Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастни женски здраве

Възрастни женски здраве Знаеш ли какви са опасенията за здравето на жените ? Сърдечно заболяване, рак и ниско либидо отгоре в списъка. Въпреки че това са сериозни притеснения, има добри новини. Здравословният начин на живот – като ядене на здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието – може да мине дълъг път към намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени, гърдата здраве върховете списъка на женските здравни опасения. Кой е най-добрият начин да се направи самоизпит на гърдата? Какво трябва да направите, ако намерите бучка на гърдата? Какъв е най-добрият начин за лечение на болка в гърдата?

За другите здравето на жените включва козметична хирургия. И като пораснеш, загрижеността за здравето на жените ти е вероятно да се промени. Може ли корема мазнини да доведе до здравословни проблеми? Наистина ли са нужни упражненията на Кийгел? Получете отговори на тези и други женски здравни въпроси.

Създаване на записи

Замърсяването на въздуха може да се асоциира с повече здравословни проблеми, отколкото

Публикувано на четвъртък, 28 ноември 2019

Ново проучване разкрива, че още няколко проблема могат да бъдат свързани със замърсяването на въздуха, отколкото преди вярваше. Проблемите, свързани със замърсяването на въздуха не са само ограничени до респираторни заболявания, но отидете по-дълбоко казват изследователи от Харвард университет и други.

Много жени в Европа са диагностицирани в късен стадий на ХИВ инфекцията

Публикувано на четвъртък, 28 ноември 2019

Много жени в Европейския регион на СЗО, особено тези от 40-те години, се диагностицира в късен стадий на ХИВ инфекцията, когато имунната им система вече започва да се проваля. Те са три до четири пъти по-вероятно да бъдат диагностицирани късно от по-младите жени.

Промени в плацентата при по-стари майки, свързани с по-голям коефициент на сърдечни проблеми при мъжкото потомство

Публикувано на четвъртък, 28 ноември 2019

Промените в плацентата могат да означават, че мъжкото потомство на по-стари майки е по-вероятно да развие сърдечни проблеми в по-късен живот, намира проучване на плъхове.Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus