Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Мъжко здраве  /  Мъжки Фертилитет тест

Как да увеличите мъжката Фертилност? Мъжката плодовитост анализ

Как да увеличите мъжката Фертилност? Мъжката плодовитост анализ 

Какво е мъжката Фертилност?

Плодовитостта се отнася до естествената способност да възпроизвежда по естествен път. Плодовитостта, като цяло, се различава от плодовитост, която се дефинира като потенциала за размножаване.

Безплодието е липсата на фертилитета или когато човек има много по-малко шанс да направи своя женски партньор бременна. Мъжката плодовитост обикновено зависи от качеството на мъжки сперматозоиди.

Има и начини за увеличаване на мъжката плодовитост, ние ще говорим за тях по-долу.

Какво влияе на мъжката плодовитост

Factors That Affect Male Fertility
Фактори, които влияят върху мъжкия Фертилитет
По-долу са някои аспекти, които засягат мъжката плодовитост:

 • Еректилна дисфункция - еректилна дисфункция или импотентност е ситуация, когато човек не е в състояние да поддържат или да развият ерекция по време на полов акт.
 • Сперматозоидите мобилност - мобилност на сперматозоиди се отнася до процес, при който сперматозоид се движи през женския репродуктивен тракт за да достигнат яйцеклетката. С прости думи това означава способността на здрави спермата клетка, за да плува. Мъжки стерилитет може да възникне в случаите, когато в сперматозоиди не плува правилно. Бедните сперматозоиди мобилност в човека се нарича asthenospermia или asthenozoospermia.
 • Либидото - либидото при човека е описан като на човек желание или сексуалната шофиране към сексуална активност. Консумацията на храна или добавки, които са отговорни за увеличаване на либидото при мъжете се нарича като афродизиаци.
 • Брой на сперматозоидите - брой на сперматозоидите е концентрацията на сперматозоиди в дадена количеството на спермата. Обикновено сперма анализ ("seminogram") е направено така, че да разберете броя на сперматозоиди в семенната течност.
 • Нива на тестостерон - безплодие в някои мъже може да бъде поради ниско ниво на тестостерон , което е мъжки полов хормон присъстват вътре в тялото.
Тя трябва да се има предвид, че освен гореспоменатите аспекти, мъжки стерилитет може да зависи от различни фактори като годност на лице, общото здравословно състояние и замърсители в храната. Следователно за да се оправи всичко, е необходимо да консумират здравословна диета и здравословен начин на живот.

Мъжката плодовитост анализ

Анализ на мъжката плодовитост е общ начин да видите дали един възрастен човек може да стане баща на бебето или ако той изобщо е плодородна. Статистиката казва, че всяка трета двойка сред тези, които искат да имат бебе, но имат проблеми със зачеването страда от проблеми.
Проблемът може да бъде в количеството и качеството на спермата.
Анализ на мъжката плодовитост е също метод широко се използва за проверка на ефективността на такива операции като вазектомия и обръщане вазектомия.

Male Fertility Tests
Мъжката плодовитост тестове
Мъжката плодовитост анализ обикновено включва следните тестове:

 • Измерване на концентрацията на сперматозоидите във всеки милилитър (мл) на еякулата на мъжа.
 • Размерът на време трябва за сперматозоидите да стане течно.
 • Спикулите плътност е още един параметър, който трябва да се вземат предвид, когато се прави анализ на мъжки стерилитет. Тестът показва размера на сперматозоиди, напредва нормално.
 • Процентът на сперматозоидите с нормална форма.
 • Определяне на ниво на киселинност - нивото на рН. Alkalimetric тест е включена също.
 • Проверете дали има бели кръвни клетки в сперма проба.
 • Мярка фруктоза ниво. Фруктозата е необходимо, тъй като запълва сперматозоидите с енергия.

Препарати

Преди подложени на мъжката плодовитост тест трябва да направи някои препарати.

Preparations for Male Fertility Analysis
Препарати за мъжката плодовитост анализ
Основни препарати за мъжката плодовитост анализса следните:

 • Не трябва да имате активност по време на 2-5 дни преди анализа. Ако не следвате това изискване, броят на конкретни клетки няма да бъде толкова висока, колкото е възможно, така че изпитването не може да се считат за надеждни.
 • Но въздържанието не трябва да бъде прекалено дълъг. Да бъдем точни, то трябва да не трае повече от 2 седмици преди теста, тъй като такъв дълъг период прави сперма неактивни.
 • Консумация на алкохол е забранена за няколко дни преди изпитването, освен това, трябва да уведомите лекар за всички лекарства , може да използвате.
За да направи си тест за мъжката плодовитост лекарите трябва вашите проба. Трябва да попълните една малка проба купа. Тя може да се направи у дома или в клиника или болница, където сте да теста. В повечето случаи пробите се получават чрез самостоятелно стимулация. Друга възможност е да използвате презерватив специална колекция, която се прави без латекс.

Как да увеличите мъжката плодовитост

Вярваш или не това е възможно да се увеличи мъжката плодовитост. Да, това е възможно да увеличите шансовете за зачеване за почти всеки човек. Това изисква някои специфични знания, което е добра новина за мъжете мечтаят за деца.

Мъжката Фертилност се определя от броя на спермата клетки човек има по време на еякулация. Има много продукти и хапчета за мъжката плодовитост на пазара днес това обещание ефект на увеличаване на производството на сперма.

Но всеки ден могат да бъдат снабдени с 2 безопасни и естествени методи , които ще ви помогнат да увеличите мъжката плодовитост. Очевидно нещо, но наистина са важни за функционирането на тялото ви е да бъде хидратирана.

Когато тялото ви е дехидратирана тя не функционира по правилен начин, Ето защо сумата на вашите клетки може да промени на най-лошото. По-добре хидратирани тялото ви е, на по-голямо количеството на семенната течност вие ще създадете, не е правилно хидратирани вероятно ще намали силата на звука, можете да генерирате.
Най-добре да има най-малко осем чаши вода всеки ден за увеличаване на мъжката плодовитосте.

Хапчета за мъжката плодовитост

Има естествени хапчета за мъжкия Фертилитет , която може да бъде голяма помощ и добавка за увеличаване на вашата плодовитост. Причината за това е фактът, че те съдържат не само минерали и билки, но също така тези аминокиселини, L-карнитин и L-аргинин , които са много важни за вашето здраве.

Освен това хапчета за мъжкия Фертилитет подобряват кръвообращението, като по този начин подобряване на ерекцията както и, следователно двойна полза е гарантирано за вас.

Научете повече за хапчета за мъжката плодовитост 


comments powered by Disqus