Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Женско здраве  /  Лечение на женска сексуална дисфункция

Лечение на женска сексуална дисфункция. Как да увеличите женската сексуална възбуда?

Лечение на женска сексуална дисфункция. Как да увеличите женската сексуална възбуда? 

Женско сексуално здраве и нарушения

По време на десетилетия лекарите не са били загрижени за женски сексуално здраве и репродуктивна система въпроси като женски сексуални възбуда нарушения. Въпреки това, през изминалите години, броят на потвърдените случаи на жени, страдащи от тези нарушения, се е увеличил.

Причината зад това не включва промени в женското сексуално здраве, но повече е свързано с факта, че лекарите и експертите по сексуално здраве са по-наясно със значението на женските сексуални дисфункции.
Женските нарушения на сексуалната възбуда, често описвани като женска сексуална дисфункция, сега са признати за сериозен здравен проблем. Изчислено е, че повече от една на всеки пет жени страдат от това разстройство.

Female sexual arousal disorders
Женски нарушения на сексуалната възбуда
Разстройството се характеризира с невъзможност да бъде сексуално активен с всеки партньор, независимо от възрастта, и е свързан с различни симптоми и причини.

Един от най-честите симптоми на женска сексуална дисфункция е невъзможност да бъдат сексуално възбуждани. Това често води до голямо разнообразие от въпроси като ниско полово влечение, вагинална сухота, женско безплодие, психологически проблеми, липса на самоувереност и др.

ниско секс влечение

Проблеми с ниско полово влечение, загуба на еластичност и затягане, вагинална сухота, и намалено сексуално усещане може да има много причини от менопауза или дете раждане до синусови лекарства.

Ниското полово влечение може да бъде често срещан страничен ефект на менопаузата, защото по това време тялото изпитва сериозни хормонални промени. Липсата на естроген по време на предварителна менопауза и менопауза има особено отрицателен ефект върху полово влечение на жена и значително намалява способността на организма да произвежда смазване. Вагиналната сухота е много неудобно. Тя може да предизвика болка и дискомфорт по време на секс, което го прави далеч по-малко приятно.
За съжаление, не можете да избягате от менопаузата и другите неща, но можете да избегнете неудобните симптоми, до които водят. Ползите от естественото лечение на женската сексуална дисфункция включват отстраняване на всички симптоми, изброени по-горе, така че да не страдате по време на секс, но да му се наслаждавате.

Low Sex Drive
ниско секс влечение
Освен това, трябва да направите всичко възможно, за да не позволите на някои житейски събития (раждане, менопауза и такива неща) да влошат секс връзката ви. Както виждате, естественото лечение на женската сексуална дисфункция е ефективен начин за незабавно и пълно лечение на всички ваши симптоми и тези продукти също са безопасни и евтини.

Причини за женска сексуална дисфункция

Много жени изпитват липса на сексуална възбуда. Това може да е проблематично, защото ако една жена не може да достигне сексуалния си връх няма да може да има никакво удоволствие по време на секс. Ако тя е ниско в възбуда, тя вероятно ще се чувстват много ниско в сексуалното желание и удовлетворение, както добре. Има няколко фактора, които могат да причинят това състояние.

Causes of Female Sexual Dysfunction
Причини за женска сексуална дисфункция
Ако изпитвате всякакъв вид сексуално възбуда разстройство, трябва преди всичко да погледнете живота си, партньора си и сексуалния си живот като цяло. Какво се е случило с вас напоследък, което може да е причинило липсата на възбуда?

Промяна в настроението, партньора ви или житейска ситуация може да са причинили тази промяна. Също така е важно да погледнете общото си здраве , защото ако имате хронично заболяване може да има и влияние.

Трябва също така да обмислиш мислите си, сексуалния си живот и сегашното си състояние на ума. Връзката, която имате сега, с партньора ви изпълнява ли достатъчно, за да ви възбуди? Ако вече не намирате партньора си за привлекателен, вече не ви ли привлича и него? Това прави ли те по-малко сексуално възбуден? Може да си струва да обсъдим тези въпроси с партньора ви.
Алтернативно, може да изпитате женска сексуална дисфункция поради лекарство, което сте използвали. Такъв може да е случаят и ако сте тежък пушач, пристрастен към алкохола, вие сте уморени, или стресирани.

Как да увеличите женската сексуална възбуда?

Следващият въпрос е да разберете как да увеличите женската сексуална възбуда и да намерите правилно лечение на женската сексуална дисфункция.

Увеличаване на женската възбуда: промени в начина на живот

Ако имате трудности при достигането на женска възбуда, има някои основни неща, които можете да опитате. Първото нещо, което трябва да направиш е да провериш сексуалния си живот. Правихте ли секс наскоро? Да не си в обвързана връзка? Трудно ли преживяваш? Възможно е да се чувствате много сексуално непривлекателно и следователно сте загубили желанието си за секс. Най-добрият съвет към вас е да говорите за това и да потърсите помощ, ако се чувствате по този начин.

Следващата стъпка би била да провериш тялото си. Как се чувстваш във вагината, клитора си? Чувствате ли се спокойна, забелязвате ли някакво напрежение в мускулите на тазовия под? Ако се чувствате уморени и напрегнати или ако имате чувството, че не се чувствате сексуална възбуда можете да се грижите за себе си по няколко начина.
Когато се чувстваш уморен или стресиран, имаш ли малко почивка? Ако сте по средата на творба или проект, прибирайте се по-рано, за да имате повече време за почивка. Избягвайте кофеин през първите 2 часа, след като се събудите сутрин. Това е, когато мозъкът ти е най-добър. Вземете отпускаща вана и направете някои упражнения за дълбоко дишане, за да се почувствате спокойни.

Increasing female arousal: lifestyle changes
Увеличаване на женската възбуда: промени в начина на живот
В ситуация, в която се чувствате напрегнати и нямате сексуална възбуда се опитайте да се отпуснете и да се опитате да помислите за хубавите неща в живота си. Накарай ума си да се отпусне и си почини малко. Отидете на разходка или на плажа и поемете някои дълбоки вдишвания сред природата. Опитайте се да си дадете малко време и пространство, в което можете да се отпуснете.

Опитай се да запазиш спокойствие.
Съсредоточете се върху факта, че трябва да се грижите за себе си сега и да не стресирате за бъдещето. Ако се чувствате добре, ще се оправите и сексуалният ви живот ще започне да се чувства по-добре, както добре. Ако трябва да работиш, си занеси някои бележки. Все пак искаш да работиш и да живееш добър живот. В края на краищата, това е, което прави разликата.

Увеличаване на женската възбуда: медикаменти

Ако сте жена, която има хронично заболяване като високо кръвно налягане, диабет, сърдечни заболявания, или някои психични въпроси като тревожност или депресия сте изложени на по-висок риск от женски сексуални дисфункции. Трябва да се опитате да говорите за това с Вашия лекар и да видите дали има нещо, което можете да направите по въпроса. Можете също така да се свържете с вашия общопрактикуващ лекар, ако изпитвате липса на сексуална възбуда.
Има някои лекарства, които могат да причинят нарушения на сексуалната възбуда. Прогестеронът е един от тези и това засяга отговора на организма към сексуални стимули.
Хормоните ви не само ще поддържат сексуалния ви живот в състояние на баланс, но и ще помогнат да подобрите настроението си. Ако приемате хормонална терапия за менопауза тя може да увеличи вашата сексуална възбуда.

Increasing female arousal: medications
Увеличаване на женската възбуда: медикаменти
Следващата стъпка би била да погледнете лекарствата и да намерите естествено лечение на женската сексуална дисфункция. Всички знаем, че някои лекарства могат да увеличат сексуалната възбуда. Ако сте жена и използвате лекарства за менопауза трябва да вземете предвид, че тя може да увеличи сексуалната възбуда и желание.

Лечение на женска сексуална дисфункция

Никой няма да се съмнява, че лечението на женската сексуална дисфункция наистина помага. Предимствата са очевидни. На първо място, те ви дават възможност да почувствате това, което някога сте имали, както и те водят връзката ви до ново ниво, тъй като сексуалният ви опит ще бъде по-вълнуващ, както винаги. Необходимо е обаче първо да се разбере, защо жените се обръщат към тях.

Има много от сексуални разстройства, както психологически, така и физически, включително болка по време на сексуален контакт, ниско женско либидо или усещания по време на секс, вагинален дискомфорт, включително странни миризми, раздразнения и сухота.

Изброихме само някои от въпросите, които принуждават дамите да лекуват женската сексуална дисфункция. Въпреки това, всички те могат да ви изключат от правенето на любов напълно, ако не се занимават с и да подействат на самочувствието и романтичната ви връзка с любовника ви. Хапчета може да ви помогне да се справят с всички тези проблеми и още повече.
Какви други възможности, свързани с либидото подобрение имат жените? Те понякога се откажете за операция , но това може да не донесе подобрението, което жената търси, е болезнено и изисква дълго време за възстановяване. Леченията на женската сексуална дисфункция са безопасни и подобренията могат да се видят за нула време.

Въпреки факта, че хирургията е станала много популярна, защото жените искат да възстановят своите вагини след множество раждания или други причини и да подобрят сексуалния си живот, те са много предпазливи, защото операцията не е толкова безопасна, колкото естественото лечение и не осигурява всички възможни ползи с хапчетата.

Най-добрите женски сексуална подобрение хапчета

Някои билкови хапчета също стегнат и затегнете вагиналната област, така че тя се чувства и изглежда много по-добре, но освен това те увеличават кръвообращението, които водят до повишаване на сексуалното удовлетворение и предизвиква естествената способност на вашата система да създаде свое собствено смазване. Естественото лечение на женската сексуална дисфункция включва антиоксиданти, насочени към вагинално подобряване на здравето.

Female Sexual Enhancement Pills
Женски сексуална подобрение хапчета
В допълнение към хапчетата, има и кремове за сексуално подобрение , които се отличават с противогъбични свойства и се използват като антибактериално средство. По този начин можете да забравите за вагинални инфекции в случай, че имате такива. Неприятната вагинална миризма също ще изчезне.
Всички тези предимства, които естественото лечение на женската сексуална дисфункция трябва да бъде заверено с всички емоционални ползи, които те също ви предоставят. По такъв начин подобряваш секса и благосъстоянието си.

Намерете най-доброто лечение на женската сексуална дисфункция 


comments powered by Disqus