Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве за възрастни

Здраве за възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави — от измиването на ръцете и ваксините до превенцията на рака. - Добре, че си тук. Изборите, които правите всеки ден, са много по-важни за насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знаят кои признаци на здравето за възрастни заслужава медицинска помощ, от необяснима загуба на тегло или промени в червата навици за недостиг на въздух и внезапно главоболие.

И разбира се, редовните физически прегледи и здравните тестове за възрастни са важна част от превантивната здравна грижа за възрастни. Знайте кои скрининг тестове са ви необходими и колко често да ги правите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение. 

Здравни новини

Оцелелият от Ебола може да е започнала най-новото огнище - 5 години по-късно

Публикувано на вторник, 16 март 2021

Генетичният анализ установи, че сегашното избухване на ебола в Гвинея вероятно е започнало с оцелял от избухването на 2014-2016 г., чиито тестиси са приютили спящ вирус.

Няколко страни спират употребата на ваксина срещу АстраЗенека

Публикувано на понеделник, 15 март 2021

Редица държави са спрели с използването на ваксината AstraZeneca COVID- 19 поради съобщения, че ваксината може да бъде свързана с кръвни съсиреци.

"Расова разлика" в сърцето здраве се промени малко за 20 години

Публикувано на понеделник, 15 март 2021

Нови изследвания показват, че чернокожите американци, които живеят в селските райони са два до три пъти по-вероятно да умрат от диабет и високо кръвно налягане в сравнение с белите селски хора.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus