Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Увеличаване на спермата без лекарства

Увеличаване на производството на сперма без медицина

Увеличаване на производството на сперма без медицина Как да се увеличи производството на сперма без медицина? Голяма част от тези лекарства са билкови, но които съдържат потенциално опасни съставки като Йохимбе например (кората на африканското дърво Йохимбе). Също така те са прекалено скъпи, ако искате да ги използват редовно. Така че ще бъде по-добре да се намери друг ефективен начин за увеличаване на производството на сперма.

Как да се увеличи производството на сперма без медицина?

Растителни храни и добавки като тиквено семе и палмето може да ви помогне да поддържат здравето си плодовитост и простатата, докато цинк може да подобри качеството и количеството на спермата. Въпреки това не е нужно скъпо таблетки да се увеличи производството на сперма!

Възможно ли е да увеличи сперма без медицина? Ако го направите някои упражнения редовно, това е напълно възможно.
Пример за такава техника е PC (опашно-срамния мускул) упражнения (известен също като "Kegels").
Те могат да бъдат полезни, ако един човек иска да увеличи производството на сперма. Тези упражнения за сперма се докладват за увеличаване мъжки fertiliy и дори да засили мъжката оргазъм!

Производството на ниско сперма

Много хора смятат, че производството на ниски сперма не е лечимо. Обаче този факт не е истински изобщо като производството на ниско сперма понякога могат да бъдат лекувани с предписаните лекарства, здравословна диета и промяна на нашия начин на живот.

Low Semen Production is Treatable with Simple Lifestyle Changes
Ниска производството на сперма се лекува с прости промени начина на живот
Има няколко прости Лайфстайл промени, които ще ви помогнат да бързо увеличаване на производството на сперма:

 • Физически активни и упражнява редовно е голяма стъпка към подобряване на всички аспекти на сексуалния живот.
 • Здравословна диета преди всичко съставена от плодове и зеленчуци, както и пиенето на вода може да помогне също.
 • Млечните продукти са известни да помогне на мъжете произвеждат повече сперма.
 • Знаейки, че около 95 % от обема на сперма принадлежи към вода, Вие ясно ще разберете че липсата на вода в тялото си видимо ще намали производството на сперматозоиди.
 • Честотата на своя ejaculations може да определи обема на спермата, която произвеждат. Това е друг важен фактор. Ако имате сношение 2 - 3 пъти на ден, количеството на спермата ще бъде много по-малко от това е, когато имате само един оргазъм на ден.
 • Но не изпитват сексуално въздържание повече от 3 дни. Тя няма да помогне да увеличите обема на сперма; този факт е просто предразсъдък. Въздържание заедно с кант техники може да работи добре и ще имате добри сперма, еякулация.

Как да се подобри мъжката плодовитост и увеличаване на производството на сперма?

Ние всички са запознати с факта, че това се дължи на плодородието на един човек , че той е способен да възпроизвежда естествено. Отчети са там, че производството на ниски сперма , която днес е нарастващ проблем, засяга около един на всеки шест двойки. Изследвания също са установили, че един на всеки три случаи на безплодие се дължи проблемът за ниска плодовитост, причинено от ниски сперма производството в партньор от мъжки пол.

How to Improve Male Fertility and Increase Semen Production
Научете как да подобрите мъжката плодовитост и увеличаване на производството на сперма
Ето някои от начините да се помогне на мъжете подобряване плодородието и увеличаване на производството на сперма:

 • Упражняване редовно - има проучвания, които показват, че упражнява не само повдига нивото на тестостерона в мъжки, но също така да подобри тяхното доверие, както и физическа издръжливост. Някои изследвания също показват, че тези мъже са склонни да имат по-добро качество на спермата и по-високи нива на тестостерон, които упражняват редовно в сравнение с тези, които остават не активни. Той винаги е препоръчително да се упражнява редовно, тъй като поддържа тялото във форма и ще помогне за подобряване на качеството на спермата.

  Въпреки това едно трябва да избягват твърде много упражнения както това потенциално може да намали нивото на тестостерона и имат обратен ефект.
  Тези, които искат да подобрят плодородието им, без да правиш упражнения редовно трябва да се съсредоточи върху пребиваващи физически активни с умерени упражнения за увеличаване на количеството и качеството на спермата.
 • Свеждам до минимум ударение като поддържа себе си спокоен - стрес може да негативно засягат вашето ниво на плодовитост и намаляване на вашата сексуална задоволеност. Продължителен стрес често се повдига кортизол хормон, който допълнително отрицателно ефекти, нивото на тестостерон при мъжете. Нивото на тестостерона при човека има тенденция да пада рязко, когато кортизол върви нагоре. Следователно е необходимо да направите някои техники за релаксация да се намали нивото на стреса и държа всичко под контрол.
  Една може да се съсредоточи върху управление на стреса дейности като медитация, ходене в парка, прекарва време с приятели или членове на семейството, упражняване и т.н.
 • Опитайте Puncturevine - Puncturevine е медицински билки, който е известен също като Бабини зъби. Тя се използва често за повишаване плодовитостта при мъжете. Лекарите препоръчват, че за подобряване на либидото и еректилна функция, като 6 грама Tribulus корен на дневна база за период от време от 2-3 месеца е много полезно. Проучванията показват също, че Puncturevine не повдига нивото на тестостерона, но той някога може да засили растежа на либидото-насърчаване клетки.
 • Консумират повече от витамин D - според медицинските изследвания, витамин D е най-хранително вещество, което помага за повишаване нивото на тестостерон и подобряване на мъжката плодовитост. Тези хора, които имат недостиг на витамин D са склонни да имат по-ниско ниво на тестостерон. Ако фактите трябва да се вярва, предполага се, че като 3000 IU витамин D3 дневно за период от време от 10-12 месеца може да увеличи нивото на тестостерона при мъжете от 25 %.
 • Получите достатъчно витамин с - за разлика от витамин D, който помага за увеличаване на нивото на тестостерон при мъжете, витамин С трябва да се консумират като това значително подобрява подвижността на сперматозоидите и брой на сперматозоидите. Редовната консумация на витамин със също помага за намаляване на растежа на деформираните сперматозоиди, които влияят върху мъжкия Фертилитет. Това е също така, че оксидативния стрес и реактивни кислородни видове (Рос) при достигане на вредни ниво в тялото може да доведе до безплодие при мъжете.

  Следователно, за да запазите нещата под контрол, адекватен прием на антиоксиданти, витамин С може да се окаже полезна за противодействие на вредното въздействие на някои въпроси.
  Ако някой иска да увеличи сперматозоиди мобилността както и брой на сперматозоидите, като 1,000 мг витамин С два пъти на ден за поне 2 месеца се препоръчва.
 • Опитайте се да увеличи потреблението на цинк в храните - цинк е изключителен минерал, който е необходим за правилното развитие и поддръжка на тялото. Цинкът е полезно за хората, тъй като помага в правилното функциониране на имунната система, лечение на щитовидната жлеза, зарастване на рани, съсирване на кръвта и много повече. Минералът се намира в голямо количество в животински храни като яйца, риба, месо и миди.

  Доклади сочат, че дефицитът на цинк или ниска цинк статут е свързано с лош сперматозоид качеството, ниско ниво на тестостерон и мъжки стерилитет.
  Тези, които страдат от ниска цинк в организма трябва да увеличи потреблението на цинк добавки да се увеличи нивото на тестостерона, както и сперматозоидите.
 • Избягвайте алкохол - тежки прием на алкохол е отговорен за намаляване на нивото на тестостерона и намаляване определяне на качеството на спермата. Освен това отнема алкохол в шеметен количеството на регулярна основа може да повредят вътрешните органи както и доведе до други усложнения.
 • Помислете Ashwagandha - Ashwagandha е лекарствени билка, която помага за повишаване нивото на тестостерон в мъже и подобряване на мъжката плодовитост. Предимно се консумира от мъжете, страдащи от проблеми като ниска сперматозоид брои или безплодие или спермата мобилност. Някои други ползи включват намалена кортизол ниво, намалена кръвна захар ниво, намален стрес & тревожност, увеличаване на мускулната маса и сила, увеличаване на плодовитостта при мъжете и др.
 • Снек на орехи - един трябва да се опита, яде храна, която е богата на антиоксиданти, като орехи, малини, ябълки, спанак, броколи, зеле, патладжан и др. Такъв тип храни помага за увеличаване на количеството и качеството на спермата.

Упражнения за увеличаване на сперматозоидите качество и количество

Кант е специална процедура, когато постигането на оргазъм точка и спрете вместо еякулация. Няколко такива прекъсвания по време на секс или мастурбация ще бъде последвано от голямо натоварване и впечатляващи шансовете за зачеване! Тези упражнения са предназначени за увеличаване на количеството и качеството на спермата: kegels, кантиране и дори йога упражнения. Тези упражнения ще ви покаже секс никога не сте имали!

Там са лесни за следване ръководство, които съдържат информация за упражнения със стъпка по стъпка ръководства за увеличаване на количеството и качеството на спермата и по такъв начин, подобряват потенцията, либидото и плодородието.
Последователно упражняване прави възможно да се увеличи средната еякулат сума от 1,5-4 мл на впечатляващи сумата от над 10ml.
Добър упражнения програма също да включите допълнителна информация за някои достъпни добавки и храна, можете да закупите, което може да надмине резултатите от всички съществуващи хапчета за подобряване на производството на сперма, но в по-малко разходи.

Йога упражнения за увеличаване на производството на сперма

Yoga Exercises to Increase Semen Production
Йога упражнения за увеличаване на производството на сперма
Освен това има множество йога упражнения за увеличаване на производството на сперма. Това са най-важните, които ще се подобри количеството и качеството на спермата:

 • Agnisaar крия - се смята за един от най-старите и най-полезни поставя в йога това директно помага за увеличаване на брой на сперматозоидите и качеството на спермата.
 • Sethubandhasana - Sethubandhasana поза помага за увеличаване на подвижността на сперматозоидите в мъжки, както и подобряване на таза кръвообращението в организма. Това прави рано сутринта на дневна база може също така тласък нивото на тестостерона и помощ при поддържане на тялото непокътнати.
 • Surya Namaskara - един от големите Асан в йога е Surya namaskara. Тази поза не само подобрява брой сперматозоиди, но също така помага за подобряване на кръвообращението в рамките на тялото.
 • Пранаяма - пранаяма помага за намаляване на основната причина за безплодие при мъжете т.е. стрес. Редовно практикуват тази поза може да помогне за намаляване на нивото на стрес и да получат удовлетворение.
 • Ardha Matsyendrasana - този пост за разлика от други Йога поза помощ при увеличаване на броя на сперматозоидите и качеството на спермата. Позата също помага в мобилността на кръста и гърба.

Заключение

Ниска сперма производството е най-важните проблеми, които често дистрес мъже и техните партньори. Въпреки това с напредъка на технологиите, както и медицинската наука, ниско сперма производството могат да бъдат излекувани чрез приемане на определени мерки.

Можете да попитате за предписаните лекарства от лекар, за да получите нещата под контрол, или дори да се намери йога упражнения за увеличаване на производството на сперма. Препоръчваме да изберете естествени продукти да се увеличи еякулация. Те ще ви помогнат бързо увеличаване на производството на сперма без странични ефекти на рецепта лекарства!

Намерите естествени продукти да се увеличи еякулация 


comments powered by Disqus