Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастен мъжки здраве

Възрастен мъжки здраве Знаеш ли най-сериозните заплахи за здравето на мъжете ? Списъкът е изненадващо кратък – включително сърдечни заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето мъжки заплахи за здравето са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен избор на начин на живот, като хранене здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието си.

Също така е важно да управлявате рисковото поведение, като например пиенето на твърде много и ангажирането в случаен секс. Разбира се, обичайните предпазни мерки – като например използването на стълби за безопасност и носенето на предпазен колан – също се броят.

Докато пораснеш, вашите възрастни мъжки здравни притеснения вероятно ще се променят. Може ли една бирена чревна да доведе до здравословни проблеми? Дали мъжката менопауза е мит или истински мъжки здравен проблем? Може ли Тестостеронът терапия да ви помогне да се почувствате млади отново? Получете отговори на тези и други здравни въпроси на мъжете.

Създаване на записи

Свързана с възрастта слабост и нарастващата тежест за здравето: какво може да се направи?

Публикувано на сряда, 16 октомври 2019

Крехкът е термин, който описва загубата на функция като човешко същество над редица физиологични параметри, както физически, така и емоционални, заедно с повишена чувствителност към стресови обстоятелства.

Жените получават по-лошо лечение на сърдечен удар от мъжете

Публикувано на вторник, 15 октомври 2019

Жените получават по-лошо лечение на сърдечен удар от мъжете, дори когато степента на диагноза са едни и същи, според нови изследвания, финансирани от Фондацията на британското сърце (BHF) и публикуван в списание на Американския колеж по кардиология.

Как офталмологията се променя, за да срещне нови предизвикателства?

Публикувано на вторник, 15 октомври 2019

Офталмологията, силно динамично пространство при загуба на зрение и свързани с възрастта очни заболявания с приблизително 1 300 000 000 души, живеещи със зрителни увреждания.Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация

Кривина на пениса
comments powered by Disqus