Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастен женски здраве

Възрастен женски здраве Знаете ли най-добрите женски проблеми със здравето? Сърдечни заболявания, рак и ниско либидото на върха на списъка. Въпреки че това са сериозни притеснения, има добри новини. Здравословен начин на живот избор — като например здравословно хранене и включително физическа активност в ежедневието си - може да се извърви дълъг път за намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени, здравето на гърдите върхове в списъка на женски здравето опасения. Кой е най-добрият начин да се направи самооценка на гърдите? Какво трябва да направите, ако намерите бучка на гърдата? Кой е най-добрият начин за лечение на болки в гърдите?

За други, здравето на жените проблеми включват козметична хирургия. И когато остарявате, здравословните проблеми на жените ви вероятно ще се променят. Може ли да доведе до здравословни проблеми? Наистина ли са необходими упражненията на Кегел? Получете отговори на тези и други въпроси за здравето на жените.

Здравни новини

Датски срещу шведски данни показват социално взаимодействие основен рисков фактор за SARS-CoV-2 инфекция

Публикувано на сряда, 30 септември 2020

Ново проучване, публикувано на сървъра за предварителнопечатване medRxiv* през септември 2020 г. сравнява разпространението на антитела срещу тежък остър респираторен синдром коронавирус 2 (SARS-CoV-2) в датски и шведски здравни работници, за да се заключи, че "социалното взаимодействие е един от най-големите рискови фактори за заразяване с SARS-CoV-2."

Жените с необясними спонтанни аборти имат променени възприятия за миризми на

Публикувано на сряда, 30 септември 2020

Жените, които са преживели необяснимо повтаряща се загуба на бременност (uRPL) имат променени възприятия и мозъчни реакции към миризмите на мъжките тяло, в сравнение с тези без анамнеза за uRPL, предполага ново проучване, публикувано днес в eLife.

Достъпът до спешна контрацепция може да помогне за намаляване на нежеланата бременност при тийнейджъри

Публикувано на сряда, 30 септември 2020

Около 22 процента от жените на възраст между 15 и 44 години съобщават, че са използвали спешна контрацепция. Но въпреки че администрацията по храните и лекарствата одобри левоноргестрел---по-известен като план B--за над извънборсовия употреба за жени от всички възрасти в 2013, Това не винаги е лесно да се получи--особено в местните, мама и поп наркотици магазини.Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus