Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастни мъже здраве

Възрастни мъже здраве Знаете ли най-добрите мъжки заплахи за здравето? Списъкът е изненадващо кратък — включително сърдечни заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето заплахи за здравето на мъжете са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен начин на живот избор, като например здравословно хранене и физическа активност в ежедневието си.

Също така е важно да се управлява рисковано поведение,като например пиенето на твърде много и ангажиране в случаен секс. Разбира се, мерките за сигурност , като например използването на предпазни стълби и носенето на предпазен колан — също преброят.

Като остарявате, вашите възрастни мъжки здравни проблеми вероятно ще се променят. Може ли бирената бирена черва да доведе до здравословни проблеми? Мъжката менопауза мит ли е или истински мъжки здравен проблем? Може ли тестостерон терапия да ви помогне да се чувствате млади отново? Получете отговори на тези и на другите хора здравни въпроси.

Здравни новини

Хеми-жлеза криоаблацията осигурява висок процент на ефективен контрол на рака на простатата

Публикувано на вторник, 29 септември 2020

По-малко инвазивна техника на лечение, наречена хеми-жлеза криоаблация (HGCryo) - унищожаване на областите на простатата, където се намират раковите клетки, като ги замразява - осигурява висок процент на ефективен контрол на рака на простатата, според ново проучване, публикувано в Вестника на урологията, Официален вестник на Американската урологична асоциация.

COVID-19 може да влоши нивата на тестостерон на мъжете, новите данни

Публикувано на вторник, 29 септември 2020

За първи път данните от проучване с пациенти, хоспитализирани поради COVID-19 предполагат, че заболяването може да влоши нивата на тестостерон на мъжете.

Пенсионери оптималната цел за ваксинация на SARS-CoV-2

Публикувано на понеделник, 28 септември 2020

I-та няколко ваксини, които вече са в етап 3 клинични изпитвания, проучване на изследователите от Университета на Warwick и публикувано на предварителното издание medRxiv през септември 2020 г. обсъжда използването на техники за компютърно моделиране с цел постигане на оптимално покритие на ваксината.Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация

Изкривяване на пениса
comments powered by Disqus