Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Как да подобрим мъжкото либидо

Как да се подобри мъжкото либидо

Как да се подобри мъжкото либидо Когато се опитвате да подобрите мъжкото либидо, често наистина чувстват раздразнен, когато дойде да се разбере какъв огромен избор, един е днес. Лепенки, хапчета, масла, кремове, добавки, витамини, хирургия или упражнения - някоя техника е ориентирана в областта на енергетиката и сексуалното удоволствие засилване.

Как можете да намерите най-добрият вариант за повишаване на либидото ? Вие сте в състояние да го направи, ако се вгледате внимателно начина, по който те влияят на лицето и това, което те в крайна сметка доставят на клиентите. Ако го направите, вероятно ще бъде ясно за вас, че това, което казват производителите се различава доста много от това, което наистина може да имате.

Хапчета за увеличаване на либидото

Продукти от тази група показват много добре, че резултатът може да бъде абсолютно различен от твърди. Това е доста малко вероятно, че либидото повишаване хапчета може да има пряко влияние върху плодовитостта. Все пак те са безопасни да опитате, тъй като те са произведени от натурални компоненти.

Какви хапчета за увеличаване на либидото са добри в - е качеството им афродизиак, което прави секса невероятно благодаря за повишена издръжливост, способност за постигане на ерекция твърдост поради засиленото кръвообращение. Тя е идентифицирана, че тези съставки не могат да направят вашия пенис по-голяма, но те произвеждат други предимства: те удължават оргазма, да си сексуални функции по-добре, влияят на издръжливостта и либидото, стимулират сексуалното желание и, в допълнение към лечение на еректилна дисфункция, повишава нивото на енергия.

Либидото повишаване петна се състоят от еднакви елементи като хапчета за увеличаване на либидото, но ги предоставят директно в кръвта с помощта на трансдермален техника.

Либидото повишаване упражнения

Произходът на Jelqing упражнения могат да бъдат намерени в Близкия изток, където мъжете са открити тези либидото повишаване упражнения ефективно. Jelqing се състои от 150-250 либидото упражнения, които трябва да се извърши над двадесет минути. Това е много лесно да направите упражнения и като резултат либидото може да стане до 4 инча по-дълго. Но тази техника има недостатък - тя има продължителен ефект само при редовна практика. В случай, че го правите рядко го ще има малък ефект.

Пениса хирургия

Най-mern помисли за операция , извършена за уголемяване на пениса опасна техника за постигане на много желаните резултати. През phalloplasty се нарязва на суспензивно сухожилие в срамната кост пространство, което води до допълнително 3 инча на пениса си.

Все пак пениса може да е повреден по време на операция и няма да може да получи ерекция. Друга последица от тази операция, едно трябва да знаете преди да избере това е натрупването на мастни отлагания под кожата на пениса си, като го гледам неравен.

Пенис разширители

Пенис разширители или носилки е ефективна либидото повишаване техника и резултатите могат да се видят бързо, в 7 дни след като започнете да използвате един от тях.

Тези устройства може да увеличите вашия орган естествено. Освен това печалбите ще продължи вечно. Пенис удължител ще направи пениса си 30 % по-дълъг и добавите обиколка, защото предизвиква естествено размножаване на клетки, тъкани в пениса. Други ефекти, extender дава до 24 седмица са: подобрена издръжливост нива, по-дълъг оргазъм, корекции на мъжката кривина, ерекция в допълнение към по-дълъг оргазъм.

Въпреки че лепенки и либидото хапчета позволяват по-добро сексуално преживяване, пълнители, използвани като начин за разтягане на пениса, се считат най-естествената процедура за уголемяване на пениса. Пълнители са създадени въз основа на стандартите на ЕС и от медицинска тип 1 доставки, по този начин лица, които ги използват, може да сте сигурни, че е осигурена тяхната безопасност и техните libidoes ще стане 2-4 инча по-голям.

Намерете най-добрите либидото повишаване продукти 


comments powered by Disqus