Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастни женски здраве

Възрастни женски здраве Знаеш ли какви са опасенията за здравето на жените ? Сърдечно заболяване, рак и ниско либидо отгоре в списъка. Въпреки че това са сериозни притеснения, има добри новини. Здравословният начин на живот – като ядене на здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието – може да мине дълъг път към намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени, гърдата здраве върховете списъка на женските здравни опасения. Кой е най-добрият начин да се направи самоизпит на гърдата? Какво трябва да направите, ако намерите бучка на гърдата? Какъв е най-добрият начин за лечение на болка в гърдата?

За другите здравето на жените включва козметична хирургия. И като пораснеш, загрижеността за здравето на жените ти е вероятно да се промени. Може ли корема мазнини да доведе до здравословни проблеми? Наистина ли са нужни упражненията на Кийгел? Получете отговори на тези и други женски здравни въпроси.

Създаване на записи

Кръвоносни съдове при жени на възраст по-бързо от мъжете

Публикувано на четвъртък, 16 януари, 2020

Ново проучване показва, че кръвоносните съдове, включително големи и малки артерии, при жени, възраст много по-бързо при жени , отколкото при мъжете. За първи път се съобщава за тази находка. Проучването, Публикувано в дневника на ПИЖАМА кардиология през януари 2020, ще бъде полезно в показва как жените са на различен риск за сърдечно-съдови заболявания, както по отношение на вида и времето, от мъжете.

Жените, които имат повече секс по-малко вероятно да имат ранна менопауза

Публикувано на четвъртък, 16 януари, 2020

Жените, които правят секс повече са с намален риск от поява на ранна менопауза, намерено е ново проучване. Новата находка повдига възможността за практики на живот като предиктор на кога ще се появи менопаузата .

СЗО посочва най-неотложните здравни проблеми за следващите 10 години

Публикувано на сряда, 15 януари 2020

Световната здравна организация (СЗО) издаде своя списък на най-неотложните здравни проблеми в световен мащаб, които трябва да бъдат преодолени през следващото десетилетие. Сърцето на проблема, твърди СЗО, е, че правителствата просто не успяват да финансират здравните нужди и системите за здравеопазване. В резултат на това те излагат много хора на риск от смърт, бедност и национален икономически спад.Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus