Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве на възрастни

Здраве на възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави – от измиване на ръце и ваксини до превенция на рака. Добре е за теб! Изборите, които правите всеки ден, вървят дълъг път към насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знайте кои възрастни здравни предупредителни знаци заслужават медицинска помощ, от необяснимо загуба на тегло или промени в навиците на червата за недостиг на въздух и внезапно главоболие.

И разбира се, редовните физически изпити и тестовете за здравен скрининг на възрастни са важна част от превантивната здравна помощ за възрастни. Знайте кои тестове ви трябват и колко често да ги направите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение.

Създаване на записи

Изследователите разкриват клетъчни механизми за резистентност към инхибиторите на

Публикувано на понеделник, 15 април 2019

Меланом е един от най-агресивни видове рак на кожата , но неотдавнашния напредък в целевите терапии са подобрили прогнозата за много пациенти. За съжаление, за някои пациенти тези положителни резултати не са дълготрайни, поради развитието на лекарствена резистентност и рецидив на тумора.

Зоологически градини може да създаде разнообразен резервоар на многолекарствени резистентни бактерии

Публикувано на понеделник, 15 април 2019

Нови изследвания, представени на тази година в Европейския конгрес по клинична микробиология & инфекциозни болести в Амстердам, Холандия показва, че зоологически градини могат да създадат разнообразен резервоар на многолекарствени резистентни бактерии, което може да доведе до силно вирулентен резистентни патогени, предавани на посетителите.

Проучване намира "superbug" в ръцете или ноздрите на пациентите, пребиваващи в болницата

Публикувано на понеделник, 15 април 2019

В продължение на десетилетия, болници са работили, за да получите лекари, медицински сестри и други да се измие ръцете си и да се предотврати разпространението на микроби.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus