Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастен мъжки здраве

Възрастен мъжки здраве Знаеш ли най-сериозните заплахи за здравето на мъжете ? Списъкът е изненадващо кратък – включително сърдечни заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето мъжки заплахи за здравето са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен избор на начин на живот, като хранене здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието си.

Също така е важно да управлявате рисковото поведение, като например пиенето на твърде много и ангажирането в случаен секс. Разбира се, обичайните предпазни мерки – като например използването на стълби за безопасност и носенето на предпазен колан – също се броят.

Докато пораснеш, вашите възрастни мъжки здравни притеснения вероятно ще се променят. Може ли една бирена чревна да доведе до здравословни проблеми? Дали мъжката менопауза е мит или истински мъжки здравен проблем? Може ли Тестостеронът терапия да ви помогне да се почувствате млади отново? Получете отговори на тези и други здравни въпроси на мъжете.

Създаване на записи

Проучване предлага средна телесна температура при хора, попадащи

Публикувано на вторник, 14 януари 2020

В продължение на десетилетия, хората са обмислили средната температура на човешкото тяло да бъде 98,6 F, или 37 градуса по Целзий. Въпреки това, ново проучване, Публикувано 7 януари 2020, в дневника Елипоказва, че това вече не може да бъде норма – и изследователите предполагат причина за техните наблюдавани спад в средната температура.

Ползи за здравето от "сух януари"

Публикувано на вторник, 14 януари 2020

Нова година често означава списък с резолюции за промяна, като например въздържане от пиене на алкохол, спиране на тютюнопушенето или живот по-здравословен начин на живот. От една "Dry януари" стана изключително популярна, защото мотивира хората да се въздържат от пиенето на алкохол поне 30 дни.

Храната селективно засяга чревната микроби намира проучване

Публикувано в понеделник, 13 януари 2020

Храната може да изиграе роля за формирането на микробната флора в човешката чревна. Това е показано време и отново в няколко проучвания и изследвания.Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация

Кривина на пениса
comments powered by Disqus