Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве на възрастни

Здраве на възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави – от измиване на ръце и ваксини до превенция на рака. Добре е за теб! Изборите, които правите всеки ден, вървят дълъг път към насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знайте кои възрастни здравни предупредителни знаци заслужават медицинска помощ, от необяснимо загуба на тегло или промени в навиците на червата за недостиг на въздух и внезапно главоболие.

И разбира се, редовните физически изпити и тестовете за здравен скрининг на възрастни са важна част от превантивната здравна помощ за възрастни. Знайте кои тестове ви трябват и колко често да ги направите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение.

Създаване на записи

Сенаторите се съгласяват изненадващи медицински сметки трябва да отидат. Но как?

Публикувано на сряда, 19 юни 2019

Две години, 16 изслушвания и един масов законодателен пакет от законодателни актове по-късно, основен комитет по Сенатът казва, че е готов да започне отбелязване на законопроект следващата седмица, предназначена да съдържа разходи за здравно обслужване. Но може да не е лесно, тъй като законодателите и заинтересованите страни на окончателното изслушване във вторник показаха, че те все още са далеч от един прост аспект на предложението.

Консорциумът получава безвъзмездни средства от ЕС за разработване на ново лечение за лейшманиаза

Публикувано на вторник, 18 юни 2019

Професор Санджев Кришна и колеги от "Свети Георги", Лондонския университет, са част от консорциум, награден с 3,75 милиона евро за разработване на лечение за една от най-пренебрегваните тропически заболявания в света, лейшманиаза.

"Здравен номер", който може да разкаже за болестта на простатата

Публикувано на вторник, 18 юни 2019

Когато става въпрос за оставане в допълнение към здравето ви, лекарите често ви казват колко е важно да "знаете номерата си". Кръвното налягане, Холестеролът и индексът на телесната маса могат да ви разкажат много за здравето на сърцето ви, но ако сте мъж, трябва да знаете още един-вашия PSA или специфичен за простатата антиген.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus