Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Преждевременна еякулация при възрастни

Преждевременна еякулация при възрастни

Преждевременна еякулация при възрастни Феноменът на преждевременната еякулация при възрастни няма конкретно определение. Тя може да бъде отнесена към преждевременната еякулация, която започна след 40 или дисфункция, която е съществувала през целия живот.

Броиш ли колко често искаше да имаш повече сила? И не си сама. Голяма част от темата за преждевременната еякулация при възрастни мъже е фактът, че това е нещо, което е често срещано. Националното проучване на социалния живот (НСЛ) казва, че в действителност до 30% от възрастните мъже страдат от преждевременна еякулация. Добрата новина е, че това не е болест; това е просто сексуално състояние.

Въпреки че преждевременната еякулация при възрастни мъже не влияе на общото здравословно състояние, тя все още оказва силно влияние върху състоянието на човека, защото той не е в състояние да получи удовлетворение от връзката си. Това засяга личния живот на човека. Можете да спрете да се притеснявате сега, тъй като има начин да ви помогне.

Това състояние има много причини, но това се дължи главно на стрес и възрастта, когато тялото получава най-голям стрес от работата и от отговорностите. Стресорите, които могат да повлияят на еякулацията, не са лесни за игнориране.

Как да се лекува преждевременната еякулация?

How to Treat Premature Ejaculation?
Как да се лекува преждевременната еякулация?
Как да се лекува преждевременната еякулация при възрастни? Може да се опитате да мислите за нещо друго, вместо за секс, което може да работи, но единственото нещо, което прави, е вашата интензивност на оргазъм намалява. Може би си помисли за рецепта лекарства, но това е и двете скъпо и често има странични ефекти, ако сте по-стари от 40.

Честно казано, и двете са абсолютно ненужни. Вместо това, мога да ви дам някои прости съвети, които могат да ви помогнат да се насладите на секса за по-дълго.

Също така мисля, че има много дезинформация за преждевременната еякулация и най-добрата практика не е да обвинявате себе си за преждевременната еякулация. Ако имате трудно време удовлетворяване на партньора си и еякулацията не се случва, когато го очаквате, това може да бъде знак, че вашата жлезиста тъкан има твърде много на хормон, наречен тестостерон се произвежда от него.

Както и да е, все още има въпрос как да се лекува преждевременната еякулация при възрастни.

Причини за преждевременна еякулация

Какви са причините за преждевременната еякулация? Това е съвсем нормално и здравословно за човек да има преждевременна еякулация в края на тийнейджърските си години, обаче, тя трябва да изчезне след няколко години.

Много проблеми могат да причинят преждевременна еякулация. Някои от тези проблеми включват:

 • Високо или ниско кръвно налягане
 • Прекомерна тревожност
 • Еректилна дисфункция
 • Инфекции
 • Ниски нива на тестостерон
 • Високи нива на естроген
 • Липса на сексуално влечение
 • Превес на антибиотици
 • Биполярно разстройство
 • Болести, които засягат еректилната тъкан, като рак на простатата
 • Лош контрол на урината
 • Уролитиаза
Много от причините за преждевременната еякулация са резултат от твърде много консумацияна алкохол , твърде много стрес и лошо управление на здравето. Лошото сексуално здраве може да бъде причинено от липса на упражнения, лоша диета, злоупотреба с наркотици и липса на адекватна почивка или време за секс.

Алкохолът може да предизвика тревожност, по-ниски нива на тестостерон, и дори да предизвика сексуални дисфункции при мъжете. Мъжете, които пият, когато не трябва и които не уважават партньорите си, могат да получат различни сексуални разстройства, които могат да бъдат много трудни за лечение.
Стресът е друга причина за преждевременната еякулация. Стресът понижава нивото на тестостерон в организма, което води до по-нисък брой сперматозоиди, повишена тревожност и причинява по-бърза еякулация.

Как да се избегне причините за преждевременнаеякулация?

Има ли някакво лечение или интервенция, които ще направят причини за преждевременната еякулация по-малко вероятна? Къде можете да намерите повече информация за бързата еякулация и други сексуални проблеми? Е, мисля, че добрата новина е, че противно на някаква дезинформация, не е нужно да се опитват операция, йога или да отидете на лекар, за да лекувапреждевременната еякулация.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Можете да лекувате преждевременната еякулация у дома!
Всъщност, можете да третирате преждевременната еякулация напълно у домаи дори не изисква рецепта, макар че разбира се няма да боли да получите такава, в случай, че се случи да се натъкнете на този проблем.
Има изобилие от естествени лечения за преждевременна еякулация, така че продължавайте да четете тази статия, ако се интересувате. Всички тези средства могат да се използват у дома, но ако сте наистина сериозни за повишаване на издръжливостта, може да искате да видите вашия лекар или терапевт.

Лечение на преждевременна еякулация при възрастни

Ето няколко от най-често срещаните начини за лечение на преждевременната еякулация у дома.

"Начало и край"

Трябва да се опитате да овладеете начина, по който "започнете и завършите",което ще ви помогне да избегнете преждевременната еякулация. Трябва да можете да разберете кога сте готови да дойдете и да се опитате да го отложите. Най-лесният начин да практикувате е да мастурбирате, а когато сте достатъчно сръчни, можете да го опитате с партньора си.

Би трябвало да можеш да разпознаеш точния момент преди оргазъм. Обикновено е придружено от изтръпване.
Когато почувствате, че всяко стимулиране трябва да бъде спряно. Когато чувствителността намалява, стимулацията трябва да продължи. Забележете колко дълго можете да го направите и след това да си позволите да завърши.

Този метод "стоп и старт" не е толкова лесен, колкото изглежда. Вашата ерекция може да стане по-слаб; няма нищо необичайно в него. Продължавай те и органът ти ще стане по-стегнат. Използвайте тези паузи по време на полов акт за обич и целувки.

Презервативи с анестетик

Бензокаинът е безцветен наркотик, който действа на нервите в пениса и вагината по много подобен начин като лека анестезия. Той създава озаряващо усещане при повечето хора по време на сексуална активност. Въпреки че е много ефективен като анестетик, бензокаинът се използва и в презервативи, които са предназначени за удължаване на половия контакт. Ако се използва в правилното количество, тя може да увеличи времето на ерекция и сексуално удоволствие.

Когато използвате презервативи с бензокаин можете също да изпитате по-малко усещане и сексуално желание, но някои потребители също съобщават леко изгаряне или изтръпване на кожата.
Бензокаинът ви кара да се чувствате по-малко чувствителни от обикновено по време на мастурбацията, но този ефект е временен. Тя трае само 1-3 минути.

Някои хора казват, че бензокаинът не трябва да се използва върху пениса. Това е така, защото бензокаин ът причинява усещане за парене на вътрешната повърхност на пениса по време на полов акт. Има доклад за тежки алергични реакции, причинени от презервативи с бензокаин.

Упражнения за здравето на пениса

Упражненията за здраве на пениса са още един отличен метод за забавяне на еякулацията. Тази техника помага укрепване тоз мускулите на тазовото дъно, известен също като PC мускулите. Ако искате да ги открият, прекратяване на уриниране средата на потока да се разбере на pubococcygeus мускулите.

Извършете упражненията за здраве на пениса 10 пъти всеки път и ги правете отново, колкото можете. С времето ще можете да го направите по-дълго. Опитайте се да направите такива комплекти 3 пъти на ден. Резултатите ще бъдат забележими след месец. Какво трябва да правите по време на полов акт? Когато сте на на сцената, опитайте се да изтръгне тези мускули точно както сте усвоили старт-и-стоп упражнение.

Естествени добавки

Естествени здравето добавка също може да бъде много помощ, при условие, че тя е закупен в надежден доставчик. Естествените средства, които се занимават с ранната еякулация, са клинично доказани, за да осигурят по-дълга, по-силна, по-здрава ерекция. Освен увеличаване на силата на пребиваване, те също така увеличават силата на вашия оргазъм.
Сега кажи, че не искаш да контролираш оргазмите си!
И тя работи, както и тя звучи поради внимателно избрана комбинация от билкови подобрители и без странични ефекти да се притеснявате за.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Естествени добавки за преждевременна еякулация
Естествени добавки може да добави други ползи като повишено либидо, по-добри и по-силни ерекции, и сексуално желание. Когато приемате добавки, не забравяйте, че продуктът не е предназначен за всички. Естествени добавки работят само за тези, които имат добри ерекции, но страдат от ранна еякулация.

Също така трябва да избягвате вземането на всички хапчета, които са предназначени за лечение на сексуални дисфункции. Ако това е така, лекарят може да предпише безопасна, естествена алтернатива.

Заключение: Потвърдено от клинични изследвания

Може би се чудите какво от тези три метода е по-добре. Всъщност всички те са добри, но най-доброто е комбинацията им. Няколко проучвания показват, че около 95% от всички случаи на преждевременна еякулация при възрастни могат да бъдат лекувани само с помощта на тази комбинация.

Научете как да контролирате еякулацията 


comments powered by Disqus