Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастни женски здраве

Възрастни женски здраве Знаеш ли какви са опасенията за здравето на жените ? Сърдечно заболяване, рак и ниско либидо отгоре в списъка. Въпреки че това са сериозни притеснения, има добри новини. Здравословният начин на живот – като ядене на здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието – може да мине дълъг път към намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени, гърдата здраве върховете списъка на женските здравни опасения. Кой е най-добрият начин да се направи самоизпит на гърдата? Какво трябва да направите, ако намерите бучка на гърдата? Какъв е най-добрият начин за лечение на болка в гърдата?

За другите здравето на жените включва козметична хирургия. И като пораснеш, загрижеността за здравето на жените ти е вероятно да се промени. Може ли корема мазнини да доведе до здравословни проблеми? Наистина ли са нужни упражненията на Кийгел? Получете отговори на тези и други женски здравни въпроси.

Създаване на записи

Наднорменото тегло преди 40 повишава риска от рак

Публикувано на понеделник, 14 октомври 2019

Затлъстяването е доказано като основен рисков фактор за няколко ракови заболявания. Наддаване на тегло по време на зряла възраст е била обвързана с повишен риск от рак, но има малко тяло на знания, които са установили точно време и продължителност на наддаване на тегло .

Признаци на стареене , открити чрез прост тест за ходене на възраст 45

Публикувано на понеделник, 14 октомври 2019

Ново проучване показва, че скоростта, с която хората над 45 години пеша може да бъде индикатор за тяхната възраст на мозъка и тялото. Екипът от изследователи от Университета Дюк установи, че лицата, които са ходили бавно, са по-склонни да имат "ускорено стареене" в сравнение с тези, които са ходили по-бързо.

Нов терапевтичен подход за деца, родени от майки, които използват канабис по време на бременност

Публикувано на понеделник, 14 октомври 2019

Като все по-голям брой щати легализират лекарствените и развлекателни използването на марихуана, нарастващ брой американски жени използват канабис преди да забременее и по време на ранна бременност често за лечение на сутрешна болест, тревожност, и болка в долната част на гърба.Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus