Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастни женски здраве

Възрастни женски здраве Знаеш ли какви са опасенията за здравето на жените ? Сърдечно заболяване, рак и ниско либидо отгоре в списъка. Въпреки че това са сериозни притеснения, има добри новини. Здравословният начин на живот – като ядене на здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието – може да мине дълъг път към намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени, гърдата здраве върховете списъка на женските здравни опасения. Кой е най-добрият начин да се направи самоизпит на гърдата? Какво трябва да направите, ако намерите бучка на гърдата? Какъв е най-добрият начин за лечение на болка в гърдата?

За другите здравето на жените включва козметична хирургия. И като пораснеш, загрижеността за здравето на жените ти е вероятно да се промени. Може ли корема мазнини да доведе до здравословни проблеми? Наистина ли са нужни упражненията на Кийгел? Получете отговори на тези и други женски здравни въпроси.

Създаване на записи

Глобално замърсяване на въздуха, свързано с увеличени случаи на емфизем

Публикувано на сряда, 14 август 2019

Ново проучване, финансирано от NIH, казва, че увеличаването на темповете на хронично белодробно състояние, наречено емфизем, са свързани с дишането на замърсен въздух в продължение на дълъг период от време. Прогресията на емфизема, състояние, по-често свързано с тютюнопушенето, сега също се приписва на замърсен въздух. Замърсяването на въздуха вече е известно, че е свързано с белодробни и сърдечно-съдови заболявания.

Мастните храни увеличават АБСОРБЦИЯТА на CBD, намира нови изследвания

Публикувано на сряда, 14 август 2019

С марихуана и алкохол са законни в САЩ, изследователите са установили, че нарастващ дял от хората използват двете лекарства в комбинация. Въпреки това, това е рисковано нещо да се направи, казва ново проучване. Повишеният риск се дължи до голяма степен на припокриването на ефектите между двете отделни лекарства.

Марихуаната-Алкохолът комбо по-рисковано в много отношения, намира ново проучване

Публикувано на сряда, 14 август 2019

С марихуана и алкохол са законни в САЩ, изследователите са установили, че нарастващ дял от хората използват двете лекарства в комбинация. Въпреки това, това е рисковано нещо да се направи, казва ново проучване. Повишеният риск се дължи до голяма степен на припокриването на ефектите между двете отделни лекарства.Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus