Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Преждевременна еякулация при възрастни

Преждевременна еякулация при възрастни

Преждевременна еякулация при възрастни Феноменът на преждевременната еякулация при възрастни няма конкретно определение. Тя може да се отнася до преждевременната еякулация , която започна след 40 или дисфункция, която е съществувала през целия живот.

Преброихте ли колко често искахте, че ще имате повече издръжливост? И не сте сами. Голяма част от темата за преждевременната еякулация при възрастни мъже е фактът, че това е нещо, което е често срещано. Националното проучване на социалния живот (NSLS) казва, че всъщност до 30% от възрастните мъже страдат от преждевременна еякулация. Добрата новина е, че това не е болест; Това е просто сексуално състояние.

Въпреки че преждевременната еякулация при възрастни мъже не влияе на общото здравословно състояние, тя все още влияе зле на състоянието на човека, защото той не е в състояние да получи удовлетворение от връзката си. Това се отразява на личния живот на човека. Можете да спрете да се притеснявате сега, тъй като има начин да ви помогне.

Това състояние има много причини, но се дължи главно на стреса и възрастта, когато тялото получава най-много стрес от работата и от отговорностите. Стресорите, които могат да повлияят на еякулацията ви, не са лесни за пренебрегване.

Разбиране на преждевременната еякулация

Преждевременната еякулация може да бъде объркващ проблем за много мъже, които навлизат в 40-те си години, което води до неочакван обрат в сексуалните им преживявания. От съществено значение е да разберете какво означава PE, за да се ориентирате в предизвикателствата, които поставя. С прости думи, преждевременната еякулация се случва, когато човек кулминира по-рано, отколкото той или партньорът му желае по време на сексуална активност, което води до чувство на неудовлетвореност и разочарование.

За мъжете над 40 години динамиката на преждевременната еякулация може да бъде повлияна както от физически, така и от психологически фактори. Физически, свързаните с възрастта промени в тялото, като намален мускулен тонус и променени нива на хормоните, могат да допринесат за по-бърза кулминация. Освен това, психологическият аспект играе решаваща роля, като стресът, тревожността и натискът на производителността често усилват проблема. Сложното взаимодействие между тези фактори може да създаде цикъл, при който тревожността за преждевременната еякулация подхранва повторението му.

Трябва да се прави разлика между случайна тревожност на представянето и хронична преждевременна еякулация. Докато случайните случаи на бърза кулминация са често срещани и обикновено няма причина за безпокойство, постоянните проблеми могат да изискват внимание. Мъжете в 40-те си години могат да открият, че стресовите фактори на ежедневието, съчетани с промени в телата им, ги правят по-податливи на повтарящи се епизоди на ПЕ.
Разбирането на ПЕ включва признаването, че това е споделено преживяване за много мъже, а не самотна борба. Това не е знак за личен провал, а предизвикателство, което може да бъде преодоляно.

Осъзнаването на факторите в играта позволява на мъжете да подходят към проблема с чувство за овластяване, отваряйки вратата за различни възможности за лечение и корекции в начина на живот. В следващите раздели ще се задълбочим във въздействието на ПЕ върху сексуалното здраве и взаимоотношенията, като хвърлим светлина върху това как справянето с тази загриженост може да доведе до по-пълноценен и уверен подход към интимността.

Understanding Premature Ejaculation
Разбиране на преждевременната еякулация

Влияние върху сексуалното здраве и взаимоотношенията

Преждевременната еякулация не е просто мимолетно неудобство; Тя може да хвърли значителна сянка върху сексуалното здраве и взаимоотношенията на мъжа, особено когато той навигира пътуването отвъд 40. Отвъд физическия акт, емоционалните и релационните аспекти на интимността могат да бъдат дълбоко засегнати от предизвикателствата, породени от ПЕ.

Едно от основните въздействия на ПЕ върху сексуалното здраве е потенциалната ерозия на самочувствието. Мъжете над 40 години могат да се окажат под въпрос сексуалната си мощ и да почувстват неочакван удар върху самочувствието си. Страхът да не отговорят на очакванията на партньора си може да се превърне в постоянна загриженост, което води до безпокойство и нежелание да се ангажират с интимни моменти.

PE също може да окаже влияние върху цялостното удовлетворение от сексуалните срещи. Краткостта на преживяването може да остави и двамата партньори да копнеят за повече, създавайки усещане за неудовлетвореност. Това недоволство може да се простира извън спалнята, влияейки върху динамиката на връзката като цяло. Комуникацията може да бъде обтегната и може да се появи чувство за прекъсване, което потенциално води до спад в цялостното удовлетворение от връзката.

Емоционалното напрежение, произтичащо от ПЕ, може да предизвика цикъл, който увековечава проблема. Тревожността и стресът за бъдещи сексуални срещи могат да изострят проблема, създавайки самоизпълняващо се пророчество.
От решаващо значение е мъжете над 40 години да разпознаят взаимосвързания характер на своето емоционално и сексуално благополучие и да се обърнат към ПЕ не само като физическа загриженост, но и като холистично предизвикателство.

Как да се лекува преждевременна еякулация след 40?

How to Treat Premature Ejaculation?
Как да се лекува преждевременна еякулация?
Как да се лекува преждевременната еякулация при възрастни? Може да се опитате да мислите за нещо друго вместо за секс, което може да работи, но единственото нещо, което прави, е интензивността на оргазма ви да намалее. Може би сте мислили за лекарства с рецепта, но това е скъпо и често има странични ефекти, ако сте на възраст над 40 години.

Честно казано, и двете са абсолютно ненужни. Вместо това мога да ви дам няколко прости съвета, които могат да ви помогнат да се наслаждавате на секса по-дълго.

Също така мисля, че има много дезинформация за въпроса за преждевременната еякулация и най-добрата практика е да не се обвинявате за преждевременната еякулация. Ако ви е трудно да задоволите партньора си и еякулацията не се случва, когато го очаквате, това може да е знак, че жлезистата тъкан има твърде много хормон, наречен тестостерон, който се произвежда от него.

Както и да е, все още има въпрос как да се лекува преждевременната еякулация при възрастни.

Причини за преждевременна еякулация след 40

Какви са причините за преждевременната еякулация? Съвсем нормално и здравословно е човек да има преждевременна еякулация в края на тийнейджърските си години, но тя трябва да изчезне след няколко години.

Много проблеми могат да причинят преждевременна еякулация. Някои от тези проблеми включват:

 • Високо или ниско кръвно налягане
 • Прекомерна тревожност
 • Еректилна дисфункция
 • Инфекции
 • Ниски нива на тестостерон
 • Високи нива на естроген
 • Липса на сексуално влечение
 • Прекомерна употреба на антибиотици
 • Биполярно разстройство
 • Заболявания, които засягат еректилната тъкан, като рак на простатата
 • Лош контрол на урината
 • Уролитиаза
Много от причините за преждевременна еякулация са резултат от твърде много консумация на алкохол, твърде много стрес и лошо управление на здравето. Лошото сексуално здраве може да бъде причинено от липса на упражнения, лоша диета, злоупотреба с наркотици и липса на адекватна почивка или време за секс.

Алкохолът може да предизвика тревожност, да понижи нивата на тестостерон и дори да причини сексуални дисфункции при мъжете. Мъжете, които пият, когато не трябва и които не уважават партньорите си, могат да получат различни сексуални разстройства, които могат да бъдат много трудни за лечение.
Стресът е друга причина за преждевременна еякулация. Стресът понижава нивото на тестостерон в организма, което води до по-нисък брой сперматозоиди, повишена тревожност и причинява по-бърза еякулация.

Как да избегнем причините за преждевременна еякулация?

Има ли някакво лечение или интервенция, която ще направи причините за преждевременна еякулация по-малко вероятни? Къде можете да намерите повече информация за бърза еякулация и други сексуални проблеми? Е, мисля, че добрата новина е, че противно на някои дезинформация там, не е нужно да се опита операция, йога, или отидете на лекар за лечение на преждевременна еякулация.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Можете да лекувате преждевременната еякулация у дома!
Всъщност можете да лекувате преждевременната еякулация напълно у дома и дори не изисква рецепта, въпреки че, разбира се, няма да навреди да получите такава, в случай че се сблъскате с този проблем.
Има много природни лечения за преждевременна еякулация, така че продължавайте да четете тази статия, ако се интересувате. Всички тези средства могат да се използват у дома, но ако наистина сте сериозни за повишаване на издръжливостта си, може да искате да посетите Вашия лекар или терапевт.

Лечение на преждевременна еякулация при възрастни

Ето някои от най-често срещаните начини за лечение на преждевременна еякулация у дома.

