Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастен мъжки здраве

Възрастен мъжки здраве Знаеш ли най-сериозните заплахи за здравето на мъжете ? Списъкът е изненадващо кратък – включително сърдечни заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето мъжки заплахи за здравето са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен избор на начин на живот, като хранене здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието си.

Също така е важно да управлявате рисковото поведение, като например пиенето на твърде много и ангажирането в случаен секс. Разбира се, обичайните предпазни мерки – като например използването на стълби за безопасност и носенето на предпазен колан – също се броят.

Докато пораснеш, вашите възрастни мъжки здравни притеснения вероятно ще се променят. Може ли една бирена чревна да доведе до здравословни проблеми? Дали мъжката менопауза е мит или истински мъжки здравен проблем? Може ли Тестостеронът терапия да ви помогне да се почувствате млади отново? Получете отговори на тези и други здравни въпроси на мъжете.

Създаване на записи

Наргиле пушенето не е безопасен вариант, намира ново проучване

Публикувано на вторник, 13 август 2019

С намаляването на тютюнопушенето, студентите са приели други "по-безопасни" форми на пушене, особено наргиле пушене. Въпреки това, пионер проучване показва, че един бутер от наргиле излага пушач до толкова високо ниво на някои токсини като цяла цигара прави!

Поддържането на подходящ сега се изплаща в пенсия, казва ново проучване

Публикувано на понеделник, 12 август 2019

Ново проучване от Университета на Anglia показва, че физическата пригодност в средната възраст е важно за здравословен пенсиониран живот. По-специално, тя се фокусира върху решаващата роля на физическото упражнение в тези над 55 години, за да се гарантира не само физическата пригодност, но и психичното и социалната устойчивост.

Яжте повече храна на растителна основа, по-малко месо, за по-добро здраве на сърцето

Публикувано на понеделник, 12 август 2019

Това, което много учени казват от десетилетия, се оказва най-вероятно вярно, според едно наскоро проучване, което разглежда диетата. Консумирането на повече храна от категорията на растенията и по-малко храна на животинска основа може да бъде от полза за сърцето ви и да намали шансовете ви да умрете от инсулт.Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация

Кривина на пениса
comments powered by Disqus