Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве

Възрастен мъжки здраве

Възрастен мъжки здраве Знаеш ли най-сериозните заплахи за здравето на мъжете ? Списъкът е изненадващо кратък – включително сърдечни заболявания, рак и сексуални дисфункции. За щастие, повечето мъжки заплахи за здравето са до голяма степен предотвратими. Направете здравословен избор на начин на живот, като хранене здравословна диета и включително физическа активност в ежедневието си.

Също така е важно да управлявате рисковото поведение, като например пиенето на твърде много и ангажирането в случаен секс. Разбира се, обичайните предпазни мерки – като например използването на стълби за безопасност и носенето на предпазен колан – също се броят.

Докато пораснеш, вашите възрастни мъжки здравни притеснения вероятно ще се променят. Може ли една бирена чревна да доведе до здравословни проблеми? Дали мъжката менопауза е мит или истински мъжки здравен проблем? Може ли Тестостеронът терапия да ви помогне да се почувствате млади отново? Получете отговори на тези и други здравни въпроси на мъжете.

Създаване на записи

Простата тест за урина у дома може да революционизира диагнозата рак на простатата

Публикувано на петък, 29 ноември 2019

Един прост тест за урина в процес на развитие за откриване на рак на простатата сега може да използва урина проби, събрани у дома-според нови изследвания от Университета на Източна Anglia и Норфолк и Норич университетска болница.

Промените в плацентата могат да означават мъже, родени за по-стари майки, по-податливи на сърдечни проблеми

Публикувано на петък, 29 ноември 2019

Ново проучване при плъхове показва, че по-възрастните майки плъхове развиват по-бедните мястото, което на свой ред е свързано с по-късен риск от сърдечни проблеми при мъжкото потомство. Проучването, Публикувано в дневника научни доклади, показва, че мъжките и женските потомство са по-малки по размер, когато майката е по-стара. Въпреки това, развитието на плацентата при по-възрастните майки с мъжки фетуси е особено нарушено, което води до по-лоша плацентарна функция. В резултат на това сърдечни проблеми са по-чести в по-късен живот при тези потомци, както и високо кръвно налягане.

Замърсяването на въздуха може да се асоциира с повече здравословни проблеми, отколкото

Публикувано на четвъртък, 28 ноември 2019

Ново проучване разкрива, че още няколко проблема могат да бъдат свързани със замърсяването на въздуха, отколкото преди вярваше. Проблемите, свързани със замърсяването на въздуха не са само ограничени до респираторни заболявания, но отидете по-дълбоко казват изследователи от Харвард университет и други.Мъжко здраве

Еректилна функция

Сперма и еякулация

Кривина на пениса
comments powered by Disqus