"Старт и край"

Трябва да се опитате да овладеете начина, по който "започвате и завършвате", което ще ви помогне да избегнете преждевременната еякулация. Трябва да можете да разберете кога сте готови да дойдете и да се опитате да го отложите. Най-лесният начин да го практикувате е да мастурбирате и когато сте достатъчно умели, можете да го опитате с партньора си.

Трябва да можете да разпознаете точния момент преди оргазъм. Обикновено това е придружено от усещане за изтръпване.
Когато го почувствате, всяка стимулация трябва да бъде спряна. Когато чувствителността намалее, стимулацията трябва да продължи. Забележете колко дълго можете да го направите и след това си позволете да завършите.

Този метод "стоп и старт" не е толкова лесен, колкото изглежда. Вашата ерекция може да стане по-слаба; В него няма нищо необичайно. Продължете и органът ви ще стане по-твърд. Използвайте тези паузи по време на полов акт за привързаност и целувки.

Презервативи с упойка

Бензокаинът е безцветно лекарство, което действа върху нервите в пениса и влагалището по много подобен начин като лека упойка. Той създава изтръпващо усещане при повечето хора по време на сексуална активност. Въпреки че е много ефективен като анестетик, бензокаинът се използва и в презервативи, които са предназначени да удължат половия акт. Ако се използва в правилното количество, може да увеличи времето за ерекция и сексуално удоволствие.

Когато използвате презервативи с бензокаин, може да изпитате по-малко усещане и сексуално желание, но някои потребители също съобщават за леко изгаряне или изтръпване на кожата.
Бензокаинът ви кара да се чувствате по-малко чувствителни от обикновено по време на мастурбация, но този ефект е временен. Тя продължава само 1-3 минути.

Някои хора казват, че бензокаинът не трябва да се използва върху пениса. Това е така, защото бензокаинът причинява усещане за парене по вътрешната повърхност на пениса по време на полов акт. Има репорст на тежки алергични реакции , причинени от презервативи с бензокаин.

Упражнения за здравето на пениса

Упражненията за здравето на пениса са още един отличен метод за забавяне на еякулацията. Тази техника помага за укрепване на мускулите на тазовото дъно, известни също като PC мускули. Ако искате да ги откриете, прекратете уринирането в средата на потока, за да разберете мускулите на пубококцигея.

Изпълнявайте упражненията за здравето на пениса 10 пъти всеки път и ги правете отново толкова дълго, колкото можете. С течение на времето ще можете да го направите по-дълго. Опитайте се да направите такива комплекти 3 пъти на ден. Резултатите ще бъдат забележими след месец. Какво трябва да направите по време на полов акт? Когато сте на път да еякулирате, опитайте се да стиснете тези мускули , точно както сте усвоили старт-и-стоп упражнението.

Естествени добавки

Естествената здравна добавка също може да бъде много полезна, при условие че е закупена от надежден доставчик. Естествените средства, които се занимават с ранната еякулация, са клинично доказани, че осигуряват по-дълга, по-силна и по-твърда ерекция. Освен че увеличават издръжливостта, те също така увеличават силата на вашия оргазъм.
Сега кажете, че не искате да контролирате оргазмите си!
И тя работи, както и това звучи поради внимателно подбрана комбинация от билкови сексуални подобрители и без странични ефекти, за да се притеснявате.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Естествени добавки за преждевременна еякулация
Естествените добавки могат да добавят други ползи като повишено либидо, по-добри и по-силни ерекции и сексуално желание. Когато приемате добавки, не забравяйте, че продуктът не е предназначен за всички. Естествените добавки работят само за тези, които имат добра ерекция, но страдат от ранна еякулация.

Също така трябва да избягвате да приемате хапчета с рецепта, които са предназначени за лечение на сексуални дисфункции. Ако случаят е такъв, лекарят може да предпише безопасна, естествена алтернатива.

Ролята на естествените хапчета

За мъжете, които навигират в сферата на преждевременната еякулация след достигане на 40-те години, перспективата за естествени хапчета се представя като потенциален играч в преследването на подобрено сексуално здраве. Тези хапчета често могат да се похвалят със смес от билкови екстракти, аминокиселини и витамини, използвайки силата на природата за справяне със сложността на PE.

Естествени хапчета са проектирани с намерението да предложи цялостен подход към сексуалното здраве. Съставките, които често се избират за тези добавки, са избрани заради историческата им употреба в традиционната медицина и предполагаемите им ползи за мъжкото сексуално здраве. Например, билкови екстракти като бабини зъби, корен от мака и женшен обикновено се срещат в естествени хапчета, за които се смята, че допринасят за подобряване на сексуалната функция.

Сложната комбинация от тези природни елементи има за цел да се справи с многостранния характер на преждевременната еякулация. Докато някои съставки могат да се насочат към физиологични фактори, допринасящи за ПЕ, други могат да работят за намаляване на стреса и тревожността, създавайки цялостна стратегия за справяне с проблема.
За разлика от фармацевтичните интервенции, естествените хапчета често представляват по-малък риск от странични ефекти. Мъжете над 40 години, които могат да бъдат по-съзнателни за цялостното си здраве и потенциалните взаимодействия с лекарства, могат да намерят комфорт в по-нежния подход, предлаган от тези добавки. Важно е обаче да се отбележи, че индивидуалните отговори могат да варират и консултирането със здравни специалисти е препоръчително, преди да включите естествени хапчета в рутина.

Привлекателността на естествените хапчета се крие не само в тяхната потенциална ефективност, но и в удобството , което предлагат. Налични без рецепта, тези добавки осигуряват дискретна и достъпна опция за мъже, които искат да се справят с преждевременната еякулация. Докато се задълбочаваме в това проучване, следващият раздел ще насочи читателите как да изберат правилните естествени хапчета, осигурявайки внимателен и информиран подход за включването им в пътуване към подобрено сексуално благополучие след 40 години.

Choosing the Right Natural Pills
Изборът на правилните естествени хапчета

Изборът на правилните естествени хапчета

Тъй като мъжете търсят решения за преждевременна еякулация (PE) след 40-годишна възраст, пейзажът на естествените хапчета се очертава като потенциално лекарство. Въпреки това, навигацията на пазара изисква претенциозен подход, за да се гарантира изборът на правилните естествени хапчета, които съответстват на индивидуалните нужди и съображения за безопасност.

 • Изследването е ключово: Преди да се рови в света на природните хапчета, това е от решаващо значение за провеждане на задълбочени изследвания. Разгледайте реномирани източници, прочетете отзиви и съберете информация за съставките, които обикновено се използват в тези добавки. Разбирането на науката зад хапчетата може да даде възможност на мъжете да направят информиран избор.
 • Съставките имат значение: Обърнете специално внимание на съставките, изброени в естествени хапчета. Потърсете добре познати и проучени вещества, като билкови екстракти, аминокиселини и витамини, които са показали потенциални ползи за сексуалното здраве. Прозрачността при етикетирането е положителен показател за надежден продукт.
 • Консултация със здравни специалисти: Докато естествените хапчета често се предлагат без рецепта, препоръчително е да се консултирате със здравни специалисти, преди да ги включите в рутина. Това е особено важно за мъже над 40 години, които могат да имат предшестващи здравословни състояния или приемат други лекарства. Доставчикът на здравни услуги може да предложи персонализирани съвети въз основа на здравния профил на индивида.
 • Репутация на производителя: Оценете репутацията на производителя зад естествените хапчета. Утвърдените и реномирани компании се придържат към стандартите за качество и дават приоритет на безопасността на своите потребители. Потърсете продукти от производители с опит в производството на надеждни и ефективни добавки.
 • Отзиви на потребители: Реални истории и препоръки от хора, които са използвали естествени хапчета могат да предоставят ценни прозрения. Положителният опит и успешните истории от мъже с подобни притеснения могат да предложат увереност и увереност в избрания продукт.
 • Пробни периоди и гаранции: Потърсете продукти, които предлагат пробни периоди или гаранции за връщане на парите. Това позволява на мъжете да оценят ефективността на естествените хапчета, без да се ангажират с дългосрочна покупка. Такива предложения показват доверието на производителя в потенциалните ползи от продукта.
Като подхождат към процеса на подбор с усърдие и критично око, мъжете над 40 години могат да увеличат вероятността от намиране на естествени хапчета, които отговарят на техните нужди и допринасят положително за справяне с преждевременната еякулация. Пътуването към подобряване на сексуалното здраве включва вземане на информиран избор, който резонира с индивидуалните обстоятелства, насърчаване на увереността и удовлетворението в интимните моменти.

Заключение: Потвърдено от клинични проучвания

Може би се чудите кой от тези три метода е по-добър. Всъщност всички те са добри, но най-добрата е тяхната комбинация. Няколко проучвания показват, че около 95% от всички случаи на преждевременна еякулация при възрастни могат да бъдат лекувани само с помощта на тази комбинация.

Научете как да контролирате еякулацията си 


comments powered by Disqus