Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Преждевременна еякулация при възрастни

Преждевременната еякулация при възрастни

Преждевременната еякулация при възрастни Феномена на преждевременната еякулация при възрастни не е конкретно определение. Той може да бъде отнесен до преждевременна еякулация , която започва след 40 или дисфункция, които са съществували през целия живот.

Броя колко често сте искали да имате повече издръжливост? И вие не сте сами. Националното проучване за социален живот (NSLS) казва, че, в действителност, 30 % от възрастни мъже страдат от преждевременна еякулация. Добрата новина е, че това не е болест; Това е само сексуална състояние.

Въпреки, че преждевременната еякулация при възрастни мъже не влияе върху общото здравословно състояние, все още силно влияе на състоянието на лицето, защото той не е в състояние да получите удовлетворение от връзката си. Тя засяга личния живот на човека. Можете да спрете тревожат сега там е начин да ви помогне.

Лечение на преждевременната еякулация

Как за лечение на преждевременната еякулация при възрастни? Можете да се опитате да се мисли за нещо друго вместо секс, който може да работи, но единственото нещо, което той прави е намаляване на интензивността си оргазъм. Може би си мислите на рецепта лекарства, но е скъпо и често има странични ефекти, ако сте повече от 40. Честно казано и двете са абсолютно ненужни. Вместо това мога да ви дам някои прости съвети, които могат да помогнат да се насладите на секс по-дълго.

Трябва да се опита и капитанът на начин можете "да започне и да завърши", която ще ви помогне да се избегне преждевременно еякулацията. Трябва да могат да разберат, когато сте готови да опитате да го отложи. Най-лесният начин да го практикуват е да мастурбирам, и когато сте достатъчно умело, можете да го опитате с вашия партньор. Трябва да могат да разпознават точния момент преди оргазма. Обикновено той е придружен от изтръпване. Когато смятате, че трябва да се спре всякаква стимулация. Когато чувствителността намалява, стимулация трябва да продължи. Обърнете внимание колко дълго можете да го направите и тогава си позволи да завърши.

Не е толкова лесно, колкото може да изглежда. Вашият ерекция може да се слаби; няма нищо необичайно в това. Хайде и вашият орган ще получите стегната. Използвайте тези паузи по време на полов акт за обич и целувки.

Упражнения за пениса здраве

Упражнения за пениса здраве са още един отличен метод за забавяне на еякулацията. Тази техника помага за укрепване на тазовите мускули етаж, известен също като на PC мускулите. Ако искате да ги открият, да прекрати уриниране талвег да разберат опашно-срамния мускулите. Изпълняват упражнения за пениса здраве 10 пъти всеки път и да ги правя отново, толкова дълго, колкото можете да. С времето ще успеете да го направите по-дълго. Опитайте се да направите такива комплекти 3 пъти на ден. Резултатите ще бъдат забележими през един месец. Какво трябва да направите по време на полов акт? Когато път да еякулира, опитайте се да изтръгне тези мускули, точно както сте усвоили Старт и стоп упражняване.

Природни здравето добавка може да бъде много помощ, при условие, че той е купен на надежден доставчик. Органични добавки, които се занимават с началото на еякулация осигуряват по-дълъг, по-силни, по-строги ерекция. Освен повишаване на защитните сили те също увеличават силата на вашия оргазъм. Сега казват, че не искате това! И тя работи толкова добре, колкото звучи поради комбинацията от растителни сексуални подобрители и без странични ефекти да се притесняваш.

Вие може да се чудя какво от тези три метода е по-добре. Всъщност всички от тях са добри, но най-добре е тяхната комбинация. Няколко проучвания показват, че около 95 % от всички случаи на преждевременна еякулация при възрастни могат да бъдат лекувани чрез тази комбинация само.

Разберете как за лечение на преждевременната еякулация 


comments powered by Disqus