Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве за възрастни

Здраве за възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави — от измиването на ръцете и ваксините до превенцията на рака. - Добре, че си тук. Изборите, които правите всеки ден, са много по-важни за насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знаят кои признаци на здравето за възрастни заслужава медицинска помощ, от необяснима загуба на тегло или промени в червата навици за недостиг на въздух и внезапно главоболие.

И разбира се, редовните физически прегледи и здравните тестове за възрастни са важна част от превантивната здравна грижа за възрастни. Знайте кои скрининг тестове са ви необходими и колко често да ги правите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение.

Здравни новини

Изследователите изследват плацебо ефект при лечение на гадене на молекулярно ниво

Публикувано на понеделник, 28 септември 2020

Молекулярните основи на плацебо ефект са слабо разбрани. Екип, воден от Лудвиг-Максимилиан-Университет в Мюнхен изследовател Карин Майснер сега изследва феномена в контекста на гадене, и идентифицирани специфични протеини, които корелират с благоприятното му въздействие.

FDA одобрява първото лекарство за пациенти с хипереозинофилен синдром в почти 14 години

Публикувано на събота, 26 септември 2020

Днес Американската администрация по храните и лекарствата одобри Nucala (mepolizumab) за възрастни и деца на възраст 12 години и повече с хипереозинофилен синдром (HES) в продължение на шест месеца или повече без друга идентифицираща не кръвна причина за заболяването.

Хората с една генна мутация за албинизъм могат да бъдат предразположени към бледо-

Публикувано на петък, 25 септември 2020

Хората с бледо оцветени меланоми са по-склонни да имат генна мутация, свързана с албинизъм, Университет на Куинсланд изследвания е установено.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus