Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастен мъж здраве

Възрастен мъж здраве Знаеш ли най-големите заплахи за здравето на мъжете? Списъкът е изненадващо кратък — включително сърдечно-съдови заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето заплахи за здравето на повечето мъже са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен начин на живот, като например здравословно хранене и физическа активност в ежедневието си.

Важно е също така да управлявате рисково поведение,като например да пиете твърде много и да се занимавате с непринуден секс. Разбира се, предпазните мерки за здравия разум — като например използване на предпазни стълби и носене на предпазен колан — също се броят.

Като пораснете, вашите възрастни мъжки здравни проблеми са склонни да се променят. Може ли бира тая да доведе до здравословни проблеми? Мъжката менопауза е мит или истински мъжки здравен проблем? Тестостеронтерапия та може да ви помогне да се чувствате млади отново? Получете отговори на тези и други мъжки здравни въпроси.

Хот-дог

Алкохолиците Анонимен най-добрият начин да се въздържат

Публикувано на Четвъртък, 12 март 2020

Изследователи от Станфордския училище по медицина са установили, че използването на помощта на група за подкрепа като алкохолици анонимен може да бъде най-добрият възможен начин за тези с алкохол на зависимост да се въздържат. Тази констатация идва от статия за преглед, озаглавена "Алкохолици Анонимни и други програми за 12 стъпки за разстройство на употребата на алкохол", публикувана в базата данни на Cochrane на систематичен преглед.

Здравословен начин на живот за по-дълго поддържа болестта на разстояние

Публикувано на Четвъртък, 12 март 2020

Изследователи от Бостън университетската школа по медицина са установили убедително, че повишеното време, прекарано водещи един здравословен начин на живот по време на средния живот може да поддържа някои болести в залива и насърчаване на добро сърдечно-съдови телесно здраве.

Упражнение работи за рак на простатата страдащите от започване на лечение

Публикувано на Четвъртък, 12 март 2020

Изследовател джеймс Кук университет казва учени те са открили, че упражнение може да бъде от полза за пациентите, тъй като те започват лечение за рак на простатата.Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация

Изкривяване на пениса
comments powered by Disqus