Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве  /  Повдигане на бюста след загуба на тегло

Реконструкция на гърдата след загуба на тегло

Реконструкция на гърдата след загуба на тегло Много жени започне да обмисля реконструкция на гърдите хирургия като начин да се подобри гърдите си след голяма загуба на тегло. С отслабване надолу гърди промените по същия начин като други части на тялото, и този факт става очевиден особено в облеклото, който отговаря не напълно начина, по който желаете. Когато жените са млади, гърдите им се състоят предимно от жлезиста (фирма) въпроси, които се заменят от свободни мастни тъкани с възрастта. Това е нормален процес, и това също е типично в случай на загуба на тегло. Това се отнася не само жените, но мъжете както и.

Реконструкция на гърдата след загуба на тегло

Когато в процеса на загуба на тегло не е постепенно и върви бързо, кожата не е така еластична. Следователно гърдата е засегнато до такива промени. В тази връзка реконструкция на гърдата е често се изисква след загуба на тегло. По време на тази процедура допълнително кожата се отстранява за да се избегне увиснала. Тази техника е насочена към подобряване на гърдата тъкани и зърната на по-привлекателни, по-млади и по-добър поглед. Може също да помогне бюста да се чувстват добре тонизирана, сравнима с предварително-weightloss състояние.

Реконструкция на гърдата операция се извършва с внимание за целите и желанията на клиента. Той определя индивидуалния характер на операцията: кожата сумата, която е необходимо да премахнете и типа на отстраняване се определят поотделно. В повечето случаи пациентите трябва някои отстраняване на кожата около зърната и гърдите вдигане. В някои случаи минимална нашествия ще бъде достатъчно. Това означава, че операцията ще бъде намален до белег около ареолата. Но това не е обичайно за повечето от пациентите, чиито проблеми са свързани със загуба на тегло. Те страдат от големия размер на saggy кожата. В повечето случаи операцията е доста болезнена. Един пациент може да работи в седем до десет дни средно и да се върнете към техните редовни дейности в три седмици.

Това не е само на гърдите кожата, която е негативно засегнати от голяма загуба на тегло. Всъщност дори на гърдата тъкан, се променя от пълен и гъвкав за отпусната и вяла. В процес на реконструкция на гърдата хирургия гърдите възстановяване им първоначалния ѝ обем с помощта на реконструкцията на гърдата имплантант.

Реконструкция на имплантите

Гърдата реконструкция операция може да се извършва по различни начини. Тя се осъществява чрез един от няколко малки разфасовки, направени по гърдата пъти, в мишниците или около ареолата. Има две общи места за импланти: под тъканта на гърдата и под гръдния мускул. Много жени смятат, че ако импланта се поставя под гръдния мускул, гърдите изглежда много по-естествен и атрактивен. Реконструкция на гърдата хирургия обикновено отнема един до два часа, за да завърши. В повечето случаи операцията се извършва под обща анестезия. Вие ще получите следоперативни грижи в дома; няма нужда да ви държат в болница. Перорално лечение ще облекчи следоперативния болка, и вие ще успеете да се върнат на работа около една седмица или така.

Медицинските специалисти и обществото никога не харесва реконструкция на гърдата импланти много. И в някои случаи те са прави, защото има някои рискове, причинени от тях. Силиконови подаване на гърдата реконструкция импланти обикновено е нещо, което причинява основните неприязън, а наскоро гърди импланти са започнали да се пълнят с физиологичен разтвор.

Естествени гърди реконструкция

Можете да намерите съвети за естествена гърдата реконструкция в различни форуми загуба на тегло. Предложения, можете да намерите обикновено има естествени и безопасни. Един от тях определено ще работи за вас, и ще се радваме с подобрена форма на гърдите си. Има специални локално клонове на форумите на загуба на тегло. Там можете да намерите препоръките да избере естествени гърди реконструкция. Някои от жените се опита естествени гелове и кремове и сподели опит с други хора. С помощта на правилната правна защита ще успеете да върне твърдостта на гърдите. Те ще изглеждат пълни и по-млади. Такъв резултат може да се постигне дори без импланти за реконструкция на гърдата и риска, свързан с него. Следователно вие няма да страдат от странични ефекти.

Намери естествени гърди реконструкция 


comments powered by Disqus