Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве на възрастни

Здраве на възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави – от измиване на ръце и ваксини до превенция на рака. Добре е за теб! Изборите, които правите всеки ден, вървят дълъг път към насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знайте кои възрастни здравни предупредителни знаци заслужават медицинска помощ, от необяснимо загуба на тегло или промени в навиците на червата за недостиг на въздух и внезапно главоболие.

И разбира се, редовните физически изпити и тестовете за здравен скрининг на възрастни са важна част от превантивната здравна помощ за възрастни. Знайте кои тестове ви трябват и колко често да ги направите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение.

Създаване на записи

Съвети за предотвратяване на акне , причинени от тренировки

Публикувано на сряда, 15 януари 2020

Тези, които удрят фитнеса поради своите новогодишни резолюции са вероятно жънем ползите, включително подобряване на цялостното здраве и настроение.

Симптомите на учениците не са надеждни, за да разкрият качеството на въздуха в училищните сгради

Публикувано на сряда, 15 януари 2020

В училищните сгради със закрити проблеми, свързани с качеството на въздуха, като увреждане на влагата, температурни проблеми или слаба вентилация, учениците изпитват малко повече симптоми, отколкото в сградите, в които условията са посочени като добри въз основа на експертна оценка.

Ваксината на базата на биоматал има потенциал да елиминира напълно ОМЛ клетките

Публикувано на вторник, 14 януари 2020

Острата миелоидна левкемия (AML) е смъртоносен рак на кръвта, който произхожда от костния мозък и убива повечето от жертвите си в рамките на пет години. Химиотерапията е стандартната лечение с AML за повече от 40 години и въпреки че често причинява рак да отиде в ремисия, той рядко напълно елиминира раковите клетки, което след това води до рецидив на заболяването при почти половината от лекуваните пациенти.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus