Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Увеличаване на сперма без медицина

Увеличаване на сперма без медицина

Статия от Център за грижа за здравето

Увеличаване на сперма без медицина

Подобряване на мъжката плодовитост

Вярваш или не това е възможно да се подобри мъжката плодовитост. Да, това е възможно да се увеличи шансовете за зачеване за почти всеки човек. Това не изисква някои специфични знания, което е добра новина за мъжете мечтаят за деца. Мъжката плодовитост се определя от броя на спермата клетки, човек има по време на еякулация. Има много медицина продукти на пазара днес това обещание ефект на увеличаване на спермата.

Увеличаване на сперма без медицина

Голяма част от тези лекарства са билкови, но които съдържат потенциално опасни съставки като Йохимбе например (кората на африканското дърво Йохимбе). Също така те са прекалено скъпи, ако искате да ги използват редовно. Така че ще бъде по-добре да се намери друг ефективен начин да се увеличи броят на спермата. Растителни храни и добавки като тиквено семе и видя ниска палма може да ви помогне да поддържат здравето си плодовитост и простатата, докато цинк може да подобри качеството и количеството на спермата. Въпреки това не е нужно скъпо таблетки да се увеличи броят на спермата!

Възможно ли е да увеличи сперма без медицина? Ако го направите някои упражнения редовно, това е напълно възможно. Пример за такава техника е PC (опашно-срамния мускул) упражнения (Kegels). Те могат да бъдат полезни, ако един човек иска да се увеличи броят на спермата. Тези упражнения сперма се докладват за увеличаване мъжки fertiliy и дори да засили Мъжки оргазъм! Да бъдеш физически активни и упражняват редовно е голяма стъпка към подобряване на всички аспекти на сексуалния живот. Здравословна диета преди всичко съставена от плодове и зеленчуци, както и пиенето на вода може да помогне също. Млечните продукти са известни да помогне на мъжете произвеждат повече сперма. Знаейки, че около 95 % от обема на сперма принадлежи към вода, ясно ще разберете че липсата на вода в тялото си видимо ще намали размера на товара си.

Честотата на вашия еякулация може да се определи на обема на спермата , която произвеждат. Това е друг важен фактор. Ако имате сношение 2 - 3 пъти на ден, количеството на спермата ще бъде много по-малко от това е, когато имате само един оргазъм на ден. Но не изпитват сексуално въздържание повече от 3 дни. Тя няма да помогне да увеличите обема на спермата; този факт е просто предразсъдък. Въздържание заедно с кант техники може да работи добре и ще имате добри сперма, еякулация.

Кант е специална процедура, когато постигането на оргазъм точка и да се спре вместо еякулация. Няколко такива прекъсвания по време на секс или мастурбация ще бъде последвано от голямо натоварване и впечатляващи шансовете за зачеване! Спермата упражнения, kegels, кант и всички споменати по-горе ще показват секс ви никога не са имали.

Спермата упражнения

Там са лесни за следване ръководство, които съдържат информация за сперма упражнения със стъпка по стъпка ръководства за увеличаване на сперма и по такъв начин подобряване на мъжката плодовитост. Последователно упражнява прави възможно ли е да се увеличи средната еякулира сума от 1,5-4 мл на впечатляваща сума от над 10ml. Добър сперма упражнения програма може да включва допълнителна информация за някои достъпни добавки и храни, можете да закупите, което може да надмине резултатите от всички съществуващи хапчета увеличаване обема на спермата, но в по-малко разходи.

Намерете най-добрите упражнения за сперма 


comments powered by Disqus