Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастен мъжки здраве

Възрастен мъжки здраве Знаеш ли най-сериозните заплахи за здравето на мъжете ? Списъкът е изненадващо кратък – включително сърдечни заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето мъжки заплахи за здравето са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен избор на начин на живот, като хранене здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието си.

Също така е важно да управлявате рисковото поведение, като например пиенето на твърде много и ангажирането в случаен секс. Разбира се, обичайните предпазни мерки – като например използването на стълби за безопасност и носенето на предпазен колан – също се броят.

Докато пораснеш, вашите възрастни мъжки здравни притеснения вероятно ще се променят. Може ли една бирена чревна да доведе до здравословни проблеми? Дали мъжката менопауза е мит или истински мъжки здравен проблем? Може ли Тестостеронът терапия да ви помогне да се почувствате млади отново? Получете отговори на тези и други здравни въпроси на мъжете.

Създаване на записи

Падане за телефонни измами може да бъде ранен признак на деменция

Публикувано на вторник, 16 април 2019

Министерството на правосъдието на САЩ казва, че всяка година около $3 000 000 000 е измама от пенсионери. Много от тези мошеници използват телефона за техните измами. Какво няма да будала човек с нормални умствени способности често отнема в възрастните. Ново проучване показва, че възрастните хора с леко когнитивно увреждане или ранни признаци на деменция често падат плячка на тези телефонни измами.

Свързаните със стреса разстройства повишават риска от сърдечно-съдови заболявания с 60%

Публикувано на понеделник, 15 април 2019

Ново проучване е установено, че стреса, свързани с разстройства са свързани с повишен риск за множество видове сърдечно-съдови заболявания, включително атеросклероза (стесняване на артериите).

Нова минимално инвазивна техника, която да помогне на мъжете да си възстановят еректилна функция след операция на рака на простатата

Публикувано на петък, 12 април 2019

Лекарите в Мелбърн са променили минимално инвазивна техника, за да помогнат на мъжете да възстановят еректилна функция, изгубена след операцията на рака на простатата.Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация
comments powered by Disqus