Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве за възрастни

Здраве за възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави – от миене на ръцете и ваксини до профилактика на рак. Браво на теб! Изборите, които правите всеки ден, вървят дълъг път към насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знайте кои възрастни здравни предупредителни знаци заслужават медицинска помощ, от необяснима загуба на тегло или промени в навиците на червата до недостиг на въздух и внезапни главоболия.

И разбира се, редовните физически изпити и тестовете за здравен преглед на здравето за възрастни са важна част от профилактичните грижи за възрастни. Разберете кои скринингови тестове са ви необходими и колко често да ги правите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение.

Хот-дог

Изследователите инженермикрочастици, които показват обещание срещу отхвърляне на трансплантат

Публикувано на събота, 14 март 2020

Вдъхновен от тактика ракови клетки използват, за да избегне имунната система, Университет на Питсбърг изследователи са проектирани малки частици, които могат да подмамят тялото да приемат трансплантирани тъкани като свои собствени.

Вапинг ът може да произвежда силно токсичен газ при нагряване, изследванията показват,

Публикувано на Четвъртък, 12 март 2020

Химикал, намерени в някои vaping продукти може да произвежда силно токсични газ, когато се нагрее, според нови изследвания от RCSI медицински и здравни науки.

Изследователите доказват способността да растат кръвоносни съдове, получени от човека при прасе

Публикувано на Четвъртък, 12 март 2020

Екип от изследователи в Университета в Минесота Медицински Училище наскоро доказа способността да расте кръвоносни съдове, получени от човека в прасе - нов подход, който има потенциал за предоставяне на неограничени човешки съдове за трансплантация.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus