Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Преждевременна еякулация при възрастни

Преждевременна еякулация при възрастни

Преждевременна еякулация при възрастни Феноменът на преждевременна еякулация при възрастни няма конкретно определение. Тя може да бъде отнесен към преждевременна еякулация , която започва след 40 или дисфункция, които са съществували през целия живот.

Колко често искаше да имаш повече власт? И ти не си сам. Голяма част от темата за преждевременна еякулация при възрастни мъже е фактът, че това е нещо, което е често срещано. Националното проучване на социалния живот (NSLS) казва, че всъщност до 30% от възрастните мъже страдат от преждевременна еякулация. Добрата новина е, че това не е болест; Това е просто сексуално състояние.

Въпреки че преждевременна еякулация при възрастни мъже не влияе на общото здраве, тя все още лошо влияе на състоянието на човека, защото той не е в състояние да получи удовлетворение от връзката си. Това засяга личния живот на човека. Сега можеш да спреш да се тревожиш, тъй като има начин да ти помогна.

Това състояние има много причини, но това се дължи главно на стреса и възрастта, когато тялото получава най-стрес от работата и от отговорностите. Стресови фактори, които могат да повлияят на еякулациите ви, не са лесни за пренебрегване.

Как да се лекува преждевременна еякулация?

How to Treat Premature Ejaculation?
Как да се лекува преждевременна еякулация?
Как да се лекува преждевременна еякулация при възрастни? Може да се опитате да помислите за нещо друго вместо за секс, което може да работи, но единственото нещо, което прави, е спадът на вашия оргазъм. Може би си помислил за рецепта лекарства, но това е скъпо и често има странични ефекти, ако сте по-стари от 40.

Честно казано, и двете са абсолютно ненужни. Вместо това, мога да ви дам някои прости съвети, които могат да ви помогнат да се насладите на секса за по-дълго.

Аз също мисля, че има много дезинформация там по въпроса за преждевременна еякулация и най-добрата практика не е да се Вини за преждевременна еякулация. Ако имате трудно време, удовлетворяващо вашия партньор и еякулацията не се случва, когато го очаквате, тя може да бъде знак, че си жлезиста тъкан има твърде много на хормон, наречен тестостерон се произвежда от него.

Все пак има няколко възможности за лечение на преждевременна еякулация при възрастни.

"Начало и край"

Трябва да се опитате да овладеят начина, по който "започнете и завършете", което ще ви помогне да избегнете преждевременна еякулация. Трябва да можете да разберете кога сте готови да дойдете и да се опитате да го отложите. Най-лесният начин да се практикува е да мастурбираш, и когато сте достатъчно опитен, можете да го опитате с вашия партньор.

Трябва да можеш да разпознаеш точния момент преди оргазма. Обикновено се съпровожда от изтръпване.
Когато усетите, че стимулация трябва да бъде спряна. Когато чувствителността намалее, стимулацията трябва да продължи. Забележете колко дълго можете да го направите и след това да си позволите да завършите.

Този метод "стоп и Старт" не е толкова лесен, колкото може да изглежда. Ерекцията може да стане по-слаба; няма нищо необичайно в него. Върви и органът ти ще стане по-стегнат. Използвайте тези паузи по време на полов акт за привързаност и целувки.

Презервативи с анестетик

Бензокаин е безцветен наркотик, който действа върху нервите в пениса и влагалището по много подобен начин като лека упойка. Тя създава обезболяващо усещане при повечето хора по време на сексуална активност. Въпреки че е много ефективен като анестетик, бензокаин се използва и в презервативи, които са предназначени за удължаване на сексуалния контакт. Ако се използва в точното количество, тя може да увеличи времето на ерекция и сексуално удоволствие.

Когато използвате презервативи с бензокаин, може да изпитате по-малко усещане и сексуално желание, но някои потребители също докладват за леко парене или мравучкане по кожата.
Бензокаин ви кара да се чувствате по-малко чувствителни от обичайното по време на мастурбацията, но този ефект е временен. Трае само 1-3 минути.

Някои хора казват, че бензокаин не трябва да се използва върху пениса. Това е така, защото бензокаин причинява усещане за парене на вътрешната повърхност на пениса по време на полов акт. Има репорст на тежки алергични реакции , причинени от презервативи с бензокаин.

Упражнения за здравето на пениса

Упражнения за здравето на пениса са един по-отличен метод за забавяне на еякулацията. Тази техника помага за укрепване на мускулите на тазовия под, известен също като PC мускулите. Ако искате да ги откриете, Прекратете уринирането средния поток, за да разберете мускулите на пубококсигеал.

Извършвайте упражненията за здравето на пениса 10 пъти всеки път и ги Правете отново толкова дълго, колкото можете. С течение на времето ще можете да го направите по-дълго. Опитайте се да направите такива комплекти 3 пъти на ден. Резултатите ще бъдат забележими за един месец. Какво трябва да правите по време на сношение? Когато сте на път да еякулат, опитайте се да Стиснете тези мускули , точно както сте овладяла старта и стоп упражнение.

Естествени добавки

Естествена добавка за здравето също може да бъде много помощ, при условие, че тя е закупена на надежден доставчик. Естествените средства, които се занимават с ранна еякулация, са клинично доказани , за да се осигури по-дълга, по-силна, по-строга Освен че увеличават силата на вашия оргазъм.
Сега Кажи, че не искаш да контролираш оргазмите си!
И тя работи толкова добре, колкото звучи поради внимателно подбрана комбинация от Билкови сексуални подобрители и без странични ефекти да се притеснявате за.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Естествени добавки за преждевременна еякулация
Естествени добавки могат да добавят други ползи като повишено либидо, по-добри и по-силни ерекция, и сексуално желание. Когато приемате добавки, не забравяйте, че продуктът не е предназначен за всички. Естествени добавки работят само за тези, които имат добри ерекции, но страдат от ранна еякулации.

Вие също трябва да избягвате като всяка рецепта хапчета, които са предназначени за лечение на сексуални дисфункции. Ако това е така, лекарят може да предпише безопасна, естествена алтернатива.

Заключение: потвърдено от клинични проучвания

Може да се чудите какво е по-добре от тези три метода. Всъщност всички са добри, но най-доброто е тяхната комбинация. Няколко проучвания показват, че около 95% от всички случаи на преждевременна еякулация при възрастни могат да бъдат третирани само с тази комбинация.

Научете как да контролирате вашата еякулация 


comments powered by Disqus