Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастен Мъжко здраве

Възрастен Мъжко здраве Знаете ли най-големите заплахи за здравето на мъжете ? Списъкът е изненадващо кратък - включително сърдечни заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето заплахи за здравето на мъжете са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен избор на начин на живот, като например хранене на здравословна диета и включване на физическа активност в ежедневието си.

Също така е важно да управлявате рисковото поведение, като например да пиете твърде много и да се занимавате със случаен секс. Разбира се, предпазните мерки на здравия разум - като например използването на стълби за безопасност и носенето на предпазен колан - също се броят.

С напредване на възрастта, вашите възрастни мъжки здравни проблеми вероятно ще се променят. Може ли една бира да доведе до здравословни проблеми? Дали мъжката менопауза е мит или истински здравен проблем на мъжете? Може ли терапията с тестостерон да ви помогне да се почувствате отново млади? Получете отговори на тези и други здравни въпроси на мъжете. 

Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация

ПенлеТуре
comments powered by Disqus