Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Възможности за лечение на болестта на Пейрони

Възможностите за лечение на болестта на пейрони. Какво е най-доброто лечение?

Възможностите за лечение на болестта на пейрони. Какво е най-доброто лечение? За лица, които страдат от кривина на пениса, има няколко различни опции за лечение на болестта на пейрони, които могат да бъдат полезни за състоянието.

Какво е най-доброто лечение за болестта на Пейрони?

Кое е най-доброто лечение за болестта на пейрони? За да отговорим на този въпрос, трябва да направим преглед на всички възможности за лечение на болестта на Пейрони и да намерим техните плюсове и минуси. Ето някои от опциите, които бихте могли да обсъдите с вашия здравен специалист , ако се случи да страдате от това заболяване. Те включват хирургични процедури и нехирургично лечение на болестта на Пейрони.

Нека сега да преразгледа тези опции за лечение в подробности:

Витамини

Vitamins for Peyronie's Disease Treatment
Витамини за лечение на болестта на Пейрони
Няма много изследвания за това как витамините могат да ви помогнат, ако страдате от болестта на пейрони. Добро правило на палеца е да се гарантира, че ядете много здравословна диета. Това ще включва изобилие от плодове, зеленчуци, постно меса, риба, ядки, семена, пълнозърнести и млечни храни.

Това ще ви даде храната, която трябва да поддържате здраво тяло и вероятно ще помогне на вашето разстройство на Пейрони.

Витамин

Има един витамин, който се казва, че е доста успешен при лечението на това състояние и това е витамин е. Някои изследователи показват, че тези, които имат недостиг на витамин е често имат болест на Пейрони. Няма Окончателна връзка с това, но има корелация между липсата на витамин е и тези, които страдат от кривина на пениса. Според много проучвания и проучвания това е един от най-добрите витамини за болестта на пейрони.
Витамин е е известно, че помага да се предотврати белег тъкан и има свойства, които помагат с разширение на кръвта, така че това поддържа кръвоносните съдове в добро здраве. Витамин е също е много противовъзпалителен.
Той не е проучен в голяма степен като лечение за разстройство на Пейрони, но имаше доклад в 1993, който беше даден на Националния институт по здравна конференция на САЩ, който каза, че около 99% от индивидите, които са взели витамин е, са имали подобрение в болката, но около 70% от повече от 100 мъже, участвали в проучването, не са имали никакви промени в симптомите, след като са използвали витамин е.

Резултатите от това проучване са решени да бъдат ненадеждни, но все пак казва, че витамин е може да бъде от полза за тези, които страдат от болестта на пейрони.

Изследвания на витамин е

Ново проучване е проведено през януари 2013 и 70 мъже, които страдат от болестта на пейрони са поставени в две терапевтични групи. На тези в първата група са дадени витамин е и други вещества, които спомагат за лечението на заболяването на пейрони. Едно вещество, което им е дадено, се нарича верапамил и се използва за разтваряне на натрупването на плаки.

Също така им бяха дадени някои лекарства за лечение на възпаление, както и болка. На тези от група 2 се дават лекарствата, но не им се дава нито витамин е. Те взеха участие в тази програма за около шест месеца. Те преминали през оценка на болката, ултразвук на пениса, и IIEF или международен индекс на еректилна функция проучване.
Намаляването на натрупването на плаки в група едно е 50,2%, а във втората група е намалено с 35,8%. В група едно 96,6% от мъжете са имали подобрение в пениса си кривина докато само 48,4% от тези в група 2 са подобрили пениса кривина. В група 1 IIEF резултатите се подобриха с голям марж. В група 2 е имало увеличение на размера на плаката.
Изследователите посочиха след това проучване, че витамин D може да бъде полезен за лечение на болестта на пейрони и помогна да се спре прогресията на заболяването. Изследователите показват, че използването на витамин е заедно с други подходи може да помогне за лечение на това състояние. Има и други възможности за лечение, като например терапия с електрически шокови вълни, експрики на пениса, вакуумни помпи, инжекционна терапия и опции за хирургия, които могат да бъдат по-полезни от просто използване на витамин е.

Упражненията за лечение на пейрони

Exercises for Peyronie's Disease Treatment
Упражнения за лечение на болестта на Пейрони
Правилният режим на упражняване може да бъде от полза при подпомагането на тези, които страдат от болестта на пейрони. Всяко упражнение, което провеждате, ще ви помогне да останете здрави и да се възползвате от намаляването на болката или други проблеми с условието.
Има няколко упражнения за лечение, които можете да направите на пениса, който може да помогне за намаляване на болката и други проблеми, които страдате от са посочени по-долу.
Важно е да говорите с вашия медицински специалист, преди да направите тези упражнения за лечение на Пейрони , защото не знаете кои може да са полезни или дали ще ви помогнат с вашето индивидуално състояние.

Упражнение за разтягане на пениса номер едно

Трябва да хванете пениса си зад главата на пениса. След това го издърпайте направо от тялото си и задръжте разтягане за 15 секунди и след това го върнете в спокойна позиция. След това трябва да направите това в различни посоки, като например надолу, нагоре, наляво и надясно. Трябва да задържите всяка от тези позиции за 15 секунди.

След като тези упражнения на Пейрони са били изпълнени, трябва да масажирате пениса си, докато не получите ерекция. Трябва да вземете баса на пениса с показалеца и палеца и да оформите кръг като знака "добре". Трябва да прилагате налягане и да млякото пениса с ръката от основата му до жлезите и след това да повторите този 10 пъти.

Пенис разтягане упражнение номер две

Трябва да прилагате смазочно масло към пениса и да масажирате това, докато имате полу-ерекция. Трябва да хванете пениса в основата с показалеца и палеца, за да оформите добре знака. Нанесете малко умерено налягане на пениса с пръсти. Плъзнете два пръста надолу по вала на пениса и поддържайте достатъчно налягане, докато главата на пениса се набъбне с кръв.

Когато стигнете до главата, трябва да хванете основата с показалеца и палеца на противоположната ръка и да се плъзете надолу към областта на главичката. Трябва да продължите движението с помощта на двете си ръце. Трябва да направите 100 повторения на упражненията за лечение на пейрони в началото и след това да работите до 200 повторения. Трябва да спрете упражнението , ако чувствате, че трябва да еякулирате.

Участък номер три на пениса

Трябва да използвате ръката си и да хванете мек пенис в главата и да нанесете достатъчно налягане, което можете да задържите, за да позволите притока на кръв. Трябва да го издърпаш навън и да се разтегнеш далеч. Трябва да задържите този участък за около три до пет минути.

След като направите това, трябва да почивате за около 1 минута и след това да повторите това упражнение за лечение на Пейрони. Следващия път, когато го направите, трябва да го издърпате надолу, нагоре, наляво и надясно, след което да повторите целия процес.

Хирургия на болестта на пейрони

Surgery for Peyronie's Disease Treatment
Хирургия за лечение на болест на Пейрони
Хирургията обикновено е последният вариант, когато става въпрос за болестта на Пейрони, но в някои случаи може да бъде от полза. Ето някои от хирургическите опции , които обикновено се извършват за това заболяване.

Туника Албугинеа

Има тънък слой от тъкан, който обгръща част от пениса, наречена "какавица ", и ние се позоваваме на тази област като туника албугинеа.
Зоната на кавернозна е гъбена тъкан и тази област се изпълва с кръв, когато Мъжкият има ерекция.
Плаката ще се образува вътре в зоната на тунка албугинеа. Хирургът ще изправи пениса, като вземе части от туника албугинеа и сгъва това на противоположната страна на кривина на пениса. В някои случаи частите ще бъдат премахнати. След това Районът е зашит и това държи пениса прав.

Присаждане и плака разрез

Ако състоянието е доста тежко, тогава тази хирургия на Пейрони се извършва понякога. За да направите пениса отново прав, хирургът ще отреже на плаката отлагания и след това да запълни това пространство с присадка на кожната тъкан. Присаждането може да идва от друго човешко същество или животно.

Имплантант

Имплантът е по същество протеза на пениса. Ако Мъжкият страда от еректилна дисфункция , както и от разстройство на пейрони, те могат да решат да имат поставена протеза на пениса или имплантиран имплант. Тази процедура ще премахне областта каканотоза и сложи цилиндри за импланти в тази област, която изправя пениса.
Помпа и резервоар на течност също могат да бъдат поставени в скротума, което се използва за издуване на пениса имплант. Когато човек иска ерекция, те просто активират помпата и това отново ще освободи малко течност от резервоара до цилиндрите. Когато мъжът не иска ерекцията вече течността се влива обратно в зоната на резервоара.

Усложнения и странични ефекти от операцията на болестта на Пейрони

Типът на операцията на болестта на Пейрони, който се прави, ще зависи от Анатомията на човека и вида на заболяването, което имат. Може да има загуба на чувствителност на пениса или някои скъсяване на пениса след извършване на процедурите. Усложненията могат да включват болка в пениса , както и еректилна дисфункция в някои случаи.

Инжекции на пениса

Injections for Peyronie's Disease Treatment
Инжекции за лечение на болест на Пейрони
В някои случаи лекарството може да се инжектира в пениса , което може да помогне за лечение на кривина на пениса. Това лекарство ще бъде инжектирано в областта на плаката. Две вещества, които често се използват, са интерферон и верапамил. Това помага да се спре развитието на колаген в пениса, тъй като този протеин е това, което прави плаката. Те също могат да помогнат да се направи плаката по-малка.
Има индикация обаче от докладите, че тези две инжекционни терапии не са толкова полезни, колкото някои други нехирургични лечения за болестта на пейрони.
FDA или Американската администрация по храните и лекарствата одобри инжекционно лекарство за болестта на Пейрони през декември 2013, което се нарича XIAFLEX. Това лекарство получава одобрение за лечение на болестта на Пейрони. Това лекарство се дава в курс на лечение, който трае четири цикъла от вашия медицински специалист. Тя показа някои обещание за лечение на кривина на пениса.

Друга опция, която понякога се използва, е хиалуронова киселина. Установено е , че тя помага за намаляване на възпалението в областта на пениса. Мъжете, които отидоха в едно проучване в 2016, както е докладвано в списание за сексуална медицина, каза, че тези, които са получавали тази киселина инжекция веднъж седмично за период от 10 седмици имаше размер на плака, която намалява в около половината от мъжете, които взеха участие в проучването.

Кривината на пениса също е намалена с около 10 градуса в много от индивидите. Мъжете също така посочиха, че са подобрили сексуалното удовлетворение и по-добра ерекция.

Устройство за сцепление на пениса

Device for Peyronie's Disease Treatment
Устройство за лечение на болестта на Пейрони
Тяговите устройства вече често се използват за лечение на кривина на пениса. Тези устройства са посочени като пенис удължител, защото те се използват за разтягане на пениса, за да спечелят по-голяма дължина в пениса с течение на времето.

Това устройство за сцепление на пениса за болестта на пейрони трябва да се носи около 6 до 9 часа всеки ден и те могат да помогнат да се изправи в пениса. Устройството ще работи много ефективно, ако се носи за продължителен период от време.
Тя може да бъде малко тромав за носене, но често се счита за най-добрият вариант за лечение на болестта на пейрони.
Устройството за сцепление на пениса за болестта на Пейрони е клинично доказано , че е полезно за повечето индивиди. Много клинични изпитвания са били изпълнени, за да се потвърди ефективността на тягови устройства за лечение на кривина на пениса.

Резюме

Това са някои от най-известните и надеждни възможности за лечение на болестта на Пейрони. Какво е най-доброто лечение за болестта на Пейрони? Това е сложен въпрос, който трябва да бъде разгледан от медицински специалист. В допълнение към операцията, има и възможности за нехирургично лечение на болестта на пейрони и някои може да работят по-добре от други за вашия индивидуален проблем.

Трябва обаче да се отбележи, че устройството за пениране на пениса получи множество одобрения в последните клинични проучвания и сега се препоръчва като най-добрата възможност за лечение на болестта на пейрони от повечето медицински експерти.

Получете най-доброто устройство за сцепление с пениса 


comments powered by Disqus