Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота  /  Грим и акне

Грим и акне

Статия от Център за грижа за здравето

Грим и акне Има ли някакви връзка между грим и акне? Да, грим могат да причинят акне. Той не е един вид усещане или нещо такова. Това е доста установен факт и всички хора, които са загрижени за тяхната грижа за кожата в частност и здравето като цяло знаят за същото. Тук ние говорим главно за жените, защото сигурно всички "грим въпроси" загриженост жените много повече от мъжете.

И всяка жена трябва да знае какъв грим, тя може да използвате, за да се избегне такова широко и досадни проблеми като акне. Козметични, което причинява акне, обаче и въпреки всички, широко използван и много жени все още го използват и се оплакват от наличието на акне само без да знаят каква е причината за техните проблеми.

Грим и акне

Всъщност отговорът, както се случва често, просто лежи на повърхността. Грижа за кожата не трябва да е мания, въпреки че е в някои случаи с жени. Но въпреки това акне и "грим акне" по-специално са склонни да се появи ако грижа за кожата е с дефицит... или основно брави.

Такива ровичкане поведение по отношение на предимно ръчно премахване на акне, а именно изстискване и изписване. Обаче той не е свързан с нашата основна тема, въпреки че тя става много решителен почти същите причини.

Какво ние означаваше, говори за "не-вманиачен кожата грижи"? Козметични не трябва да бъде живот цел, нали? Разбира се че е добре да изглеждат добре, но има случаи, когато ние не се правят по-привлекателни с грим. Освен факта, че любим човек може да падне в любов с някой друг, когато той най-накрая ще се видим без maquillage могат само да развалят кожата си по някакъв начин или друг.

Например не се препоръчва да се използва твърде много ексфолианти - те се търкат кожата си толкова много, че става твърде тънка и уязвима. И прекалено фини прахове също не се препоръчва - искате ли тези прахове да влязат всички микроскопични дупки по кожата си? Просто попълване тези дупки (или пори или фоликули) е първия етап от образуване на акне.

Има връзка между грим и акне - и това е само прост пример. Същото е с козметични продукти, съдържащи масло - основен агент за пори-задушаване.

Не се паникьосвайте, ако имате ли някакви лоши кожата. Просто Помислете добре за грим и акне.

Намерете най-добрите Акнето лечение 


comments powered by Disqus