Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве

Възрастен жена здраве

Възрастен жена здраве Знаеш ли най-добрите проблеми със здравето на жените? Сърдечни заболявания, рак и ниско либидо топ списъка. Въпреки че това са сериозни притеснения, има добри новини. Здравословният начин на живот , като например здравословно хранене и физическа активност в ежедневието ви – може да извърви дълъг път за намаляване на рисковете за здравето на жените.

За някои жени здравето на гърдата е на върха на списъка на женските здравни проблеми. Кой е най-добрият начин да се направи самопреглед на гърдата? Какво трябва да направите, ако откриете бучка на гърдата? Кой е най-добрият начин за лечение на болки в гърдите?

За други, здравето на жените включват козметична хирургия. И когато остарявате, здравето на жените ви е вероятно да се промени. Може корема мазнини доведе до здравословни проблеми? Необходими ли са упражненията на Кегел? Получете отговори на тези и други женски здравни въпроси.

Хот-дог

Проучване: Липсва подкрепа за дългосрочни течения на СПКЯ

Публикувано на Петък, 13 март 2020

Лечение на поликистозни яйчници тече синдром като само за плодородието състояние оставя тези с условието с по-голям риск от развитие на свързани дългосрочни здравни условия, Според жените анкетирани и интервюирани в университета на Уоруик изследвания.

Наддаването на тегло може да намали шансовете на жената за рак на гърдата преди менопаузата

Публикувано на Четвъртък, 12 март 2020

Набират тегло от ранна възраст е свързано с по-нисък риск от рак на гърдата преди менопаузата, голямо проучване в световен мащаб на повече от 600 000 жени е установено.

Имуносупресивната терапия не увеличава риска от вулвационен или вагинален рак при жени с

Публикувано на Четвъртък, 12 март 2020

В ново ретроспективно проучване, изследователите установиха, че използването на имуносупресивна терапия не увеличава появата или рецидив на вулвора или вагинален рак при жени с възпалително заболяване на червата (IBD).Женско здраве

Здраве на гърдите

Либидо и фертилитет
comments powered by Disqus