото 


comments powered by Disqus