Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Мъжката плодовитост тест

Мъжката плодовитост тест

Мъжката плодовитост тест  Мъжката плодовитост тест е общ начин да видите дали един възрастен човек може да стане баща на бебето или ако той изобщо е плодородна. Статистиката казва, че всяка трета двойка сред тези, които искат да имат бебе, но имат проблеми със зачеването страда от проблеми. Проблемът може да бъде в качеството на спермата или сума. Тест на мъжката плодовитост е също метод широко се използва за проверка на ефективността на подобни операции като вазектомията и възстановяването вазектомия.

Мъжката плодовитост анализ

Мъжката плодовитост анализ обикновено включва следните тестове:

  • Измерване на концентрацията на сперматозоиди във всеки милилитър (мл) на еякулата на мъжа.
  • Размерът на време трябва за сперматозоидите да стане течно.
  • Спикулите плътност е още един параметър, който трябва да се вземат предвид, когато се прави анализ на мъжки стерилитет. Тестът показва размера на сперматозоиди, напредва нормално.
  • Процентът на сперматозоидите с нормална форма.
  • Определят нивото на киселинността - нивото на рН. Alkalimetric тест е включена също.
  • Проверете дали има бели кръвни клетки в сперма проба.
  • Мярка фруктоза ниво. Фруктозата е необходимо, тъй като запълва сперматозоиди с енергия.

Препарати

Преди подложени на мъжката плодовитост тест трябва да се някои препарати. Това означава, че не трябва да имате активност по време на 2-5 дни преди анализа. Ако не следвате това изискване, броят на конкретни клетки няма да бъде толкова висока, колкото е възможно, така че изпитването не може да се считат за надеждни.

Но въздържанието не трябва да бъде прекалено дълъг. Да бъдем точни, то трябва да не трае повече от 2 седмици преди теста, тъй като такъв дълъг период прави спермата неактивен. Консумация на алкохол е забранена за няколко дни преди изпитването, освен това, трябва да уведомите лекар за всички лекарства, може да използвате.

За да направите теста си мъжката плодовитост лекарите трябва вашите проба. Трябва да попълните една малка извадка чаша. Тя може да се направи у дома или в клиника или болница, където сте изпитването. В повечето случаи пробите се получават чрез самостоятелно стимулация. Друга възможност е да използвате презерватив специална колекция, която се прави без латекс.

Увеличаване на мъжката плодовитост

Но всеки ден могат да бъдат снабдени с 2 безопасен и естествен метод, който ще ви помогне за увеличаване на мъжката плодовитост. Очевидно нещо, но наистина са важни за функционирането на тялото ви е да бъде хидратирана.

Когато тялото ви е дехидратирана тя не функционира по правилен начин, Ето защо сумата на вашите клетки може да промени за най-лошото. По-добре хидратирани тялото ви е, по-голяма от семенната течност, вие ще създадете, не е правилно хидратирани вероятно ще намали силата на звука, който може да генерира. Това е най-добре да има най-малко осем чаши вода всеки ден за увеличаване на мъжката плодовитост.

Има естествени спермата Том хапчета , които може да бъде голяма помощ и добавка за увеличаване на вашата плодовитост. Причината за това е фактът, че те съдържат не само минерали и билки, но и такива аминокиселини като L-карнитин, L-аргинин и L-glysine, които са много важни за вашето здраве. Освен това те подобряване на кръвообращението, подобрявайки по този начин на ерекция и, следователно двойна полза е гарантирано за вас.

Как да се увеличи броят на спермата и плодородие 


comments powered by Disqus