Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастен мъжки здраве

Възрастен мъжки здраве Знаеш ли най-сериозните заплахи за здравето на мъжете ? Списъкът е изненадващо кратък – включително сърдечни заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето мъжки заплахи за здравето са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен избор на начин на живот, като хранене здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието си.

Също така е важно да управлявате рисковото поведение, като например пиенето на твърде много и ангажирането в случаен секс. Разбира се, обичайните предпазни мерки – като например използването на стълби за безопасност и носенето на предпазен колан – също се броят.

Докато пораснеш, вашите възрастни мъжки здравни притеснения вероятно ще се променят. Може ли една бирена чревна да доведе до здравословни проблеми? Дали мъжката менопауза е мит или истински мъжки здравен проблем? Може ли Тестостеронът терапия да ви помогне да се почувствате млади отново? Получете отговори на тези и други здравни въпроси на мъжете.

Създаване на записи

Аптеките в Общността могат да спомогнат за подобряване на физическата активност и диетата на мъжете с рак на простатата

Публикувано на четвъртък, 13 юни, 2019

Сърдечно-съдовите заболявания и нивата на физическа активност на пациентите с рак на простатата се подобряват след успешни интервенции от общностни аптеки, нови изследвания в докладите на британския медицински дневник.

Еректилна дисфункция може да повлияе на качеството на живот на човека, но лекува

Публикувано на четвъртък, 13 юни, 2019

По възраст 50, почти половината от мъжете изпитват някаква степен на еректилна дисфункция. Реклами за лекарства, лечение на състоянието са били навсякъде по мейнстрийм медии в продължение на години.

КАЛИФОРНИЙСКИ лекари намери по-ефективен метод за откриване на рак на простатата

Публикувано на сряда, 12 юни 2019

Всяка година 1 000 000 мъже в САЩ претърпяват биобисии, за да определят дали имат рак на простатата. Процедурата на биопсията традиционно се ръководи от ултразвуково изобразяване, но този метод не може ясно да покаже местоположението на туморите в простатната жлеза.Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация

Кривина на пениса
comments powered by Disqus