Център за грижа за здравето

Център за грижа за здравето

Международна здравна мрежа

Начало  /   Здраве и красота  /  Билки за грижа за кожата за възрастни

Билки за възрастни кожа Грижа

Билки за възрастни кожа Грижа Има някои билки за грижа за кожата възрастни с история на употреба и медицински доказани резултати:

Глухарче

Глухарче е много общо поле на растенията на групата слънчогледово тази черта основен detoxing характеристики, което го прави добър за управление на петна по кожата.

Този обикновено пъхтя на нашите ярда съдържа много вещества, полезни за нашите тела: холин, горчиви съединения, инулин, калций, силициева киселина, натрий, сяра и калий, който е също така силно концентриран в пресните листа.

Репей

Известни репей, който е роден в Европа, Азия и Северна САЩ, също е чудесно лекарство за кожата. Корените, както и листа от репей са били използвани за лечение на рак, екзема, акне и други кожни заболявания за възрасти. Освен това, тя може да направи кожата гладка отново.

Жълт лапад

Жълт лапад, обща широко разпространение на кожата тонер, когато заедно със Сарсапарила, предлага средство за устойчиви кожни оплаквания. Неговите съставки като стягащо Танис и анти микробни качества на очистително антрахинони смесени заедно, за да направи concoctions на билката, ценна в борбата с кожни заболявания като псориазис кожата и екзема, както и breakouts кожата.

Лилаво Coneflower

Ехинацея укрепва имунната система, повишава производството на бели кръвни клетки и подобрява клетъчните стени, така че вирусите и бактериите имат малък шанс да проникнат клетки. С помощта на това растение прави кожата добре. Билката е диво разпространил в Съединените щати на Америка, Канада и някои други страни, но сега тя може да се намери и в Европа, Северна Америка и в някои части на Азия.

Те са използвани от устата да засили защитните механизми на тялото и да намалите дължината и признаци на настинка и грип. Тя облекчава някои кожни проблеми като ухапвания от насекоми, екземи и псориазис. Ехинацея също инхибира образуването на бактерии и purulence.

Червена детелина

Това растение се използва за почистване на кръвта от токсините. Той е известен като метод за ефективно лечение за нарушения на кожата благодарение на големи количества витамин В в него. Традиционни народни лекари използват за котлет или каша на червена детелина цветя, или пък те го прилагат на кожата, директно за лечение на възпаления и ухапвания от някои насекоми. Днес това растение се използва в лосиони, кремове и други медицински козметични продукти, помага за лечение на псориазис и други нарушения.

Женско биле

Ако усвоява в умерени количества, женско биле може да ви помогне да лекува възпаление на кожата и зачервяване. Има лапи с женско биле, използвани за лечение на инфекциозни заболявания на кожата и дерматит. Други растителни почистващи и козметични продукти се използва за облекчаване на кожата.

Кайен

Лют червен пипер е горещи и пикантни дължи главно на капсаицин, вещество, също се използва за облекчаване на кожата болка и сърбеж. Това е възможно благодарение на реакция на нервите. Лют червен пипер може дори да псориазис да изчезнат. Това е един от най-добрите лют червен пипер ползи. Той също така стимулира други съставки и помага да ги достигне порите на кожата и мастните жлези по-бързо.

Билкови грижа за кожата

Не всички билки се смесват заедно и да започнете лечение на кожата си проблеми без съветите на вашия лекар. Въпреки това при избора на безопасен и естествен лек за вашата кожа, се уверете, че тя съдържа един или повече билки за грижа за възрастни кожата, описани в статията. Тези билки са медицински Изпробван и ще определено помогне лечение на кожата и предотвратяване на възпаление на кожата в бъдеще.

Намери безопасен билкови Акнето лечение 


comments powered by Disqus