Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве на възрастни

Здраве на възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави – от измиване на ръце и ваксини до превенция на рака. Добре е за теб! Изборите, които правите всеки ден, вървят дълъг път към насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знайте кои възрастни здравни предупредителни знаци заслужават медицинска помощ, от необяснимо загуба на тегло или промени в навиците на червата за недостиг на въздух и внезапно главоболие.

И разбира се, редовните физически изпити и тестовете за здравен скрининг на възрастни са важна част от превантивната здравна помощ за възрастни. Знайте кои тестове ви трябват и колко често да ги направите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение.

Създаване на записи

Проучването разкрива излагането на новородени бебета в NICU среда на вредни химикали

Публикувано на петък, 29 ноември 2019

Мултидисциплинарен екип от учени от Гранада предупреди за първи път за наличието на Бисфенол а (БПА) и парабени (б) в широк спектър от пластмасови медицински изделия, тъкани, продукти за лична грижа (включително кремове за локално приложение) и хранителни хранителни добавки в болнични неонатални отделения за интензивно обслужване, които влизат в пряк контакт с новородени бебета.

Нова ваксина срещу говежди ТБ

Публикувано на петък, 29 ноември 2019

Ново проучване, Публикувано в дневника научни доклади казва, че за първи път е създадена ваксина срещу туберкулоза по говедата, която може да се даде без да се повлияе на способността за диагностициране на туберкулоза по-късно с помощта на тест за кожата на д.

Плуване "не-не" за тези, които са подложени на дълбока мозъчна стимулация терапия

Публикувано на четвъртък, 28 ноември 2019

Изследователите са установили, че лицата, които са имали дълбоко Мозъчен стимулация устройство имплантирано за лечение на болестта на Паркинсон може да са загубили способността си да плуват. Малкото проучване е озаглавено "Пазете се от дълбока вода след дълбока мозъчна стимулация" и е публикувана в последния брой на неврология тази седмица.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus