Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота

Здраве на възрастни

Здраве на възрастни 

Когато мислите за здравето на възрастните, може да помислите за различни начини да останете здрави – от измиване на ръце и ваксини до превенция на рака. Добре е за теб! Изборите, които правите всеки ден, вървят дълъг път към насърчаване на здравето на възрастните.

Също толкова важно е да обърнете внимание на вашите признаци и симптоми. Знайте кои възрастни здравни предупредителни знаци заслужават медицинска помощ, от необяснимо загуба на тегло или промени в навиците на червата за недостиг на въздух и внезапно главоболие.

И разбира се, редовните физически изпити и тестовете за здравен скрининг на възрастни са важна част от превантивната здравна помощ за възрастни. Знайте кои тестове ви трябват и колко често да ги направите. Ранното откриване често е ключът към успешното лечение.

Създаване на записи

Кафе на зърна шоу обещание в борбата с възпалението, инсулинова резистентност

Публикувано на понеделник, 14 октомври 2019

Кафето отдавна е доказано, че предоставя много ползи за здравето. Освен способността си да ни държи будни през целия ден, тя е пълна с антиоксиданти, които се ползват от свободните радикали.

Жива клетка, генетично проектирана свинска кожа , използвана за временно затваряне на рана за изгаряне

Публикувано на събота, 12 октомври 2019

Специалисти по изгаряния в болница в Масачузетс обявиха днес, че успешно са използвали жива клетъчна, генетично проектирана свинска кожа (ксеноприсадка) за временно затваряне на рана от изгаряне.

Получаване на второ мнение от Патолозите може да помогне за подобряване на надеждността на меланом диагнози

Публикувано на събота, 12 октомври 2019

Получаването на надеждна диагноза меланом може да бъде значително предизвикателство за Патолозите. Диагнозата се основава на визуалната оценка на патологът на материала за биопсия на микроскопични пързалки, които често могат да бъдат субективни.Здраве и красота

Акне и грижа за кожата

Превенция на стареенето
comments powered by Disqus