Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота  /  Как да се избегне teen акне

Как да се избегне наградата акне?

Как да се избегне наградата акне?  Teen акне, често много повече от всеки друг вид на акне, става голям неразрешим проблем. В пубертета всичко се усеща толкова ярко и изведнъж тези места - и те могат да превърнат ярката чувствата си в най-тъмните мизерия.

Тийнейджъри често са много притеснявани с техния добър външен вид, особено в опит да привлекат един от противоположния пол, така че появата на акне е истинско бедствие за милиони млади хора по света. Някои тийнейджъри страдат от депресии поради тази проста причина. Teen акне може да бъде ярко червено или бяло котенце, но във всеки случай те са непривлекателни и отблъскваща и повечето от тийнейджърите искате да разберете как да се избегне наградата акне.

Как да се избегне наградата акне?

Той винаги е трудно да се премахне и да се избегне акне, и наградата акне не е изключение. Премахване на акне е трудно, защото той може или да има някои неизвестни причини или да бъдат причинени от вътрешни фактори, които не са много лесно да победи. Последното е най-ярките характеристика на наградата акне.

Най-честата вътрешната причина за акне е повишаване на нивото на хормони наградата акне е само така - в пубертета организъм не може да се справи с хормони изблик и сред резултатите от такъв изблик са повишено себум (кожата масло) производство от мастните жлези така излишния петрол запълване на порите на кожата и Акнето се появява.

Почти всички тийнейджъри имат акне, така че не се притеснявайте, ако вашето дете (или ви, ако сте тийнейджър) печалби неравномерно ред на пъпки по челото му или навсякъде. Най-добрия си и вие ще получите резултат. Тя не може да дойде веднага, но поне ще успеете да омекотяват вредното въздействие върху кожата, в частност и на вашето здраве като цяло.

Как да се избегне наградата акне? Най-добрият начин да се избегне наградата акне е комплексно лечение - премахване на вътрешни причини (главните) и външни причини (не основна, но влошаване на ситуацията в много случаи). Първите, които могат да бъдат премахнати, първо, от правилното хранене. Акне всъщност не изглежда толкова много, защото хормони; изглежда, заради тяхното въздействие върху уязвими кожата. Консумирането на правилната количества витамини (особено А и B-комплекс) е добра помощ за вашата кожа.

Научете как да избегнете teen акне 


comments powered by Disqus