Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастни женски здраве

Възрастни женски здраве Знаеш ли какви са опасенията за здравето на жените ? Сърдечно заболяване, рак и ниско либидо отгоре в списъка. Въпреки че това са сериозни притеснения, има добри новини. Здравословният начин на живот – като ядене на здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието – може да мине дълъг път към намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени, гърдата здраве върховете списъка на женските здравни опасения. Кой е най-добрият начин да се направи самоизпит на гърдата? Какво трябва да направите, ако намерите бучка на гърдата? Какъв е най-добрият начин за лечение на болка в гърдата?

За другите здравето на жените включва козметична хирургия. И като пораснеш, загрижеността за здравето на жените ти е вероятно да се промени. Може ли корема мазнини да доведе до здравословни проблеми? Наистина ли са нужни упражненията на Кийгел? Получете отговори на тези и други женски здравни въпроси.

Създаване на записи

Неунисекс, контрацептивно хапче без хормони на хоризонта

Публикувано на петък, 12 април 2019

Нежеланите реакции от хормонални контрацептиви са чести. Ето защо едно начало е разработването на безхормонални контрацептиви, които могат да се използват от мъже и жени.

FDA въпроси безопасност етикетиране промени за женски сексуална дисфункция лечение

Публикувано на петък, 12 април 2019

Администрацията на САЩ по храните и наркотиците днес издаде заповед за промяна на етикетирането на кълнове фармацевтични продукти за тяхното лекарство, Addyi (flibanserin), което изисква от компанията да преразгледа важна информация за безопасността, че жените и техните здравни грижи Специалистите трябва да имат, когато обмислят употребата на лекарството.

Нова програма за преодоляване на дългогодишни перинатални здравни неравенства

Публикувано на петък, 12 април 2019

Въпреки че е дом на медицински център от световна класа, реномирани лекари и висококачествено медицинско лечение, много общности в Хюстън преживяват значително по-високи нива на смъртност при кърмачета и майки.Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus