Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастни женски здраве

Възрастни женски здраве Знаеш ли какви са опасенията за здравето на жените ? Сърдечно заболяване, рак и ниско либидо отгоре в списъка. Въпреки че това са сериозни притеснения, има добри новини. Здравословният начин на живот – като ядене на здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието – може да мине дълъг път към намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени, гърдата здраве върховете списъка на женските здравни опасения. Кой е най-добрият начин да се направи самоизпит на гърдата? Какво трябва да направите, ако намерите бучка на гърдата? Какъв е най-добрият начин за лечение на болка в гърдата?

За другите здравето на жените включва козметична хирургия. И като пораснеш, загрижеността за здравето на жените ти е вероятно да се промени. Може ли корема мазнини да доведе до здравословни проблеми? Наистина ли са нужни упражненията на Кийгел? Получете отговори на тези и други женски здравни въпроси.

Създаване на записи

Дългодействащи контрацептиви не повишават риска от ХИВ, завършва ново проучване

Публикувано на петък, 14 юни 2019

Едно от най-големите и най-солидни проучвания за нивата на HIV инфекцията заключава, че дългодействащите контрацептиви не повишават риска от заразяване с ХИВ.

Проучване: усещането на бременната жена за личностно пространство се разширява само през третия триместър

Публикувано на петък, 14 юни 2019

Нови изследвания, публикувани в дневника научни доклади, показва, че жените претърпяват значителна умствена, както и физическа промяна по време на късните стадии на бременността.

Проучване арахне въздействия на млечните полярни липиди върху сърдечносъдов риск от жени с наднормено тегло

Публикувано на петък, 14 юни 2019

Млечните продукти съдържат голямо разнообразие от липиди, както триглицериди, така и полярни липиди, като последните са специфични липиди, които естествено стабилизират мастните капчици и са особено открити в сметана и мътеница.Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus