Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастен женски здраве

Възрастен женски здраве Знаете ли кои са най-големите проблеми за здравето на жените ? Сърдечни заболявания, рак и ниско либидо оглавяват списъка. Въпреки че това са сериозни опасения, има добри новини. Изборът на здравословен начин на живот - като хранене на здравословна диета и включване на физическа активност в ежедневието ви - може да извърви дълъг път към намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени здравето на гърдите оглавява списъка на женските здравни проблеми. Какъв е най-добрият начин да направите самопреглед на гърдите? Какво трябва да направите, ако откриете бучка на гърдата? Какъв е най-добрият начин за лечение на болка в гърдите?

За други опасенията за здравето на жените включват козметична хирургия. И с напредването на възрастта опасенията за здравето на вашите жени вероятно ще се променят. Може ли коремните мазнини да доведат до здравословни проблеми? Наистина ли са необходими упражненията на Кегел? Получете отговори на тези и други женски здравни въпроси. 

Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus