Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве за възрастни

Здраве за възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави — от измиването на ръцете и ваксините до превенцията на рака. - Добре, че си тук. Изборите, които правите всеки ден, са много по-важни за насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знаят кои признаци на здравето за възрастни заслужава медицинска помощ, от необяснима загуба на тегло или промени в червата навици за недостиг на въздух и внезапно главоболие.

И разбира се, редовните физически прегледи и здравните тестове за възрастни са важна част от превантивната здравна грижа за възрастни. Знайте кои скрининг тестове са ви необходими и колко често да ги правите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение. 

Здравни новини

COVID ваксинации най-бавни в най-трудните удари държави

Публикувано на сряда, 13 януари 2021

Надпреварата на американското правителство да пребори пандемията с ваксините - наречен операция "Warp Speed" - се е спукала в последната си фаза: Да се надигаха зле дози за обществеността.

Проучване: Колежите са COVID "Суперспаси"

Публикувано на сряда, 13 януари 2021

В някои кампуси, 1 в 5 студенти са били заразени с вируса до края на есента срок. Четири от училищата са имали повече от 5000 случая.

"Микробиота" може да повлияе на COVID-19

Публикувано на сряда, 13 януари 2021

Дисбаланс в microbiome може да предизвика продължи възпалителни симптоми, често се нарича "дълги разстояния" COVID, изследователите добавя.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus